15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

BUGÜNÜN BASIN ÖZETLERİ

 

Enerji bürokratları ’Mavi Hat’ta takıldı 


Polis, enerji ihaleleriyle ilgili olarak "Mavi Hat" adını verdiği büyük operasyonda önceki gece sabaha karşı düğmeye bastı.

Operasyonda, Botaş’ın büyük ihalelerine fesat karıştırdıkları iddiasıyla 10’u üst düzey bürokrat olmak üzere toplam 32 kişiyi gözaltına aldı.

Kampları kapa, elebaşları ver!

Başbakan Erdoğan, tezkere sonrası Türkiye’nin askeri harekatına engel olabilmek için ardı ardına açıklama yapan Kuzey Irak yönetimine seslendi: "Oyalamaya tahammülümüz yok. Kuzey Irak’taki terörist eğitim kamplarını kapatın, terörün kökünü kazıyın ve elebaşlarını teslim edin. Bu Türkiye’yi tatmin eder."

 

Eferandum...


YARIN Türkiye’miz, yeryüzünün en komik hukuk ve siyaset olayına sahne olacak:

Referandum...

Biliyorsunuz Başbakan seçim öncesi Abdullah Gül’ü, "11’inci cumhurbaşkanı" seçtiremeyeceğini anladığı gün efelenerek buna karar vermişti.

Bu yüzden bunun asıl adı şöyledir:

Eferandum...
Bekir Çoşkun yazdı...

 Butto'yu zırhlı araç kurtardı

Sürgünden ülkesine dönen eski Pakistan Başbakanı Butto’nun konvoyuna düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısı 136’ya çıktı. Pakistan tarihinin bu en kanlı terör eyleminin İslamcı militanların işi olduğu sanılıyor. Saldırıdan kurşun geçirmez kamyon sayesinde kurtulan Butto ise saldırının ardında eski diktatör Ziya ül Hak taraftarlarının bulunduğunu ileri sürdü ve ölenleri "demokrasi şehitleri" diye niteledi.

 Hırsız dehşeti!

İstanbul Ümraniye’de kimliği henüz tespit edilemeyen bir hırsız, girdiği evin sahibini boğuşma sırasında tabancayla vurarak öldürdü. Değerli eşyaları alıp kaçan hırsız, ev sahibinin eşine 2 çocuğunun gözü önünde tecavüze de kalkıştı.

 Mr. Bush’a soralım: PKK mı, Türkiye mi?


BU Bush değil miydi 11 Eylül’den sonra bas bas bağıran:
"Ya bizden yana olursunuz, ya da teröristlerden."
Şimdi Türkiye de ona sesleniyor:
"Ya bizden yana olursun, ya da PKK’dan."
Dikkat edin Bush ve Batılı liderlerin tümü kalkıp Türkiye’ye "itidal" tavsiye ediyor.
İnsanda biraz izan olur.

Tufan Türenç yazdı...

 Çankaya'da skandal ziyaret!

AKP İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu’nun heyetinde bulunan Cem Vakfı ve Abdal Musa Vakfı üyeleriyle Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyareti krize neden oldu.

Gül ile basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin ardından Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, vakıf adına Cumhurbaşkanı’nı ziyaret eden kişilerin kendileriyle bir ilgisi olmadığını belirterek, "Adımızı kullandılar.

 AKP’lileri yasa boğan ibre: 150

Beykoz Kavacık’ta aşırı hız yapan 18 yaşındaki Kerem Can’ın kulandığı 34 KCD 37 plakalı Volvo otomobil şerit değiştirerek 34 AP 0309 plakalı Peugeot otomobille çarpıp takla attı.

Körfez Caddesi’nde önceki gün saat 08.30’da meydana gelen kazada diğer otomobilde bulunan Marmara Boğazları ve Belediyeler Birliği Koordinatörü 33 yaşındaki Mimar Şahin Sancar hayatını kaybetti.

Öyle...


