30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Eski karısının sevgilisini öldürdü

Tekirdağ il merkezi Aydoğdu Mahallesi üzerinde önceki gün işlenen cinayetin zanlısı Ahmet Eren çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 yıl önce birbirlerini severek evlenen Ahmet Eren(35) ve Nazan E. (35) şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alarak ayrıldılar. 12 ve 7 yaşlarında 2 erkek çocuğu bulunan çiftin boşanmalarının ardından Nazan E., Kemal Akyol isimli evli ve 1 çocuk babası adamla yaşamaya başladı. Geçen süre içinde birlikteliklerini devam ettiren Nazan E. ve Kemal Akyol birlikte yaşamaya karar vererek, Aydoğdu Mahallesi'nde ev tuttular.

Eşiyle boşanmalarının ardından 7 ve 12 yaşlarındaki iki çocuğuna bakmak için bir ekmek fırınında çalışmaya başladığı öğrenilen Ahmet Eren, eski eşinin Kemal Akyol'la aynı eve taşınma hazırlığında olduğunu duydu. Edinilen bilgiye göre, Nazan E.'den boşanma ilamını imzalamasını istemek için eve gittiği belirtilen Ahmet Eren, evde Kemal Akyol ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Eren, Akyol'u tornavida ile 30 yerinden şişleyerek öldürdü.

Olayından ardından Tekirdağ Emniyetine bağlı Asayiş Şube ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde kıskıvrak yakalanan Ahmet Eren suç aletiyle birlikte polise teslim olarak suçunu itiraf etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden Kemal Akyol (41), yapılan inceleme ve otopsinin ardından toprağa verilirken, Ahmet Eren çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Eren çiftinin boşanmadan bir süre önce barıştıkları öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 14:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?