3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Göçük altında kalarak can verdiler

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde bir belediye işçisi ile merkeze bağlı Bıyıkali köyünde özel bir şiket için çalışan ustabaşı göçük altında kalarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ Merkez'e bağlı Bıyıkali köyü mezarlık mevkiinde baz istasyonu direği için yapılan kazı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Özel bir şirkette ustabaşı olarak çalışan Ahmet Solukel (47), 2 metre genişliğe ulaşan çukurda ölçüm yapmak isterken meydana gelen göçük ile toprak altında kaldı. Çevredeki diğer şirket çalışanları tarafından çukurdan çıkarılmaya çalışılan ustabaşı, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre toprak altında kaldığı öğrenilen Ahmet Solukel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Diğer bir göçük olayı ise Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde meydana geldi. İki gün önce Kapaklı Belediyesi'nde işe başlayan 55 yaşındaki Mevlüt Açıcı, Vatan Caddesi üzerindeki yağmur gideri için yapılan kazı çalışması sırasında üzerine toprak düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki adamın emeklilik için gereken sigorta primlerini tamamlamak umuduyla belediyede işe başladığı öğrenildi. Evli ve 4 çocuk babası olduğu bildirilen Mevlüt Açıcı, Kapaklı beldesinde toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 18:26:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?