19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

EVLERE ATEŞ DÜŞTÜ

Şemdinli'nin Aktütün Jandarma Karakol'una yapılan saldırı sonucu şehit olan 15 asker'in isimleri belli olmaya başladı.

Aktütün karakoluna düzenlenen saldırı sonucu şehit olan 15 er'den Hakkı Aran'ın Bağıvar Beldesindeki baba ocağına ateş düştü. Jandarma ekipleri ambulans ile köye giderek şehidin ailesine acı haberi verdi. Haberi alır almaz Hakkari'ye giden baba Mehmet Aran'ın cenazeyi alarak Diyarbakır'a geleceği öğrenilirken, şehidin evinde yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Şehidin annesi Zekiye Aran Kürtçe ağıtlar yakarken, komşuları ve Sur Kaymakamı Erdoğan Aydın acılı anneyi teselli etti.

Öte taraftan helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine getirilecek olan şehit cenazesi yapılacak tören sonrası Diyarbakır merkeze bağlı Bağıvar Beldesinde defnedilecek.


SİİRT: Davut İlbaş 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün karakoluna terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Siirt'li Davut İlbaş'ın babaevine ateş düştü. Teskeresine az bir zaman kala şehit düşen İlbaş'ın iki çocuğu yetim kaldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Jandarma sınır bölüğüne terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonrası şehit olan 15 askerden biri olan Davut İlbaş'ın Siirt'teki evine ateş düştü. Çal mahallesindeki babaevinde ağıtlar yükselirken geriye iki yetim çocuk kaldı. Siirt'in Eruh ilçesinde vekil öğretmenlik yapan ve askerlik hizmetini kısa dönem olarak sürdüren İlbaş'ın tesekeresine az bir zaman kaldığı öğrenildi.

ANTALYA: Ramazan Yeşil 

Çatışmada şehit olan erlerden birinin Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Zırlankaya köyünden olduğu öğrenildi.

Antalya kent merkezindeki bir erkek berberinde kalfa olarak çalışan ve yaklaşık 9 ay önce askere uğurlanan Ramazan Yeşil, çatışmada şehit düştü.

Askeri yetkililer, Ramazan Yeşil'in şehit düştüğü haberini Zırlankaya'da yaşayan ailesine bildirdiler.

Ramazan Yeşil'in, Havana ve Ali Yeşil'in, 4 çocuğundan ikincisi olduğu, şehit erin ablasının yanı sıra iki erkek kardeşinin daha bulunduğu öğrenildi.

Ramazan Yeşil'in şehit düştüğünün haberinin köye ulaşmasından sonra, şehidin arkadaşları, akrabaları ve yakınları köye geldiler.

KOCAELİ: İlhan Küçüksolak

Saldırıda şehit olan komando çavuş İlhan Küçüksolak'ın Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki evinde üzüntü hakim.

Gebze İlçe Jandarma Komutanı Nedim Selvisu, sağlık ekibiyle birlikte şehidin Emek Mahallesi'ndeki evine giderek acı haberi ailesine iletti, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Bu sırada şehidin babası Kemal, annesi Kadriye Küçüksolak ile iki kardeşi sinir krizi geçirdi. Binbaşı Selvisu, aileyi teselli etmeye çalıştı, şehidin yakınları da anne ve babayı sakinleştirmek için gayret gösterdi.

Baba Kemal Küçüksolak, oğluyla bayramın ikinci günü telefonla görüştüğünü, “Terhisine 4 ay kaldığını, rahatının iyi olduğunu, kendisini merak etmememizi söyledi” dedi.

Aile teröre lanet okurken, kendini toparlayarak metanetini korumaya çalışan baba Küçüksolak, “Vatan sağ olsun” diye konuştu.

Üç kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen jandarma komando çavuş İlhan Küçüksolak'ın (21) cenazesinin yarın Kocaeli'ne getirilmesinin tahmin edildiği öğrenildi.

MERSİN: Rasim Eser 

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser'in (25), Mersin'in Silifke ilçesindeki ailesine acı haberi ilçe kaymakamı Ahmet Beyoğlu verdi.

Silifke'nin Atayurt belgesinin Olukbaşı Mahallesi'nde yaşayan Eser ailesinin evine, Garnizon Komutanı Binbaşı İbrahim Alan, Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli, Sağlık Grup Başkanı Dr. Deniz Kayam ve jandarma komutanlığında görevli rütbeli personelle gelen Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, önce acı haberi verdi, ardından aileyi teselli etmeye çalıştı.