HABER kanalında izliyorum.
Muhabir, vatandaşa soruyor...
- Cumhurbaşkanı’nı kim seçmeli?
- Meclis seçmeli.
- Referanduma katılacak mısınız?
- Evet.
- Ne oy vereceksiniz?
- Evet vereceğim.
Bana göre, hadiseyi kavramak için, anayasa profesörlerinin katılımıyla uzuuun uzun programlar yapmanın manası yok...
Seyret bu diyaloğu, hadise ortada.
Yılmaz Özdil yazdı...

Kararlılığımızı test etmesinler 
Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, PKK ile mücadele konusunda bundan böyle sözlerin değil fiiliyatın hakim olması gereken bir dönem olduğunu söyledi.

Babacan, Mısır’ın başkenti Kahire’deki temasları sırasında TRT’ye verdiği özel demeçte, terörle mücadele etmeye kararlı olduklarını belirterek, "Bu konudaki kararlılığımızı, irademizi hiç kimse test etmeye kalkmasın" dedi.

Kafamda ihanet kotası var
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Samsun Milletvekili Haluk Koç’un genel başkan adaylığını, "Parti içi muhalefeti doğal karşılıyorum. Bu bizim partimizin doğasında var zaten. Siyasette yol arkadaşları arasında ayrışmalar olabilir. Ancak, ihanet derecesine varacak kadar ahlaksız tutum içerisine giren de var. Benim de kafamda bir ihanet kotası var" sözleriyle değerlendirdi.

 Referandumdaki oyum
CEZASI 19 liraymış.Pazar günü referandumda oy kullanmayacağım.

Bugüne kadar atacağım oyu hiç açıklamamıştım.
Şimdi atmayacağım oyu açıklıyorum. Bana, "Vatandaşlık görevini yerine getirmiyorsun" diyebilirler.
Ben aksini iddia ediyorum.
Asıl bu yolla vatandaşlık görevimi yerine getireceğim.
Bu görev nedir diye sorarsanız ona cevabım da şu:
"Saçma sapan bir siyasal sürecin parçası olmamak."

Ertuğrul Özkök yazdı...

 

Kahvaltı sofrasında kadına tecavüz, kocasına kurşun! 
Ümraniye’deki evine giren hırsızla boğuşan tekstil işçisi, şüphelinin ateş açması sonucu eşi ve 4 yaşındaki kızının gözleri önünde hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, olay Mustafa Kemal Mahallesi 3108 Sokak’taki bir apartmanın birinci katındaki evde meydana geldi.

 Mersin gümrüğünde kimyasal atık 
Almanya'dan 'kimyasal hammadde' diye ithal edilen ve 7 aydır Mersin Gümrüğü'nde bekletilen 60 konteyner malın içinde 'çevreye zararlı kimyasal atık' çıktı. Olay, batan 'Ulla gemisi'ni hatırlattı

Adana'da faaliyet gösteren Nadir Plastik adlı firmanın Almanya'dan "kimyasal hammadde" diye ithal ettiği ve 7 aydır Mersin Gümrüğü'nde bekletilen 60 konteyner malın "çevreye zararlı kimyasal atık" olduğu anlaşıldı.

Baykal'ın 'ihanet' kotası 

CHP lideri Deniz Baykal, partisindeki gelişmeleri değerlendirirken siyasette her zaman bir "ihanet kotası" ayırdığını belirtti.
Siyasette kopmaların normal karşılanması gerektiğini, ancak bazı kopmaların "ihanet" niteliği taşıdığını söyledi. Geçtiğimiz dönemde CHP Grup Başkan Vekili olarak yakın çalıştığı Haluk Koç'un genel başkan adaylığını yorumlarken, "ihanet kotası" kavramını dillendiren Baykal, bu kavramla neyi kastettiğini şöyle açıkladı:

Fikret Bila yazdı....

Yusuf Halaçoğlu'na soruşturma açıldı 
Bakan Aydın, TTK Başkanı hakkında, 'Kürtler Türkmen, Kürt Aleviler Ermeni dönmesidir' sözlerinden dolayı soruşturma açıldığını belirtti

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Kayseri Başsavcılığı tarafından, Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu hakkında, ağustos ayında Kayseri'de yaptığı konuşma nedeniyle soruşturma açıldığını bildirdi.

