18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Derbideki İddianın Sonu Evlilik Oldu !

Cuma günü ofiste “Galibiyet kesin bizim. Beraberlik ihtimali bile yok.” diye iddialı konuşan Emel Aslan’la iş arkadaşlarının ortasında iddiaya tutuşan Göksun Kanarya’nın iddiası mutlu bitti.

Heyecanlı derbinin ardından iddiayı kaybeden ve ısmarladığı 5 adet Bonnyfood Lezzet Çiçekleri’ni ofiste iş arkadaşlarıyla beraber afiyetle yerken duygularını açıklayan Emel Aslan, “Sahada ezeli rekabetin sonu yok. İçim kan ağlasa da lezzetli çiçeklerle acımı bastırmaya çalışıyorum. Son gülen iyi güler, bugün çiçekleri, yarın da golleri yedirmek nasip olsun” dedi.

Bu sözler karşısında gülümseyen Göksun Kanarya ise, “Top yuvarlaktır. Yensek de yenilsek de fark etmeyen tek gerçek, benim sana olan aşkımdır” dedi ve diz çökerek cebinden yüzüğü çıkarttı. İddianın sonunda iki taraf da kazançlı çıktı.
Konu hakkında görüşlerini sorduğumuz Bonnyfood yetkilileri ise, “Böyle bir mutluluğa renk kattığımız için biz de çok sevinçliyiz. Takımına aşık tüm taraftarlar için Mart ve Nisan ayı boyunca Fan Çiçekler bölümümüzden 444 13 71’i arayıp da GF724 kodunu söyleyerek sipariş veren herkese yüzde 20 indirim uygulama kararı aldık” dediler.

"Taraftar Çiçekleri” çeşitleri için tıklayın.

Çiçek şeklindeki yaratıcı “Nikah Şekerleri” için tıklayın.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 23:29:58
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 14:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?