20
Nisan
2024
Cumartesi

.: KENT HABER :. {Türkiyenin Buluşma Noktası} portalı özel sektörün çabalarıyla kurulmuştur. Yoğun bir emek ürünü olan KentHaber'teki tüm bilgi ve materyal, ilgili yasaların koruması altındadır. Siteye ait her türlü yazılım kodu, veritabanı içeriği ve görsel materyal kesinlikle kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayınlanamaz ve başka bir bilgisayara yüklenemez. Bu tip kullanımlarda bilgilerin güvenilirliği ve doğruluğu kaynak gösterilmesine karşın KentHaber'i bağlamaz.

KentHaber'e başka sitelerden bağlantı

Başka sitelerde KentHaber'e verilecek olan bağlantı linklerinde KentHaber Logoları ve Dış Sitelerden Bağlantı Kuralları kabul edilmiş sayılır.

İçeriğin Kaynağı :

Sayfalarımızda yer alan her türlü içeriğin doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı KENTHABER sorumlu tutulamaz.

Kenthaber.com'da yayınlanan tüm içeriğin telif hakları saklıdır.

İHA kısaltması İhlas Haber Ajansı kaynaklı haberlerde kullanılmakta olup kenthaber.com İhlas Haber Ajansı'nın sözleşmeli internet abonesidir. İHA haberlerinin başka siteler tarafından aynen ya da değiştirilerek kullanılması site sahiplerini ve yöneticilerini hukuki sorumluluk altına sokmaktadır.

Mahracı doğrudan belirtilen içerik unsurlarında (haber, yorum, araştırma...) hertürlü sorumluluk kaydı açan ve güncelleyen yazarlarımıza aittir. Kenthaber.com yayınladığı yazıların telif hakkına doğrudan sahip olmuş sayılır.

Kenthaber.com tarafından editörlük yada yazarlık yetkinizin iptal edilmiş olması veya sizin kendiliğinizden ayrılmanız içerik sorumluluğunuzu değiştirmez. Sizin ayrılmanızdan sonrada telif şartları aynen geçerlidir.

Mesaj, Yorum ve Forum Bölümlerinde Sorumluluğun Reddi:

KentHaber içerisinde yer alan Mesaj, Yorum alanları KentHaber ekibi tarafından denetlenmektedir. Buna karşın, bu alanlardaki KentHaber ziyaretçilerine ait mesaj ve yorumlara ilişkin olarak Kenthaber.com her tür sorumluluğu reddeder. Forum alanındaki her tür içerik KentHaber ziyaretçileri tarafından oluşturulduğu için bu içerikle ilgili Kenthaber.com sorumlu tutulamaz.

KentHaber ziyaretçileri forum alanını kullandıklarında aşağıdaki ilkeleri kabul etmiş sayılır.

  • Başka bir kullanıcının forum alanlarını, chat odalarını ve diğer etkileşimli alanları kullanması ya da istediği gibi kullanması engellenemez ve bu kulanıcıya ait tanıtıcı bilgiler değiştirilemez.
     
  • Suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek ulusal yada uluslararası yasalara göre suç teşkil edecek her türlü beyan yasaktır.
  • Ticari amaç taşıyan yada reklam içeren bilgi, yazılım yada malzeme postalamak yada iletmek yasaktır.
  • Bu ilkeleri ihlal edenlerin KentHaber Forum alanlarına erişimleri iptal edilir...