3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

TOB'a elektrik mühendisi aday

Tekirdağ Ticaret Odası'nın 2009 Şubat ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesi Tekirdağ'da elektrik mühendisliği yapan Kamil Günay Ticaret Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odamızın 12 meslek grubuna ait değerli üyeleri ile yaptığım muhtelif toplantılar sonucunda aday olmaya karar verdiğini ifade eden Elektrik Mühendisi Kamil Günay, yapılacak olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine 12 Meslek grubunda katılarak yönetime talip olduğunu söyledi.

Günay, "Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odamızın 12 meslek grubuna ait değerli üyeleri ile yaptığım muhtelif toplantılar sonucunda, benim önderliğimde yeni bir liste ile çıkılması yönünde yoğun bir talep ile karşılaştım. Yapılacak olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine 12 Meslek grubunda katılarak yönetime talibiz. 'Değişim gelişimi, gelişim zenginliği getirir' şiarı ile yola çıkarak Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odamızda yeni seçilecek meclis üyeleri arkadaşlarım ve oluşturacağımız yönetimimizle değerli üyelerimize daha fazla ve daha iyi hizmet vereceğimize inanıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine sadece cenaze ve açılış ilanlarını bildirmekle kalmamalı. Üyelerimizin hızlı gelişim ve değişimlere ayak uydurabilmesi için bilgilendirme toplantıları, konferanslar, seminerler ve benzeri faaliyetler düzenlenmelidir. Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinden sadece aidat alıp, yetki belgesi verme makamı olmaktan çıkıp işadamlarını ilgilendiren sanayi ve ticaret politikalarının uygulanmasında pasif durmayarak gerekli mercilerde işadamlarının haklarını savunmalıdır" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın özellikle resmi kurumlar ile sürekli irtibat ve proje halinde olması gerektiğini anlatan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Kamil Günay, amaçlarının Tekirdağ'daki ticaret hacmini ve iş potansiyelini arttıracak projelere imza atmak olduğunu söyledi.

Günay, "Ticaret ve Sanayi Odası, Valilik, İl Müdürlükleri, Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Mensupları ile mesafeli durmak yerine istişare görüşmelerinde bulunup ilimizin ticaret hacmini ve iş potansiyelini arttıracak ortak projelere imza atmalıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezgin GÜRCAN IP: 88.246.32.xxx Tarih : 3.01.2009 03:07:59

sayın GÜNAY MİLLETVEKİLİ adayı oldu olmadı. BELEDİYE BAŞKANI adayı oldu olmadı. Şimdi Ticaret Odası Başkanı olmaya adaymış. oda olmayacak. Bence sen git feradanlı köyünde bi mahaleye muhtar adayı ol onu kesin kazanırsın....