Bakan'ın bölgesinde türbanlı doktorlar 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın seçim bölgesindeki bir sağlık ocağında iki doktor ve bir hemşirenin türbanlı olarak görev yapması tartışma yarattı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın seçim bölgesi Erzurum'daki Ceylanoğlu Sağlık Ocağı'nda görevli iki kadın doktor ve bir hemşirenin türbanla çalışması tartışma yarattı. Türbanlı olarak hasta muayene ederek reçete yazan doktorlarla ilgili olarak Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri sessiz kalmayı tercih etti.

Yabancı sermaye konusunda bilinmeyen bilinenler

Yabancı sermaye yatırımlarının kalkınmış ülkeler tarafından kalkınmakta olan ülkelere yapılan bir yatırım türü olduğu yabancı sermaye hakkında bilinen birçok yanlıştan en büyüğüdür.
En kapsamlı yabancı sermaye yatırımı kalkınmış ülkeler tarafından kalkınmış ülkelere yapılıyor.

Metin Münir yazdı...

Cezada top Maliye'de 
Referandumda oy kullanmayanlara 19 YTL ceza verilmesini öngören kararın uygulanıp uygulanamayacağı konusunda Maliye Bakanlığı'nın görüş bildirmesi gerekiyor 

Anayasa değişikliği paketinin oylanacağı referandum, belirsizlikler nedeniyle tartışmalı hale geldi. 22 Temmuz genel seçiminde, ceza miktarının düşük olduğu gerekçesiyle sandığa gitmeyen seçmenlere para cezası uygulamayan Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yarın yapılacak referandumda oy kullanmayanlara verilecek para cezasını artırdı.

Fuller: Türkiye-ABD çıkarları çelişiyor 
CIA'nın eski yöneticilerinden olan Füller, çıkarların çeliştiği konuları şöyle sıraladı: Kürtler, terörizm, İran, Suriye, Ermenistan, Rusya ve Filistin CIA'nın Ulusal İstihbarat Konseyi eski Başkan Yardımcısı Graham E. Fuller, yıpranan Türkiye-ABD ittifakının yıllardan beri kötüleştiğini belirterek, "Washington'un politikaları, birçok alanda Türkiye'nin dış politika çıkarlarına ters düşüyor" dedi.

"Git" demekle biter mi?

TBMM'nin sınır ötesi operasyonla ilgili kararı ilk siyasal etkilerini göstermeye başladı. Washington'un ardından Irak merkezi hükümeti ve kuzeydeki Kürt bölgesel yönetimi aktif olarak devreye girdiler.
Bu bağlamda, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ile Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari'nin -Kürt kökenli olmaları açısından da- PKK'nın Irak'tan çekip gitmesi yönünde çağrıda bulunmaları anlamlıdır.

Sami Kohen yazdı...

'Maliye esnafın bayramını zehir etti' 

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Maliye'nin bayramdan sonra 130 bin esnafa 9 milyar YTL'lik vergi operasyonu başlattığını söyledi. Aygün, blokaj yüzünden çek ve senedini ödeyemeyen esnafın, kara listeye düştüğünü vurguladı.
AB muradına erdi 
Lizbon'da bir araya gelen 27 ülkenin liderleri referandumlarla reddedilen Avrupa Anayasası'nın yerini alacak 'Reform Antlaşması' belgesi üzerinde uzlaşarak 2 yıldır süren belirsizlik ortamını sona erdirdi

Ekonomi diplomatları iş başında

TÜSİAD'da uzun yıllar Yönetim Kurulu üyeliği yapan Aldo Kaslowski, 2001'de yaşanan Cumhuriyet tarihimizin en derin ekonomik krizinin ardından, stratejik iş geliştirme alanında faaliyette bulunmak üzere kurulan TÜSİAD International'in Başkanı.

Meral Tamer yazdı...

 

 Talabani: Türkiye'nin Irak'ta üsleri var 
PKK'ya yardım etmediklerini söyleyen Irak Cumhurbaşkanı, "Aksine biz Türk ordusuna dört adet üs sağladık" dedi. Talabani, "PKK'nın da Che döneminin bittiğini anlaması lazım" diye konuştu..

