7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Tekirdağ Belediyesi'nden Ramazan yardımı

Maddi durumu iyi olmayan yoksul vatandaşlar, Ramazan çadırında sergilenen giyim eşyalarından kendi ihtiyacına uygun olanları seçip imza karşılığında hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Şu ana kadar kampanyaya 150 kişinin katıldığını ve kullanmadığı eski eşyalarını teslim ettiğini belirten yetkililer, "Kampanyamız Tekirdağlı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Şu ana kadar 150 kadar vatandaşımız eşyalarını kampanyamıza bağışlarken, 350 kadar vatandaşımız da kampanyamızdan yararlanarak giyim eşyası almak için başvuruda bulundular. Vatandaşlarımızdan bunun için hiçbir evrak istenmiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, toplanan giyim eşyalarından beğendiklerini imza karşılığı alabiliyorlar" dedi.

Gelir durumu iyi olmayan ve Ramazan çadırına gelip eşya alan vatandaşlar da kampanyadan son derece memnun olduklarını belirterek, bu anlamlı yardım kampanyası için belediye yetkililerine teşekkür etti.

Öte yandan Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Tekirdağ Belediyesi’nin her zaman vatandaşının yanına olduğunu dile getirerek, "Belediye olarak vatandaşlarımıza yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda kampanyamıza katılıp bize destek veren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2004 Salı 12:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?