Eşini yaklaşık 4 yıl önce kaybeden biri kız diğeri erkek iki çocuk annesi Ümmühan Eser (55), sinir krizleri geçirirken, “Evladımla en son arife günü telefonla görüşmüştüm. Onun sesini son kez duyduğumu nereden bilirdim. Tek erkek evladımın daha mürüvvetini bile görmedim. Allahım sen sabrımızı ver” diye gözyaşı döktü.

İSTANBUL: Çağlar Mengü 

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit düşen 15 askerden Çağlar Mengü'nün İstanbul Maltepe'de bulunan baba ocağına ateş düştü.

Hain saldırıda şehit düşenlerden birinin de Çağlar Mengü olduğu belirlendi. Mengü'nün şehit düştüğü haberi, Maltepe'de oturan ailesine bildirildi. Ankara'da bulunan yeğeninin düğününe gittiği için evde bulunmayan baba Azimet Mengü'ye telefonla bilgi verildiği öğrenildi.

Çağlar Mengü'nün şehit haberi üzerine yakınları fenalık geçirdi.
Baba Azimet Mengü'nün Zümrütevler Spor Kulubü'nde antrenörlük yaptığı öğrenilirken, Çağlar Mengü'nün cenazesinin yapılacak olan törenden sonra İstanbul'a getirilmesi bekleniliyor.

OSMANİYE: Selçuk Can 

Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar, evli ve 1 çocuk babası şehit Selçuk Can'ın (fotoğrafta eşi ve çocuğu ile) Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine giderek acı haberi bildirdi. Bu sırada evin bulunduğu sokakta ambulanslar hazır bekletildi.

Saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Can, 20 gün önce şehit olan kapı komşusu ve çocukluk arkadaşıyla aynı kaderi paylaştı.

DENİZLİ: Halil İbrahim Arlık

15 erden biri olan Denizlili Jandarma Komando Er Halil İbrahim Arılık'ın (21) şehit olmadan bir gün önce ailesiyle görüştüğü ve para istediği öğrenildi. 

Saldırı sonucu şehit düşen Halil İbrahim Arılık'ın Beyağaç ilçesi Kapız köyündeki evine ateş düştü. Oğullarının şehit düştüğünü öğrenen baba Turan Arılık ve anne Elif Ayşe Arılık fenalaşınca Beyağaç Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Olayın öğrenilmesinin ardından şehit evi başsağlığı için gelenlerle dolup taştı. Dede Muhammet Arılık, torunun şehit olduğunu duyunca fenalık geçirdi.

Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan ve kalp hastası olduğu öğrenilen Muhammet Arılık, daha sonra sağlık ocağına
götürüldü. Şehit erin ağabeyi Muhammet Arılık, kardeşinin askerliğinin bitmesine 4 ay kaldığını belirterek, "Hemen hemen her gün bizi arardı. Son 2 gün telefonunu alamadık. 3 gün önce aradığında terhisine 4 ay kaldığını, 1 Ocak'ta terhis olacağını söylemiş ve bizden para istemişti. Ben de kendisine 'Maaşımı alınca sana para göndereyim' demiştim. O görüşmenin ardından bir daha bizi aramadı. Şehit olduğu haberini bu sabah duyduk. Çok üzgünüm" dedi.

Şehit er Halil İbrahim Arılık, yarın Denizli Delikliçınar Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından köyünde toprağa verilecek. 

ESKİŞEHİR: Hasan Önal

Saldırıda şehit düşen Jandarma Özel Harekat'ta görevli 2 yıllık astsubay çavuş Hasan Önal'ın (21), Eskişehir'deki baba ocağına ateş düştü. Bir ay önce izne gelen oğlunun şehadet haberini bir yakının düğününde öğrenen baba Durmuş Ali Önal, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 



KIRIKKALE: Hasan Aygör

Saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hasan Aygur’un Kırıkkale’deki baba ocağında şehit için ağıtlar yükseldi 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan 15 askerin cenazeleri, helikopterler tarafından olay yerinden alınarak Hakkari Fatih Kışlasına indirildi. Cenazeler burarda ambulanslarla Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na götürüldü.

Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Can'ın Aktütün Karakolu'na düzenlenen hain saldırıda şehit düşmesi, Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine 20 gün içerisinde aynı acıyı ikinci kez yaşattı. 13 Eylül'de, Şırnak'ın Çakırsöğüt ilçesinde mayına basarak şehit olan Uzman Çavuş Yakup Ceylan'ı toprağa veren Düziçililer, bu kez Ceylan'ın kapı komşusu ve çocukluk arkadaşı 8 yıllık uzman çavuş Selçuk Can için gözyaşı döktü.

