18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Karaköy Genelevler Asamblesi - Taşkın Su

ABD’nin Nevada eyaletinde, 28 ayrı genelevi temsil eden Nevada Genelevler Derneği’nin üyesi George Flint diyor ki: “Bize endüstrimize ve toplumumuza katkıda bulunmak için fırsat verin. (...) Vergiler bize daha çok tanınma getirecektir. Bu paraları eyalet kullanacak ve takdir edecektir. Bazılarınızın felsefi, bazılarınızın da ahlaki olarak fuhuş ile sorunlarınız olabilir. Ama bunları aşarak herkese sağlanacak yararı umarım görebilirsiniz.”

Anlayacağınız; mesleği büyük bir ihtimalle pezevenklik olan Flint (lütfen beni küfür ediyorsunuz diye eleştirmeyin, en azından bu yazı için. Kadın satıcısına Türkçe’de pezevenk denir. Bildiğiniz bir başka bir anlam varsa kullanayım.) diyor ki; ‘bizden vergi alın.’

Nevada’daki 28 genelev vergi vermek istiyormuş, pezevenk Flint’te bunun sözcülüğünü yapıyor. Flint’in hesaplarına göre Nevada eyaletinin kasasına iki yılda 3.5 milyon dolar para girecekmiş bu vergilerle...

*** *** ***

Gelelim memlekete, dönelim İstanbul’a... Hayal edelim ki, Zürafa Sokak ile alt kerhanede ev çalıştıran pezevenkler birleşsin. İsmi de Karaköy Genelevler Asamblesi olsun. Bu asambleye sadece pezevenkler üye olsun. Orospular üye olmasın. Çünkü bu dernek onurlu bir dernek, orospunun işi ne İstanbul’un onurlu pezolarının üye olduğu bir dernekte? (!)



Rahmetli Manukyan’nın soyundan gelip, mirasını çatır çutur yiyenlerden biri asamblenin başkanı olsun. İthalatçı Mithat, Kel Hüso, Pala Seyfi, Mamcık Hüseyin, İyimal Hüsnü asamblenin kafa adamları olsunlar, yönetimin ağır topları arasında yer alsınlar. Asamblede selpak, yatak-çarşaf, prezervatif, doğum kontrol hapları ile ilgili toplantılar yapılsın, ihaleler açılsın, orospular orgazm taklidi kurslarına götürülsün diye fikirler ortaya atılsın. Vergi ile ilgili problem için bakanlarla, milletvekilleri ile görüşülsün, yemekler yensin, onlara ‘promosyon’ yada ‘eşantiyon’ mamuller takdim edilsin.

Olmaz mı?

*** *** ***

Haklısınız olmaz. Bendeniz hergelenin manyak bir düşü olarak kalsın bu satırlarda bu kelimeler. Şu zamanda dünyanın her bir ülkesinde devlet kontrolünde işleyen kerhanelerin var olmasının, yada devletin bu kerhanelerin çalıştırılmasına izin vermesinin sebebi nedir? Fuhuşu tek bir elde toplamak, parklara, bahçelere, otoyol kenarlarına yaymamak, abazan erkek milletini AIDS’ten korumak. Başka bir sebebi var mı? Bence yok.

Benim aklımın kesmediği mevzu Amerika’da Nevada Eyalet Meclisi kerhanelerden vergi almazken, bizim Manukyan ölene kadar nasıl vergi şampiyonu oluyor?

Devlet niye kerhanelerden vergi alıyor? Bütün orospuları devlet memuru yapın, başlarına da üç beş pezevengi sözleşmeli olarak idare amiri olarak alın. Pezevenkler gariban orospunun sırtından para kazanacağına, devlet kendi satsın kendi kazansın, orospunun da hakkını versin. Terli hırtonun, haftadan haftaya yıkanan amelenin, piç kurusu liselinin altına yatıp yaşamaya çalışan orospuyu ezip, pezevenklik sektörünü güçlendirmek nasıl bir mantıktır?

*** *** ***

Sen sokakta çalışan orospuyu fuhuş yapıyor diye tutukla, kapısında polisin bulunduğu evin içine attın mı vergi al!

Sen kazan, pezevenk kazansın ya orospu? (Bu arada orospu da şu anlama geliyor: Erkeklerin cinsel zevklerine para karşılığı hizmet eden ve bu işi meslek edinen kadın, fahişe. Anlayacağınız ben burada kimseye sövmüyorum. Türk Dili’nde yer alan kelimeleri kullanıyorum.)



Devlet eliyle işletilen kerhanenin çalışma mantığı bu olur başka ne olacak?

U.S.A. vatandaşı pezevenk George yırtıyor kıçını vergi verelim diye...

Bizim gariban orospu ekmek derdinde, pezevenk daha çok kar etmenin, devlet de verginin peşinde...

Kerhanelerimizde bile vurgun yapılırken Türkbank Davası düşmüş de ne olmuş?
TAŞKIN SU / İSTANBUL
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 01:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür demir IP: 85.97.42.xxx Tarih : 4.01.2008 14:22:36

söylenecek herşeyi söylemişsin zaten dostum, sistem yanlış bi defa, panzehir usulu bunu zıt görüşlü kişiler çözecek sonunda bence yani bu hükümete aktarılırsa bu olay halleder sanıyorum.. inşallah !!