19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

9 VALİ MERKEZDE BAZISI YER DEĞİŞTİRDİ

Bakanlar Kurulu kararıyla 9 ilin valisi merkeze alındı, bazı valilerin görev yerleri değiştirildi.

Bakanlar Kurulunun atamalara ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Adıyaman Valisi Halil Işık, Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Bolu Valisi Ali Serindağ, Burdur Valisi M. Rasih Özbek, Denizli Valisi Dr. Hasan Canpolat, Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Muğla Valisi Lütfi Yiğenoğlu ve Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl merkeze alındı.

Edirne Valisi Nusret Miroğlu Hatay Valiliğine, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç Manisa Valiliğine, Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar Bolu Valiliğine, Muş Valisi İbrahim Özçimen Burdur Valiliğine, Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen Denizli Valiliğine, Merkez Valisi Erdal Ata Zonguldak Valiliğine, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Dr. Ahmet Altıparmak Muğla Valiliğine, Üsküdar Kaymakamı Erdoğan Bektaş Muş Valiliğine, Zeytinburnu Kaymakamı Selim Cebiroğlu Ardahan Valiliğine, Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sodan Adıyaman Valiliğine, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Büyük Edirne Valiliğine, Mülkiye Başmüfettişi Sami Bulut Erzurum Valiliğine, Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Çetin Ağrı Valiliğine, Mülkiye Başmüfettişi Ali Kaban Ordu Valiliğine atandı.)

AA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 09:51:24
Güncelleme :27 Nisan 2008 Pazar 19:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut IP: 88.226.218.xxx Tarih : 27.04.2008 21:40:43

Tebrik ediyorum yapmış olduğunuz atamalardan dolayı ama keşke bu küçük ama beni huzursun eden şu katiplik sınavına yani sınav esnasında müfettiş gönderebilirseniz torpille değilde hakkı ile kananlar girebilse diyorum yani 3 dakkada kim çok yazı yazarsa o alınsın...işsiz olduğum için yazdım bunları ve elendim yani sorulan soralara da cevap verdim ama elendim sağlık olsun kızmıyorum gene de kimseye ama kalkıp 200 kişinin girdiği sınava 37 kişi 90 kelime barajını aşarsa kalkıp 90 kelime vuran bi polisin eşini almaları tuhafıma gitti... Bu işin diğer tarafı var mahşerde hesap ağır olur herhalde.. HOŞÇAKALIN...