22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Rekor Gavur İzmir'de

Ankara ve İstanbul’un ardından İzmir’de yapılan son Cumhuriyet Mitinginin düzenleneceği Gündoğdu Meydanı organizasyona saatler kala doldu taştı... 

İzmir tarihi bir gün yaşadı... 


Alanda milyonu aşkın insan toplandı. 

Bayraklarla donanmış denizdeki teknelerden havai fişekler atıldı... 

Kordonboyu'nda olduğu gibi bir miting de deniz üzerinde yapıldı...  

Bir gelincik tarlasını andıran, kadınların yoğun ilgi gösterdiği İzmir mitingi, kalabalık olarak Ankara Tandoğan ve İstanbul Çağlayan'dakini de geçti...




YAN YANA GELEMEDİLER

İzmir'deki Cumhuriyet mitinginde, tüm beklentilere karşınCHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile DSP Genel Başkanı Zeki Sezer yan yana gelemedi. 


Mitingde SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de ayrı yerlerde durması dikkat çekti.

Zülfü Livaneli'nin konseri sırasında gerginlik yaşandı

Miting organizatörleri, sık sık anons yaparak DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'e yol açılmasını istedi. Sezer, buna rağmen Baykal'ın yanına gidemedi veya gitmedi. Deniz Baykal, mitingin sonuna doğru özel bir tekne ile denize açıldı. Zeki Sezer ise bol bol yuhalandı. Yoğun tepki nedeniyle zor durumda kalan Sezer, yakındaki bir otele gitti. 

Livaneli'nin sesini kestiler 

Mitingte sahneye çıkan Zülfü Livaneli konuşmasını engellemek isteyenlere  sert çıktı.

Livaneli miting tertip komitesine, CHP'lilere ve mitinglerin gediklisi Tuncay Özkan'a ağır ithamlarda bulundu. Özkan ve tertip komitesini meydandakilere şikayet etti. Livaneli meydandakilere, "CHP ve Özkan'ı düşman olarak" anlattı, "bunlara izin vermeyin" dedi. Bu sözlerden sonra meydan da kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bilindiği gibi Livaneli milletvekili olduğu CHP'den istifa etmişti. 

İzmir'deki Cumhuriyet Mitingi dış basında... 

İzmir'de düzenlenen ''Cumhuriyet Mitingi'' uluslararası haber ajansları tarafından abonelerine duyuruldu.
İngiliz haber ajansı Reuters, mitingin devam ettiği sırada, yüz binlerce Türk'ün ''ülkenin laik kalması için'' İzmir'de sokaklara döküldüğünü belirtti. Ajans, organizatörlerin, mitingin seçimlerden önce muhalefeti birleştireceği umudunu dile getirdiklerini kaydetti. 

Fransız Haber Ajansı (AFP), İzmir'deki mitingi abonelerine, ''Türkiye'de laiklik yanlısı yeni gösteri'' başlığıyla duyurdu.
Ajans, Mustafa Kemal Atatürk posterleri taşıyan yüz binlerce insanın ''laikliğe bağlılıklarını bildirmek için'' bir araya geldiklerini belirtti.
ABD'nin Associated Press (AP) ajansı, ''genel seçim öncesinde bir güç gösterisi'' olarak nitelendirdiği miting için laiklik yanlısı yüz binlerce Türk'ün sokaklara döküldüğünü kaydetti. 

Amerikan CNN televizyonunun internet sitesinde de ''Türkler laikliği desteklemek için gösteri yapıyor'' başlığı altında, Türklerin bu kez ülkenin üçüncü büyük kentinde bir araya geldikleri belirtildi. 

Haberde, daha önce Ankara ve İstanbul'da da yapılan benzeri gösterilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hükümetine baskı amacıyla düzenlendiği görüşü savunuldu.

SAAT SAAT MİTİNG




Kordon ve mitin alanı şu anda tamamen doldu. Katılımcılar 2. kordona taşmış durumda. Alanda cep telefonları kilitlendi. 

Saat: 16:00
Mitinge gelenler yavaş yavaş alanı terkediyorlar...

Saat: 14:50
Mitinge dışarıdan gelip katılan şahsiyetler:
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Gazeteci Tuncay Özkan.

