16
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Çorlu'nun oyuncu köftecisi

Çorlu'nun tanınmış köftecilerinden olan ve yaklaşık 45 yıldan bu yana "Köfteci Orhan" olarak anılan Orhan Yorulmaz, şimdilerde yerli dizilerin değişmez figüranı oldu.


1964 yılından bu yana meşhur Tekirdağ Köftesi'ni Çorlulular ile buluşturan ve açtığı 2 şube ile Çorlu halkına hizmet eden Yorulmaz, şu günlerde ızgara başından arta kalan zamanlarında setten sete koşuyor. Geçtiğimiz yıl "Sevda Çiçeği" adlı dizide "marangoz ustası Orhan" rolü ile tanınan Yorulmaz, şimdi ise pazar geceleri yayınlanan "Hepsi 1" dizisinde Barış'ın kumarcı babası Orhan rolünü canlandırıyor. Büyük bölümü İstanbul, Kavacık ve Kuzguncuk'ta çekilen ve yönetmenliğini Kartal Çiğdemli'nin yaptığı dizide kumarbaz ve kötü baba rolünü başarı ile gerçekleştiren Orhan Yorulmaz, "Gerçek kişiliğimle ters orantılı bir rol. Gerçek hayatta kumar oynamadım. Ama bana kalan rol buydu. Setlerde hiç zorlanmıyorum ve aksine büyük bir zevk alıyorum" dedi.

Seyircilere dizi ile ilgili tüyolarda veren Yorulmaz, "İzleyicilerimizi bu hafta iyi bir sürpriz bekliyor. Roldeki kötü babayı bir kenara bırakıyorum. Barış'ın, bir arkadaşının babası tarafından 23 bin YTL'lik kumar borcum kapatılıyor ve fabrikada bir işe
başlıyorum. Barış'a yakışır bir baba oluyorum" diye konuştu.


Köftesinin formülünü de açıklayan 45 yıllık köfteci ustası Yorulmaz, "Köfte formülü, güler yüzlü mekandadır. Önce köftemi yoğururum, sonra ızgaranın başına geçerim, personelim ile birlikte güler yüzlü servisimi tamamladıktan sonra hobi için setlere koşarım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 23:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa bozkurt IP: 78.183.27.xxx Tarih : 25.06.2008 14:24:34

helal olsun orhan baba seni başrollerdede görmek dileğiyle kutlar vadisinden teklif gelirse kaçırma başarılar..KEŞANLILAR OTO ÇORLU..