3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Hırsıza ambulans uçak

TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’nde iddiaya göre hırsızlık için girdiği trafonun kablolarını kesmek isterken elektrik akımına kapılan 33 yaşındaki Orhan Turan, ağır yaralandı.

Vücudunda birinci derece yanık oluşan Turan, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla Ankara’ya sevk edildi.Olay, dün akşam Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki elektrik dağıtım trafosunda meydana geldi.

İddiaya göre Orhan Turan ve yanındaki arkadaşları Burhan T., Sefer K. ve Mehmet Y., OSB’ye elektrik dağıtımı yapan trafoya hırsızlık amacıyla kabloları kesmek için girdi. Ancak Turan, kabloyu kesmek isterken elektrik akımına kapılarak yaralandı. Arkadaşlarının haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ambulansla Turan’ı Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Turan’ın yanındaki diğer 3 arkadaşı ise hırsızlık şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Vücudunda birinci derece yanıklar oluşan ve ağır yaralanan Orhan Turan’ın daha iyi tedavi edilmesi için doktorlar Ankara’ya sevk edilmesine kara verdi. Ancak Turan’ın karayolu ile yapacağı ulaşımın sağlığı açısından riskli olabileceği düşünüldüğünden Sağlık Bakanlığı’ndan ambulans uçak talep edildi. Bunun üzerine Ankara’dan kalkan uçak, dün saat 23.00’da Çorlu Havalimanı’na geldi. Ardından uçağa alınan Turan, tedavisi için Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Soruşturma sürüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2011 Pazartesi 17:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?