Saat: 14.37
Şarkıcı Edip Akbayram, "Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" adlı şarkıyı söylüyor. Binlerce katılımcı Akbayram'a eşlik ediyor.

Saat: 14:24
Zülfü Livaneli, "Yiğidim Aslanım" şarkısını söylüyor.

Saat: 14:21
Livaneli, "Demokrasi ve özgürlük için buraya geldik. Bütün yurttaşlarımız birlikte yaşamalı. 'Yaşamak bir orman gibi hür ve kardeşçesine.' Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Barışı ve demokrasiyi koruyalım" dedi.

Saat: 14:16
Livaneli, "Türkiye'nin ve çocuklarımızın aydınlık geleceği için özgürlük diyelim mi?" dedikten sonra "Ey Özgürlük" şarkısını söylüyor.

Saat: 14:11
Zülfü Livaneli, Karşı Kayın Ormanında" adlı şarkıyı söylüyor. Binlerce katılımcı Livaneli'ye eşlik ediyor.

Saat: 14:05:

Bağımsız İstanbul Milletvekili ve sanatçı Zülfü Livaneli konuşuyor:
"Sizin davatiniz üzerine geldim. Bütün dünya bize bakıyor. Laikliği korumak için orduya ihtiyaç yoktur, bizim gücümüz var. Emekçiler bunun için meydanda. Şimdi sesimizi yükseltelim."

Saat 14:00
Kürsüden gurur anosu:
"Daha önce başka kentlerde cumhuriyet mitingleri yapıldı. Ancak biz İzmir'de bir ilk gerçekleştirdik. İlk kez denizden de mitinge deskek alıyoruz"

Saat: 13:10
DSP lideri Zeki Sezer'in miting alanına geldiği açıklandı.

İlginç pankartlar arasında genç bir İzmirlinin annesine seslendiği ''Anne Seni çok seviyorum, ama ülkemi de çok seviyorum, anneler gününde yanında olamıyorum ama cumhuriyetimize sahip çıkıyorum'' şeklindeki pankart dikkati çekti.

Bu arada, basın için ayrılan bölümde çekim yapan TRT kameraman ve muhabirleri mitinge katılanlar tarafından protesto edildi. ''TRT dışarı'' sloganları üzerine kameraman ve muhabir platformu terk etti.

Meydandaki Türk Telekom'un binasında bulunan bayrağın açılmadığını gören grubun yaklaşık 15 dakika boyunca ''Türk Telekom bayrak aç'' şeklinde slogan atması üzerine, binanın üstünde toplanmış halde bulunan dev bayrak açıldı.



SLOGANLAR

Mitinge katılanlar bir yandan alanlara doğru yürürken, bir yandan da slogan atıyor. En çok duyulan sloganlar şunlar: "Sensin gavur", "Atam sen rahat uyu", "Biz ampulü söndürürüz", " Ezan seslerinin, kilise çanlarının, sinagog ayinlerinin saygıyla dinlendiği şehir", "Atatürk'ün ordusu, şeriatçıların korkusu", "Miting alanında birleşin, iktidara yerleşin", "Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana" , "Balıkçılara değil, bize de sorsana"...


Saat12:55:
SHP lideri Murat Karayalçın, CNN TÜRK’e konuştu: "22 Temmuz’da seçim var. Solda birlik için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmalı. Bu mitingleri yapanlar, bunun muhatabı olanlar insanlara mesaj veriyor. CHP-DSP birlikteliği yetmez, buna başka çevreler de katılmalı. Bunda bir rica yok, sadece çağrı var. Baykal ve DSP lideri Zeki Sezer ile birlikte kol kola girmeyi çok isterim."


saat 12:54
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, miting alanına geldi...
Saat 12:40
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, cumhuriyet mitingine katılmak üzere Üçkuyular İskelesi'nden Bergama vapuruna bindi. Vapur, Gündoğdu Meydanı'na hareket etti. Vapuru, Türk bayraklarıyla süslenmiş tekneler izledi. 


Saat: 12.21
SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın: Mitingde solda birlik çağrıları çok güçlü. Mitingde sevgi ve kararlılık gösterisi var. Katılımcılarda siyasi parti ayırımı yapılmamalı. Burada Türkiye'nin ortalaması var.


