3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Uyuşturucu operasyonu: 21 tutuklama

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 kişi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı. 20 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapmak, satmak ve kullanmak maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından cezaevine kondu. 

Edinilen bilgiye göre, Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat ve teknik takip sonucu, Hıdırağa Mahallesi'nde 15 ayrı yere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları, satmak ve kullanmak amacıyla bulundurdukları öne sürülen, aralarında kadınların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 3 kilogram esrar, 150 adet uyuşturucu hap, çalıntı olduğu iddia edilen çok sayıda oto teybi ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Zanlılar Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Çorlu Adliyesi'ne çıkartıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye çıkarılan Ali Ş., Pervin Ş., Doğukan Ş., Birol Ş., Meliha Y., Yaşar Y., Yaşar Y., İsmail A., Ünal G., Fatih K., Coşkun T., Selma T., Hakan G., Doğan K., Nusret P., Nebahat Ç., Muzaffer A., Ogün Y., İlhan N. ve Gökhan T. tutuklandı, N.G ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zaman
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 14:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?