3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Malkara'da taciz şoku

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi, cami tuvaletinde yaşanan taciz rezaletiyle çalkalanıyor

Geçtiğimiz gün Malkara'da halkı çılgına çeviren bir olay yaşandı. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde inşaatlarda çalışan bir adam, zihinsel engelli bir genci cami tuvaletine götürerek taciz etti.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde inşaat işçisi 44 yaşındaki M.S., zihinsel engelli 26 yaşındaki erkek E.S.'ye cami tuvaletinde cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Malkara Camiatik Mahallesi'ndeki bir camiinin avlusunda oturan inşaat işçisi M.S o an oradan geçen zihinsel engelli E.S. ile konuşmaya başladı. Bir şekilde genci kandıran M.S. onu caminin tuvaletine götürmeye ikna etti. Tuvalette kimsenin de olmamasını fırsat bilen sapık E.S.'yi elle taciz etmeye başladı. Bunun üzerine E.S.'de kurtulmak için bağırdı.

O sırada İ.A adındaki şahıs cami tuvaletinin yakınından geçiyordu. Gelen sesler üzerine hemen tuvalete giden İ.A., M.S.'nin E.S.'yi sıkıştırdığını görünce bağırdı.

Bunun üzerine M.S., koşarak kaçtı. E.S. ise, durumu ailesine anlattı. Ailesinin şikayeti üzerine polis İ.A. ile de görüşerek bilgi aldı. İ.A. da olayı doğruladı ve M.S.'yi tanıdığını söyledi. Ekipler kısa süre sonra M.S.'yi gözaltına alındı. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli, cinsel taciz suçundan tutuklanarak, Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

...
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2012 Salı 12:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?