Saat: 12:08
Prof. Dr. Alpaslan Işıklı, konuşmasında, laiklik ve cumhunireyet değerlerinin çok önemli olduğunu vurguladı.
Saat: 11:40
Saygı duruşu yapılıdı ve İstiklal Marşı okundu.

Saat 11:30:
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın miting alanına geldiği bildirildi. 



ÖNCEKİ HABER VE FOTOĞRAFLAR
MEYDAN SAATLER ÖNCE DOLDU




Yoğun katılımların olduğu Ankara ve İstanbul Cumhuriyet Mitinglerinden sonra İzmir’deki mitinge de vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Mitingin düzenleneceği Gündoğdu Meydanı organizasyona saatler kala doldu.

Ankara ve İstanbul’un ardından son Cumhuriyet Mitingi İzmir’de yapılacak. 

Mitingin düzenlendiği Gündoğdu Meydanı’nı Ankara, İstanbul ve İzmir’e yakın illerden yüzlece otobüslerle gelen vatandaşlar tarafından dolduruldu. 


Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanı şimdiden doldu. 


Vatandaşlar Kordon Boyu’nda ellerinde Türk bayrağı, Atatürk posterleri,  türküler eşliğinde miting saatini bekliyor.

İzmir’in dört bir yanında evlere, işyerlerine, okullara, Atatürk posterleri ve Türk bayrakları asıldı. 


Miting alanına henüz İzmirlilerin gelmediği, gelenlerin dışarıdan gelenler olduğu belirtildi. 

İzmirlilerin de gelmesiyle katılımın çok yüksek olacağı ifade ediliyor. 



Miting saat 12.00’de başlayacak.


Mitinge, CHP, DSP, DİSK, İP, ADD, Çankaya Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu cok sayıda sivil toplum örgütü katılıyor.

Alanda, sık sık “Türkiye laiktir, laik kalacak” sloganları atılıyor.

kenthaber/ajanslar
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 17:13:21
Güncelleme :13 Mayıs 2007 Pazar 22:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah canlı IP: 81.213.74.xxx Tarih : 13.05.2007 18:34:10
ben gaziantepte ikamet etmekte olan bir türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ülkem adına izmirdeki miting güzeldi ama ne varki bu tarz mitingler aynı kalabalıklarla vanda diyarakırda gaziantepte yapılmadıgı müddetçe bir anlam ifade etmez.memlekete biz sahip çıkacagız diyen bir elinde fino köpeginin ipi diger elinde sevgilisinin eli olan insanlar bu memleket için ne can verirler nede zırnık kuruşlarını.benim chp militanı tayfun yıldırım arkadaşıma bir sorum olacak ,ey tayfun kardeş acaba bugün gavur izmirde toplanan o kalabalıgın ortalama aylık geliri ne kadar sormak isterim sana ,acaba bu memleket için 1071de malazgirtte 1915de çanakkalede can veren topraga kanını akıtan kürt kökenli vatandaşlarımızın torunları senin ekmeginimi yiyor.senin tavuguna kışmı diyor.senin gibi insanlar milataristtir jakobendir.kendi bildigi kendi dünya görüşü dogrudur.kendi gibi olmayanlar ise haksızdır onlara kendi görüşünüzü dikta edebilmek için hertürlü zorbalık meşrudur.arkadaş ben aslen adıyamanlıyım her zaman söylemekle gurur duyarım önce insanım sonra müslaman sonra osmanlıyım .kürdüm ama sizin gibilerin aşagılayıcı bölücü dışlayıcı egoist sloganlarına kaale almamakla beraber sizleri bu tutumlarınızdan dolayı şiddetlede kınıyorum.bu memleketi nasıl sen benim diyorsan bende bu memleket senden daha fazla benim diyorum göz bebegim gibi bakıyorum canım gibi üstüne titriyorum memleketimdeki her insanı en az kendim kadar seviyor vede saygı duyuyorum. gerekirse memleketim için her an canımı feda edebilecek mangal gibi yüregim var tek başıma istesem çakal sürülerinin içinde leşim yerde gezse başımda onurun verdigi magrur bir gurur yüregimde yaşasın demokrasi yaşasın tam bagımsız tam demokrat tam laik tam gelişmiş güzel güçlü türkiye idealinin rahatlıgı olur.ama sizin gibileri cesareti ancak böyle kalabalıklarda olur.tabii güzel sevgiliyle sıcak yatakta olmak varken fino köpegiyle dışarı çıkıp kordonda gezmek varken doguda güneydoguda memleket evlatları bir hiç ugruna can verip şehit olurken senin gibi insanların güya var olan cesaretleri ancak böyle kalabalıklarda olur.güzel güçlü bir türkiyeye inanan efor harcayan gerektiginde canını bile vermeya hazır olan tüm halkıma sevgi vede saygılarla.abdullah canlı

