3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Taksi durakları tek tip oldu

Tekirdağ merkezindeki 50 taksi durağına Belediye Başkanlığı tarafından mobo kabinler kuruldu. Kabin anahtarını Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ün elinden alan taksiciler belediyenin hizmetinden çok memnun olduklarını söyledi. 

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün yaptığı düzenlemeyle Tekirdağ'daki taksi duraklarında tek tip mobo sistemine geçti. Tekirdağ Belediyesi tarafından alınan mobo kabinler özellikle soğuk havalarda zor şartlarda çalışan taksicilerin yüzünü güldürdü. Kendi imkanları ile yaptırdıkları eski kabinlerde rahat çalışamayan taksiciler yeni kabinler ile hem modern bir görünüme hem de kış şartlarında rahat bir çalışma ortamına kavuştu. 

Tekirdağ'daki 50 taksi durağına konulan olan mobo kabinlerle şehir içindeki taksi duraklarına düzen getirileceğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün , "Taksici kardeşlerimizin daha iyi ortamda çalışmaları için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bir düzenleme yaptı. Merkezdeki tüm taksi duraklarımız için mobo kabinler tasarladı. Bu tür uygulamalarımız bundan sonra da devam edecek. Taksici esnafımız umarım bundan sonra daha iyi bir şekilde çalışacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 14:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?