3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Nilay Dorsa'nın 'araba kaprisi'

Gündeme gelebilmek için boğulma numarası yaparken İHA kameralarına yakalanan Manken Nilay Dorsa, bu kez de Tekirdağ'da 'araba kaprisi' yaptı. Tartıştığı organizatörün aracını beğenmeyen manken Dorsa, başka bir araçla İstanbul'a dönmek istedi. 

Tekirdağ Kiraz Festivali halk konserlerinin sunuculuğunu yapan manken Nilay Dorsa, festivalin son gecesinde sunuculuk yapmak için yeniden sahneye çıktı. Funda Arar, konserinin ardından sahnedeki görevini tamamlayan Nilay Dorsa'nın menajeri ve organizatör arasında tartışma çıktı. Organizatörün aracına binmek istemeyerek kapris yapan manken Dorsa, kendisi için başka bir araç tahsis edilmesini istedi. Uzun süre organizatörün aracında oturarak başka bir aracın gelmesini bekleyen Nilay Dorsa için güvenlik görevlileri de seferber oldu. Manken Dorsa'nın bulunduğu araca kimseyi yaklaştırmayan güvenlik görevlileri mankeni adeta abluka altına aldı. 

Uzun sürenin ardından gelen başka bir araca binen manken Nilay Dorsa gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak gelecek yıl yeniden festivale gelmek istediğini söyledi. Sinirli tavırları ile dikkat çeken Dorsa, daha sonra kendisi için tahsis edilen başka bir araçla İstanbul'a döndü. Açıklama yapmaktan kaçınan organizatör ise manken Nilay Dorsa'nın kendisini götürecek aracı beğenmediği için 'kapris' yaptığını söyledi. 

Manken Nilay Dorsa kısa süre öncede Antalya'da gündeme gelebilmek için 'boğulma numarası' yapmıştı. Ancak manken ve magazincilerin numarası İHA kameraları tarafından yakalanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 11:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?