halil saglam IP: 80.193.7.xxx Tarih : 13.05.2007 17:51:37
kimse bu halkin artik onunde duramaz bu insanlarin hepsi hem cuhuriyetci hemde sonuna kadar dindardir ders alalim

behçet gül IP: 85.102.160.xxx Tarih : 19.05.2007 21:23:33
merhaba demokrasiyi benimsemiyenlerin meydanlarda demokrasiyi savunmaları ne kadar vahimdir o meydanlardakine sorun atatürkün ilkerini bile bilmezler onun için biraz sağ duyu

sezai dervis IP: 82.231.84.xxx Tarih : 13.05.2007 19:26:37
Merhabe arkadaslar, Avrupa maalesef yapmak istediginizi bir türlü anlamiyor. Laiklik veya ulusalcilik sadece sol parti yemi ayit. tabiki demokrasilerde insanlar hür olarak yasamalilar, ister dinini, kültürünü, yasam tarzini,cinsiyetini, vs.... maalesef bu olaylarla Türkiyemiz biraz gerilere gidebilir. sol türk ekonomisine hangi katki getirdi? bana diyebilirmisiniz? Ben ne sag a nede sola üyeyim, ama bir gerçek var oda bu günkü hökümetin türkiyeye çok getirileri oldu bunu da avrupa çok iyi görüyor, bu yüzden sizi anlamiyor. Sizler sadece sol partilerin propagandasini yapiyorsunuz. Türkiyemize sol veya sag degil bir seyler yapan birileri gerek, ve inaniyorum ki akp ye güvenmeliyiz, o insanlarin hayat tarzi ne olursa olsun, ülkemize verimli seyler getiriyorlar. umarim bunu görüyoruz. sadece milli geliri ele alalim, 3 sene içinde nerden nereye geldi, daha liranin degerini görüyoruz, enflasiyon ayni,... bir denge olustu türkiyede. Niçin bunlari görmüyoruz. Laikligi de koz olarak algilamiyalim. inaniyorumki sizler Türkiyenin durumunu Dis tan izleseniz. bu tür eylemlerden vaz geçersiniz.

Tayfun Yıldırım IP: 88.254.66.xxx Tarih : 13.05.2007 17:32:31
Muhteşem bir miting daha gerçekleşti,ben mitinge gelen hiçbir insanın medyatik-şaklaban ve bu potansiyelden kendine pay çıkarmaya çalışan popilist kişilik sorunu olan insanlar için geldiğini sanmıyorum...Zülfü de yukarı da bahsettiğim kişilik sorunu olan şahıslardan biridir,Zülfüler istiyor ki zülfü yare dokunmadan halk koyun sürüsü gibi onları takip etsin...Zülfü kardeş,sen bizim Türkülerimizi söyleyerek ekmeğine ekmek kattın kat ına yat kattın yetmez mi?Sen kimsin ki senin sesini kesmeye çalışalar,sen orada kendine pay çıkarmaya çalışan gözü doymaz bir insansın,senin ve senin gibilerin halkın tepki duyduğu şahıslardan ne farkın var?Nazım ın şiirleirni seslendiriyorsun ama sen Nazım ın mücadelesinin biraz yakınından geçebilirmisin?1980 den önce Devrimci marşlarla tanındın 80 sonrası geçmişini inkar edip o marşları ağzına almamaya çalıştın şimdi çıkmış kendine misyon biçmeye çalışıyorsun daha doğrusu kaba bir tabirle rajon koymaya çalışıyorsun...Halk seni birşeye tutmadı Zülfü,İzmir de halkı galyane getirmeye çalıştın beni istemiyorlar 3 saattir ki sizlerle bir olmak için çabalıyorum dedin Tayyip gibi mazlumları oynamaya çalıştın ama halk seni takmadı şükür ki,Niyetin ne Zülfü?Neden oradaydın?Yoksa Baykal la Cumhurluk yarışındamısın?Yarın Cumhurluğa adaylığını açıklarsan seçimden sonra hiç şaşmayız Zülfü...Sizin gibi fırsatcılara halk artık pirim vermiyor Zülfü,sen bzilerden çaldıklarınla yetin artık,git ABD de ki evine yerleş,bak ne güzel ev aldın İstanbul depremden dolayı güvenli değil Türkiye güvenli değil diye...Halkı tahrik etme boşuna tepinme,yaptığın çok çok ayıptı ve sonra ki kıvırmaların da senin maskeni örtmedi,pravakosyon senin işin ve bu görüldü İzmir de..Medyatik hep bana diyen senin gibi insnalar artık halkın yakasından düşmeli sizler iyiden iyiye teşhir olmalısınız ki gerçek vatanseverler halkla bütünleşebilsin...Kiminiz Denizlerin filmini çevirir meclise girisiniz kiminiz Türkler 30 bin Kürt ü 1 Milyon Ermeniyi katletti der nobeli kaparsınız...Çekilin artık aramzıdan doysun gözünüz...

