3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Sis kazaları: 5 ölü, 5 yaralı

Tekirdağ`da sis yüzünden meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'da etkili olan yoğun sis nedeniyle 3 ayrı trafik kazası meydana geldi. İlk kaza dün akşam saatlerinde Çorlu Tekirdağ yolunun Karatepe mevkii kesiminde meydana geldi. Tekirdağ istikametine seyreden Kenan Doğan yönetimindeki 34 CZJ 61 plakalı otomobil, sola dönüş yaparak tali yola girmek istediği sırada aynı yöne giden Okan H. yönetimindeki 34 BN 1303 plakalı minibüsün çarpması ile yoldan çıkarak devrildi. Kazada Doğan hayatını kaybederken aynı araçta bulunan ve kazada yaralanan Muammer Doğan (29), Sezgin Doğan (29), Ali Can (29) ve Hüseyin Doğan (29) Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Çorlu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada ise Çorlu`da kurulan semt pazarına tezgah açarak giyim eşyası satmak üzere İstanbul`dan yola çıkan Mehmet Fırat (43) yönetimindeki minibüs, Önerler Köy kavşağına geldiği sırada yoğun sisin görüş mesafesini 15 - 20 metreye kadar düşürdüğü alanda kırmızı ışıkta bekleyen 59 AR 865 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada sürücü Fırat ve aynı araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Celal Altıntaş hayatını kaybetti. Kazanın ardından yola saçılan giysileri polis ve jandarma ekipleri toplarken, hayatlarını kaybeden pazarcı esnaflarının cenazeleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bir diğer ölümlü kaza ise yine sabah saatlerinde ve sisin de etkisiyle Marmara Ereğlisi ilçesinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyreden Nurettin Atan idaresindeki 17 DL 453 plakalı hususi otomobil Marmara Ereğlisi ilçesi Botaş tesisleri yakınlarında yoldan çıkarak takla attı. Sürücü Atan kazadan yaralı olarak kurtulurken, eşi Renginar Atan ve kızı Türkan Kibaroğlu hayatlarını kaybettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?