Acı haberi alan emekli öğretmen baba İbrahim Can ile kız kardeş Emine Özdemir rahatsızlanarak hastaneye kaldırılırken, şehidin 2 aylık hamile eşi Ayşe Can sinir krizi geçirerek bayıldı. Şehidin, Buse isminde 5 yaşında bir de kızı olduğu öğrenildi.

Anne Ayşe Can tek oğlunun ardından ağıtlar yakarken, şehidin evi Düziçi halkının akınına uğradı.

Bu arada, şehidin evi ile sokağın girişine Türk bayrakları asıldı.

1985 yılından bu yana 28. şehidini veren Düziçi, Selçuk Can'ı yarın saat 10.00'da düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlayacak. Can, törenin ardından Çamiçi Şehitliği'nde toprağa verilecek.

İSTANBUL: Oktay Karakelle

Oktay Karakelle’nin (21) İstanbul Kartal İlçesi Soğanlı Mahallesinde bulunan evine sabah ulaşan şehit haberi, ailenin evine kor gibi düştü.

Şehit Oktay Karakelle’nin babası Hüseyin Karakelle, gözyaşlarına boğuldu. Bayburt Akşarlı’lar Dernek Başkanlığı yapan ve aynı zamanda müteahhitlik yapan baba Hüseyin Karakelle’yi komşular yalnız bırakmadı. Şehit haberinin duyulması üzerine Şehit Oktay Karakelle’nin evinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, basın mensupları da eve fazla yaklaştırılmadı. Askerden önce babasının yanında inşaat işlerinde çalışan Oktay Karakelle’nin 8 aylık asker olduğu belirtlidi.

5 kardeşi olan Oktay Karakelle’nin bir süre önce ailesi ile telefonla görüştüğü belirtlirken, şehidin cenazesinin yapılacak olan törenin ardından toprağa verilmesi bekleniliyor.Bu arada Maltepe ve Kartal ilçeleri Belediye Başkanları ve Kaymakamları da baba Hüseyin Karakelle’ye taziye ziyaretinde bulundular

SİVAS: Bahattin Erturhan

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman erbaş Bahattin Erturhan'ın (29) şehit düştüğü haberi, Sivas'taki baba evini üzüntüye boğdu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara'da yaşadığı öğrenilen şehit Erturhan'ın Sivas'ın Kılavuz Mahallesi Hacı Baysoy Caddesi'ndeki baba evine acılı haber yetkililer tarafından verildi.

Haberi alan şehidin babası Mehmet, annesi İsmihan, üvey annesi Emine, kardeşleri Ayşe ve Ahmet Erturhan ile yakınları üzüntüye boğuldu. 

ERZURUM: CAHİT YILDIRIM

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cahit Yıldırım (34) Erzurum'un Aşkale ilçesi nüfusuna kayıtlı.  Şehit Yıldırım'ın ailesi, acı haberi aldıktan sonra gözyaşlarını tutamadı.





ARTVİN: MUHAMMED AYDEMİR 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Muhammet Aydemir'in teskeresine 2 ay kaldığı öğrenildi.

Artvin'in Borçka ilçesinde oturan Aydemir'in 2 çocuk babası olduğu, 1 ay önce kızının dünyaya geldiği, diğer çocuğunun ise bir buçuk yaşında olduğu belirtildi.

Tepe Mahallesi'nde ikamet eden Aydemir'in naaşının ilçe mezarlığına getirilerek toprağa verileceği ifade edildi.



DİYARBAKIR: HAKKI ARAN

Terör örgütü PKK mensuplarınca Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıda şehit olan Diyarbakırlı Hakkı Aran'ın annesi Zekiye Aran, haberi öğrenmesinin ardından ağıtlar yakarak üzüntüsünü dile getirdi.

Aktütün Karakoluna düzenlenen saldırıda şehit olan 15 askerden biri olan Hakkı Aran'ın Bağıvar Beldesindeki evine, haber ulaşmasıyla ateş düştü. Jandarma ekipleri, bir ambulansla köye giderek şehidin ailesine acı haberi verdi. Haberi öğrenmesinin ardından baba Mehmet Aran Hakkari'ye gitmek üzere yola çıkarken, şehidin evinde yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Şehit evini ziyaret eden Sur Kaymakamı Erdoğan Aydın, şehit yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Şehit annesi Zekiye Aran, üzüntüsünü Kürtçe ağıtlar yakarak dile getirdi.

Öte yandan, helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine getirilecek olan şehidin cenazesinin düzenlenecek törenin ardından Diyarbakır merkeze bağlı Bağıvar Beldesinde toprağa verileceği belirtildi.