merve özkök IP: 88.227.130.xxx Tarih : 13.05.2007 18:27:22
ne mutlu türküm diyene ne mutlu bu bayrak için canını verebilene

mehmetaliusta IP: 88.244.232.xxx Tarih : 13.05.2007 13:55:09
bayrağım benim! Canım. nerede olursan asil ve güzelsin.

tayfun IP: 85.100.234.xxx Tarih : 13.05.2007 11:46:08
sayın akp yöneticileri alın size GAVUR İZMİR.Hiç bir zaman türk bayragı taşımayanlar,ne mutlu türküm demeyenler,alt kimlik üst kimlik diyenler aniden ulusalcı oldular.Ama size oy ancak kankanız barzaniden gelecektir.

NADİR IP: 88.247.82.xxx Tarih : 13.05.2007 12:36:49
MERHABA;BEN BU MİTİNG ALANINI DOLDURANLARIN YAGMURLU BİR GÜNDEDE BU ALANI DOLDURACAGINI GÖRMEK İSTERDİM.ACABA HAVA İYİ GEZMEYE YERDE YOK GİDELİM MİTİNGE Bİ HAVA ALIRIZ BİRASDA GEZERİZ Mİ DEMEK İSTEDİLER YOKSA GERCEKTEN MİTİNGEMİ GELDİLER.UNUTMAYIN BU BAYRAK DALGALANDIKCA HEPİMİZ BU ÜLKEYE SAHİPTE CIKARIZ BU ÜLKEYİ LAİKTE BIRAKIRIZ

Gökhan IP: 88.243.32.xxx Tarih : 13.05.2007 15:13:51
helal olsun ...ARTIK BİŞEYLER YAPMA ZAMANI....HAYIRLI OLSUN....HELAL OLSUN..ATAM RAHAT UYU..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..acaba tayyip 'ne mutlu türküm diyene' dedimi acaba ..bilen varsa cevap istiorum arkadaslar

Osman Ceylan IP: 85.107.108.xxx Tarih : 16.05.2007 08:41:36
Tuncay Özkan'a teşekkür ediyorum.Satılmış medyaya,medya patronları ve onların işbirlikçilerine,Türk Halkı'nı halen uyutamadıklarını,bu milletin olup bitenin farkında olduğu bir kez daha suratlarına bir tokat gibi indirdiği için.Burada medyanın gücünü,insanlarımızın doğru olanın peşinden nasıl cesaretle gittiğini hep birlikte gördük. Efendim kamplaşma oluyormuş.Atatürk'ü ve onun devrimlerini,Türklüğü savunmak,''ne mutlu Türküm diyene ''diyerek meydanlarda haykırmak Atatürk Türkiyesi'nde kamplaşmaya mı neden olmakta?Varsın olsun böyle kamplaşma bir tarafta bu ülkeyi Atatürk Türkiyesi'ni sevenler ve onun için canını feda edecek milyonlar,diğer tarafta hainler.Ya sevecekler ya terkedecekler. Bu mitingler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmaları yaşanırken satılmışlar,Nükleer enerji yasasını,tohumculuk yasasını,Cumhurbaşkanlığı seçim yasasını süratle meclisten geçirdiler.Halkbank'ı,İzmir limanını sattılar.Adam boşuna gavur İzmir dememiş,sata sata gavurlaştıracak.Artık İzmirde işgalcilere kurşun sıkacak Hasan Tahsinler yok.Yunan,atalarının denize döküldüğü İzmir!in limanını bastı parayı aldı.Fazla söze ne hacet.Saygılarımla.