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, PKK'nın "artık dünyanın değiştiğini ve Che Guevara döneminin bittiğini'' anlaması gerektiğini söyledi

'Elektriği kesin talimatı yok ama istenirse teknik arıza çıkabilir!' 

Musul, Zaho ve Dohuk'un elektrik ihtiyacını karşılayan Kartet'in patronları basının karşısına çıkarak, "Biz Barzani'ye değil, Irak'a elektrik satıyoruz. Ancak ticaretten önce, devletimizin çıkarları gelir" dediler..

 Çiçek ile Bölükbaşı'nın "bilip de söylemedikleri"
Dış destek olmadan PKK'nın yaşaması mümkün mü? Dış desteği Köşk de biliyor Hükümet de.
Genelkurmay da biliyor MİT de.
Dışişleri kökenli MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı dedi ki:
- Devletin bütün kademeleri biliyor... Bilenleri tek tek saymamı ister misiniz?

 Yavuz Donat yazdı...

Onarımı bitirdik, sıçramaya geçtik 
Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin artık içerde enerji kaybına tahammülü olmadığını söyleyerek, "Onarım bitti" dedi Doğuş ve Orjin Grup'un gerçekleştirdiği İstinyePark'ın açılışını yapan Erdoğan, "Artık sıçrama dönemine hız vermeliyiz" diye devam etti ..

Petrol 90 $'ı kırdı, 100 $'a göz dikti

Son 6 gündür rekor üstüne rekor kıran petrol fiyatları dün de doların Euro karşısında rekor seviyelere gerilemesiyle 90.07 dolara yükseldi. Petrol analistleri arz talep dengesi netleşinceye kadar petrolün 100 dolara hatta 110 dolara kadar yükselebileceğini öngördü. Petrolün yükselişi ile altın fiyatları da dün rekor seviyelere tırmandı...

Polemik 
Mehmet Eymür'e göre, o, " cehaletle cüretin birleştiği kompleksli biri". Necati Doğru'ya göre, Aydın Doğan'ın gazetesinde çalışırken Turgay Ciner'e "mafya, fırsatçı, atv'ye bedavadan sahip olmak isteyen avantacı" diye yazan, Ciner'in gazetesine geçince de Aydın Doğan'ı "pompacı, vergi kaçakçısı" ilân eden biri.

Nazlı Ilcak yazdı...

 'Teröristlerin teslimi bizi tatmin eder' 
Başbakan, "Irak'ın terörist kamplarını dağıtması ve teröristbaşlarını teslim etmesinin Türkiye'yi tatmin edeceğini" söyledi..

Başbakan Tayyip Erdoğan dün cuma namazını evinin bulunduğu Üsküdar Emniyet mahallesindeki Akabe Camisi'nde kıldı. Namazdan sonra gazetecilerin sorularanı yanıtlayan Erdoğan, Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari'nin PKK'ya yönelik "Irak'ı terk edin" sözlerini değerlendirdi

 Vali yardımcısının yazdığı seks fıkrası 

Öğretmen öğrenci fıkrası büyük tepki topladı. Eğitim-Sen konuyu yargıya taşıyor. Vali Yardımcısı, "Büyütmeye gerek yok" dedi..
Trabzon Vali Yardımcısı Vural Demirtaş'ın derlediği "Hayatın İçinden 303 Fıkra" adlı kitapta öğretmenle öğrencisi arasındaki cinsel ilişkiyi konu olan fıkra büyük tepki yarattı.

Büyük olmanın, büyük kalmanın gerekleri..
atv ilk defa başarılı bir maç yayını yaptı.. İyi bir spiker, Fikret Engin ve mükemmel bir yorumcu, Rıdvan Dilmen .. Daha önceki maçlarda, televizyonun sesini kesmemi teklif edecek kadar çıldıran bizim maç kalabalığı, bu defa baktım, övgü yarışında..

 

Hıncal Uluç yazdı...

Kaz Dağı'ndan sonra sıra Istrancalar'a geldi 
Longoz Ormanları'nın ev sahibi doğa harikası Istranca Dağları'nda tepkilere karşı çimento fabrikasının inşaatı sürüyor. TEMA inşaatın durdurulması için iki dava açtı..

