16
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Serdar TURGUT/Acaba neye tecavüz etsem ki

Başlıktaki ‘neye’ kelimesinin yerinde ‘kime’ olsaydı cevabı kolaydı. Bir liste yapardım olur biterdi hatta acilen tecavüz edilmesi gerekenler top 10 listesi bile oluşturabilirdim. İnsan hasbelkader yayın yönetmeni olunca bu tür listeleri oluşturmak becerisi doğal içgüdü haline gelebiliyor.

Ancak İngiltere’de son yaşanan olaylardan sonra soru artık kime tecavüz etsem diye değil ‘neye tecavüz etsem’ diye soruluyor. İngiltere’de yaşanan olayda yaşanan tecavüzler benim gibi bu dünyada var olabilecek her cins cinsel sapıklığı ya görmüş ya da bunlar hakkında teorik bilgiye sahip olan bir insanı bile şaşırtabiliyorsa, başka açıklamaya gerek yok. O olay gerçekten tuhaftır. Bana inanın.

Geçenlerde İngiltere’de bir adam bisiklete tecavüz etmek suçundan tutuklandı. Bu belki bir dereceye kadar anlaşılabilir ancak olayı asıl tuhaf yapan boyut, adamın bisiklete sıcak duygular beslediği için onunla cinsel ilişkiye kalkıştığının ortaya çıkmasıydı. Bisiklet yerine araba olsaydı biraz anlayış gösterebilirdim, hatta yeni stop etmiş bir arabayla işin zevkli bile olması ihtimali var. Dediğim gibi ben bu konuda hayli liberal düşünceye sahip bir insan sayılabilirim ama yemin ediyorum bisikletle cinsel ilişkinin anatomisini kafamda canlandıramıyorum.

Dün de başka haber geldi. Bir başka adam park çitleriyle çiftleşmeye çalışırken yakalandı. Bu konudaki haber bana anlatıldığı zaman aklıma ilk gelen park çitlerinin dikenli olup olmadığıydı. Çünkü uzun yıllar önce New York’ta dikenli telle ilişkiye giren mazoşistlerin bulunduğu bir kulüpte bulunmuştum. O kulüpte gördüklerimi şimdi anlatsam İngiltere’de olanları normalitenin zirvesi olarak bile yorumlayabilirsiniz. Haddinden fazla liberal bir yaklaşıma sahip olmamın pratik nedenleri var gördüğünüz gibi.

İnsan bu tür tuhaf olayları üst üste duyunca ister istemez kafasını ‘Bu insanlara acaba nasıl yardımcı olabilirim’ diye çalıştırıyor. Ben de öyle yaptım ve tecavüz edilebilecek başka şeyler de bulmaya çalıştım.


Cep telefonları iyi bir aday bu konuda hele de çalma anında hayli tatmin edici olabilir. Seks esnasında fazla ses sizi rahatsız ediyorsa, telefonu sadece titremeye alıp zevkin doruklarına çıkabilirsiniz.


Ayakkabı: Kadın ayakkabısı ile sevişmek artık normal sayılıyor neredeyse, bu orijinal bile değil.


Gazetemizin kadrolu sapığı biraz önce odama geldi ve İngiltere’de telefon kulübeleriyle sevişenlerin de görüldüğünü söyledi.

Dünyayı yakından takip etmeyen insanlar ‘Hayrola bu İngiltere’ye de ne oluyor acaba’ sorusunu sorabilirler. Ancak benim gibi takipçi insanlar, İngilizlerin o sakin, düzgün davranmaya takıntılıymış gözüken görüntülerinin altında, çeşitli tuhaflıklara, sapkınlıklara hayli yatkın olduklarını bilirler. Toplumdaki özel yaşamında düzgün, usturuplu davranmak zorunda olan bu insanlar, gözlerden uzak kaldıklarında alabildiğince uçuk oluyor gibiler. Bunun da hayli mantıki psikolojik açıklamaları var tabii ki. Cansız maddelere tecavüz salgınının İngiltere’de ortaya çıkması bence normaldir. Çünkü İngiltere, mastürbasyon yaparken kendisini asan insanlar olaylarında da dünya birinciliğine sahiptir. Bir ara birileri ‘boğularak ölme anında olan orgazmın çok şiddetli olduğu yolunda’ bir teori attı ortaya. Japonlar bunu kadın-erkek arasında denediler. Kadın tarafından boğulurken yaşanan orgazmla zirveleri yakalayan Japonlar oldu, bir kısmı da öldü. Ancak İngiliz erkekleri bir başka insana kendilerini boğmasını rica edemeyecek kadar nazik olduklarından aynı işi kendilerini asarak denediler. Bunu atmıyorum. İngiltere’nin yakın tarihinde ipin ucunda çıplak halde sallanır halde bulunan ve dahası havasız kalmasını çabuklaştırmak için kafasına ayrıca plastik torba da geçirmiş ve Rigor Mortis devreye girdiğinden ereksiyonu da aynen devam etmekte olan cesetlerin sayısı hayli fazladır. Bunların çoğu iyi eğitimli ve toplumda önemli mevkilerde insanlardı, hatta aralarında siyasetçiler de vardı.

Bu tuhaf tarih nedeniyle İngiltere’de park çitlerine, bisikletlere âşık olma ve bunlarla cinsel ilişkinin ortaya çıkması normaldir.

Bütün bunlardan sonra Türkiye’de cansız mankenlere tecavüz edenlerin son derece normal olduğunu bile düşünmeye başladım ben.

Serdar TURGUT/Akşam
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?