Ahmet Adanir IP: 62.159.89.xxx Tarih : 15.05.2007 17:28:03
Mitingi seyrederken göz yaslarimi durduramadim, zaten böyle güzel olaylarda gözyaslarim feda olsun. yasasin büyük önder Atatürkün kurdugu Cumhuriyet ve güzel Türkiyemiz. Yabancilar Marsa ve diger günes sistemleri ararken biz ne yazikki hala kafalari örümcek agi ile örülmüs insanlar ile ugrasiyoruz ve ugrasacagiz. Bu güzel Türkiyeyi bu gerici zihniyete devretmiyecegiz. Tüm cumhuriyetci, Atatürkcü Türkiyeye bu güzel görüntülerden dolayi kutluyorum. Saygilar ve sevgiler ile Ahmet Adanir

ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK) IP: 85.98.220.xxx Tarih : 14.05.2007 14:19:29
BİR TARİH TEKRAR CANLANDI ARKADAŞLAR..!ÖNDERİMİZ M.KEMAL ATATÜRK İZMİRDE"GAVURU"DENİZE DÖKMÜŞTÜ..!MİLYONLARDA TOPLANARAK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜN OLDUĞUNU GÖSTERMİŞ ARKADAŞLAR..!İNŞALLAH TÜM DÜNYA GÖRMÜŞTÜR..!ÜLKEMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARADA BİR MESAJ OLMUŞTUR...!SAYGILARIMLA.ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)....!

ibrahim NANECİOĞLU IP: 88.230.99.xxx Tarih : 13.05.2007 14:13:01
CUMHURİYET HEPİMİZİN VATAN BÖLÜNMEZ günlerdir cumhuriyet mitingleri düzenleniyor neden? cumhuriyeti birileri bir yeremi götürüyor? yaksa birileri bizleri bölmeyemi çalışıyor?.birlikte olalım bu vatan bizim bayrak bizim cumhuriyet bizim meydanlarda konuşmakla olmaz herkez üzerine düşeni yapmalı gerçi meydandaki liderler üzerine düşeni yapıyorlar ülkeyi kaosa sürüklemenin yollarını açıyorlarla. kendimizi ülkemizi düşüneli.

eNGİN IP: 88.232.219.xxx Tarih : 13.05.2007 18:11:17
TAYYİP BAKSANA KAÇ KİŞİYİZ SAYSANA... İŞTE BUDUR ATATÜRKÇÜ SEVGİ.... 22 TEMMUZDA AMPÜLÜ SÖNDÜRÜPTE TATİLE ÇIKIN... GAVUR İZMİR HADDİNİ BİLDİRDİ....

Onur TÜRKMEN IP: 85.106.227.xxx Tarih : 13.05.2007 15:15:40
BU KALABALIĞIN SEÇİM SABAHI NE YAPACAGINI MERAKLA BEKLİYORUM... BAYKALIN OYUNUNA ALET OLUYORLAR HERGÜN BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLUYOR BİR ŞEHİT CENAZESİNDE TOPLANABİLİRMİ BU İNSANLAR... YOK ÇÜNKİ UMURLARINDA DEĞİL

Musa Erkan IP: 87.167.133.xxx Tarih : 13.05.2007 20:00:49
Tek kelimeyle harika mitinge katilan herkesi kutluyor saygilar sunuyorum. Iste gercek Türkiye tablosu.

Selim Tunç IP: 85.96.87.xxx Tarih : 13.05.2007 15:29:27
İzmir her zaman solun önemli merkezleri niteliginde olmustur ben bu mitinglerde cumhuriyet'e sahip cıkma mitinginden cok secim arefesinde yapılan oy toplama kampanyasına benzetmekteyim.