Doğa harikası Istranca eteklerindeki Vize ilçesi Evrencik köyünde 1.5 yıl önce 350 dönümlük yeşillik arazi üzerinde başlatılan çimento fabrikası inşaat çalışmaları, bölge halkının büyük tepkisine neden oluyor

Komandodan PKK'ya pusu üstüne pusu 
Genelkurmay'in 'askeri güvenlik bölgesi' ilan ettiği Tanin, Kato ve Kel Mehmet dağlarında 19 bin asker PKK'ya yönelik operasyonlara devam ediyor. Bir komando birliği pusudan gelirken bir diğeri gidiyor. PKK'nın daha önce Irak tarafından taciz ateşinde bulunduğu Yemişli'de tepeler ise asker kontrolünde.

'Baykalcı olmak ya da olmamak'
CHP gerçekten kritik bir yol ayrımına geldi. Gelinen nokta, CHP'lilere iki yoldan birini seçmeyi dayatıyor; Ya çağın ruhunu yakalayacak "sosyal demokrat" politikalara dönülecek, ya da bugünkü "statükocu" yola devam edilecek... 
Bu ciddi ayırım, sadece muhalif kesimlerle Baykal yönetimi arasında yaşanmıyor...
Çarpıcı biçimde bizzat Baykal'la "Baykalcı ekip" arasında da yaşanıyor.
Mahmut Övür yazdı...

 

 Enerji çetesini bakan çarptı

Enerji Bakanlığı'nda yasadışı ruhsat tahsisi iddiasıyla Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nden başlayan yolsuzluk operasyonu, bazı ihalelere fesat karıştırıldığı gerekçesiyle BOTAŞ'ı da kapsama alarak genişledi. Şu ana kadar 10'u bürokrat olmak üzere müteahhitlerin de aralarında bulunduğu 31 kişi gözaltına alındı.

70 yıllık Çankaya krizleri sona erecek 
Atatürk'ün vefatından sonra Türkiye'de yapılan bütün cumhurbaşkanlığı seçimleri krizlere neden olmuştur. Yarın yapılacak referandumdan 'evet' çıkması durumunda, 70 yıldır yaşanan, hatta darbelere neden olan Çankaya kirzleri sona erecek.

Ferasetle ve akılla kuşanma zamanı
Meclis hükümete sınır ötesi topraklara müdahale yetkisi verdi diye hemen ertesi gün “Ceddin deden” marşı eşliğinde Irak'ın kuzeyine asker gönderilmesini bekleyenlerin varlığından haberdarım. Bir başka bildiğim de, Celal Talabani ve Hoşyar Zebari'den gelen PKK karşıtı açıklamalardan memnuniyet duyanların da olduğu...
Fehmi Koru yazdı...

Türkler blöf yapmıyor 
ABD Savunma Bakanı Robert Gates, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını içeren tasarının Kongre'den geçmesi halinde Türk-Amerikan ilişkilerinin “onarılamayacak' seviyede zarar görebileceğini söyledi.


Robert Gates ABD Savunma Bakanı Robert Gates, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını içeren tasarının Kongre'den geçmesi halinde Türk-Amerikan ilişkilerinin “onarılamayacak' seviyede zarar görebileceğini söyledi.

Türk taktiği başarılı oldu
İngiliz The Guardian gazetesi, “Tezkere, aynı zamanda Washington'a bir darbe oldu. Taktik işe yarıyor ve Kongre geri adım atıyor” diye yazdı. Gazetede Jonathan Steele imzasıyla yayımlanan makalede, “Türkiye'nin Kuzey Irak'ı işgal etme girişimi, saldıran bir boğadan çok yengeç yürüyüşüne benziyor” ifadesine yer verildi ve AK Parti'nin karar ile sadece PKK'yı değil, diğer “hasım”larını da hedeflediği öne sürüldü. Makalede, “Erdoğan önümüzdeki bir yıl içerisinde, herhangi bir zamanda işgal için parlamentoyu hükümete açık çek verme konusunda ikna ederek, zaman kazandı” ifadesine yer verildi. 

