30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Çorlu'da anneler günü kutlamaları

Çorlu Belediyesi ve Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi tarafından organize edilen anneler günü etkinliği; Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yardımseverler Derneklerinin Çorlu Şubeleri'nin de katılımıyla Zübeyde Hanım Anıtı önünde gerçekleştirildi. 

Zübeyde Hanım Anıtı'na çelenk bırakmayla başlayan ve saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törenlerde; Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Yıldız, kısa bir konuşma yaptı. 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yıldız, "Ulu Önder Atatürk ve milli mücadelede canı pahasına savaşmalarını öneren annelerin yetiştirdiği Mehmetçikler sayesinde bu topraklar kazanıldı. Zübeyde Hanım başta olmak üzere, tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi. Yıldız, sözlerini annelerin toplumsal hayattaki yerine ve önemine değinerek tamamladı. 

Çelenk koyma töreninin ardından Belediye Düğün Salonu'nda devam eden etkinlikte, Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Neşe Benek de günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Folklor gösterileri, şiir dinletisi ile devam eden program, konserle son buldu.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 12:49:47
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?