Nereden nereye, buradan nereye? 
İsmet Abi bu yazıyı okuyunca, Abdullah Öcalan'ın 1999'da Türkiye'ye teslimiyle sonuçlanan sürecin, o olaydan yıllar önce kendisi tarafından Hafız Esad'a iletilen bir mesajla başladığını öğrenecek ve herhalde çok sevinecek... Ben sevindim çünkü.

1992 nisanıydı. Dönemin İçişleri Bakanı İsmet Sezgin PKK terörünü sona erdirme amaçlı temaslarda bulunmak üzere Suriye'ye giderken beni de yanına alıyor

Taha Kıvanç yazdı...

Bilgehan, Baykal için mahalle baskısı istedi 
CHP PM üyesi ve İsmet İnönü'nün torunu Gülsüm Bilgehan Toker, CHP lideri Deniz Baykal'ın partiyi kısır bir çekişme içine soktuğunu belirterek, Baykal'ın Genel Başkanlığı bırakması için parti içinde 'mahalle baskısı'nın şart olduğunu söyledi.

İranlı kaçaklar: Yunan polisi bizi denize attı 
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek isteyen İran uyruklu 4 kaçak yakalandı, 1 kaçağın da cesedi bulundu. İran uyruklu kaçaklar, Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin kendilerini gemiye alarak dövüldükten sonra Türkiye kara suları yakınlarında denize attıklarını öne sürdü

Türkiye'nin “iktidar oyunu”…
İlkesel bakışı bugün için bir yana koyalım, Irak krizine “muhtemel getirileri ve götürüleri” açısından bakalım.
İki gelişme iç içe yaşanıyor.
Bir yanda şiddet ve terörün yarattığı üzerinden “acı ve öfkenin siyallaşması” var.
Şiddete şiddetle yanıt vermek dışında hiçbir alternatifin telaffuz edilemediği “milliyetçi bir kabarma” yaşanıyor. Bu kabarma hükümet, muhalefet, basın başta olmak üzere tüm aktörleri kuşatmış durumda
Ali Bayramoğlu  yazdı...
PKK kampları dağıtılsın örgüt liderleri iade edilsin 
Başbakan Erdoğan, Irak'tan gelen tezkere ve sınır ötesi ile ilgili açıklamaları yorumladı. “Bunlar gecikmiş açıklamalar. Biz artık süreci başlattık” diyen Erdoğan, Irak'a iki şart sundu: PKK kamplarını kapatın ve terör örgütü ele başlarını bize verin.
Başbakan Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'taki terör eğitim kamplarının dağıtılmasının ve buralardaki terörist başlarının tesliminin, oradan bunun bir defa kazınmasının Türkiye için tatmin edici olacağını söyledi.

ABD ve Türkiye'nin 7 çıkarı ters düşüyor 
ABD istihbarat örgütü CIA'nın Ulusal İstihbarat Konseyi eski Başkan Yardımcısı Graham E. Fuller, “yıpranan” Türkiye-ABD ittifakının yıllardan beri kötüleştiğini belirterek “Washington'un politikaları, genel ve temel olarak birçok alanda Türkiye'nin dış politika çıkarlarına ters düşüyor” dedi. 

 

 

 Polat Eşref'lerle yarıştı...
Show'da ilk kez önceki akşam yayınlanan Eşref Saati adlı dizinin tutacağını iddia etmiştim. Nitekim ilk bölümü 21.40 izlenme payı ile Kurtlar Vadisi Terör'ün ardından ikinci oldu. Yani Perşembe akşamı Polat Alemdar, iki kabadayı Sarı ve Kara Eşref'lerle reyting savaşına girdi...

Nedim Hazar yazdı...

 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 05:07:26
Güncelleme :21 Ekim 2007 Pazar 09:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜRBÜZ YILMAZ IP: 85.106.151.xxx Tarih : 20.10.2007 23:53:11

Gazi Üniversitesi öğrencilerinin üniversiteden başlayarak atamızın yanına kadar askerimize destek olarak yaptığı yürüyüşün basında bu kadar az yer almasının arkasında kimler var çok merak ediyorum. Milliyet gazetesi ve çalışanlarına çok çok teşekkür ediyorum.