KAYIPLAR

İZMİR: Egemen Yıldız 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Karakolu'na gerçekleştirilen terör saldırında, ismi önce şehit askerler arasında yer alan, ancak daha sonra kendisinden haber alınamadığı bildirilen Jandarma Uzman Çavuş Egemen Yıldız'ın şehit düştüğü öğrenildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Karakolu'na gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 15 asker arasında bulunmadığı ve kendisinden haber alınamadığı bildirilen İzmirli Jandarma Uzman Çavuş Egemen Yıldız'ın şehit düştüğü öğrenildi. Şehidin çocukluk arkadaşı Mustafa Kaptan, şehit haberlerinin ardından yakın arkadaşı Egemen Yıldız'dan haber alınamadığını ancak akşam saatlerinde acı haberin askerin evine ulaştığını söyledi.




* * *

Üç ayrı helikopterle Aktütün köyünden alınarak Hakkari Yeni Mahallesi'nde bulunan Fatih Kışlası'na getirilen cenazeleri koşarak alan şehit arkadaşları, sedyelerle ambulanslara taşıdı. Şehitler ambulanslar şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na götürüldü. 

Çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanlığında yapılacak olan cenaze töreninin ardında şehitlerin helikopterle Van'a buradan ise uçakla memleketlerine gönderileceği bildirildi.

- Astsubay Çavuş Hasan Önal (Eskişehir)

- Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can (Osmaniye)

- Jandarma Uzman Erbaş Bahattin Erturhan (Sivas)

- Komando Çavuş İlhan Küçüksolak (Kocaeli)

- Jandarma Komando Er Halil İbrahim Arlık (Denizli)

- Er Çağlar Mengü (İstanbul)

- Er Davut İlbaş (Siirt)

- Er Oktay Karakelle (İstanbul)

- Jandarma Uzman Çavuş Onur Ozan Ilgın (Adana)

- Er Hakkı Aran (Diyarbakır)

- Er Ramazan Yeşil (Antalya)

- Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser (Silifke)

- Uzman Çavuş Hasan Aygör (Kırıkkale)

- Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir (Artvin)

- Piyade Uzman Çavuş Cahit Yıldırım (Erzurum)

...
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 11:43:14
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 10:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent IP: 88.236.2.xxx Tarih : 4.10.2008 13:41:28

bu vatan sahibsizmi bütün şehitlerimizin öcü alınacaktır


samet ertem IP: 81.213.155.xxx Tarih : 9.10.2008 14:31:44

ilk önce ölen şehitlerimize allahdan rahmet ailelerine bol sabır versın allahım bende 21 yasında bir gencim universite sınavı sonucu kazanmış oldugum universiteye gitmeyerek askere gıtmeye karar verdım ınsallah kardeşlerimizin kanlarını yerınde bırakmıyacagım ama burda bır ıhmal var şehit olmak bir sey değil ama üç beş capulcunun kursunlarına gogus germek zoruma gıdıyor aslında çunku bızım içimişzde teroro destekleyen çok ınsan var bırde kımse sehıtlerıne ve gazılerıne saygı duymuyor ben bunu gordum sadece evlerımıze bayrak asarak sehıtlerımıze saygımızı gostermıs olmuyoruz artık bır seyler yapmanın zamanı geldı ben askere kasımda gıtcem ınsallah gerekırse bende olucem ama onlara bır karıs toprak vermıcem sehıtlerımız ıçın neler yapabılırız bunu butun turk mılletı ıyıce düşünsün ve kararını versınYASASIN TURK CUMHURİYETİ NE MUTLU TURKUM DİYENE MEHMET AKIFIN BIR GUZEL SOZUYLE SON VERCEM 'bayrakları bayrak yapan ustündekı kandır, toprak eger ugrunda olen vatandır' butun sehitlerimizin huzurunda egilerek onlardan haklarını helal etmelerını ıstıyorum .


ÖZAY AVAN IP: 88.249.52.xxx Tarih : 9.10.2008 17:23:39

sayın ahmet TÜRK sen ne diyorsun bu 17 şehit ve diyarbakırdaki 5 şehitlere yoksa yine insan haklarımı yoksa avrupada mahkemeyemi gideceksin 17 az oldu 17 milyon insanda ölsün öylemi istiyorsun soyadın keşke türk olmasa çok üzülüyorum soyadının türk olmasına hazmedemiyorum ama sen çok rahat uyuyorsun herhelde ahmet bey


GALIP DAGCI IP: 82.83.115.xxx Tarih : 4.10.2008 23:16:11

artik terorün köküne kazimaliyiz gerekirse irakla savasarak iraka abd ye rámen girerek rusya nasil gürcüistana girdi bizde iraka girmeliyiz abd ekonomi krizde Türkiye ile savasmaya göze almaz yoksa sehit yakinlarida pkk gibi örgüt kursun iraka savasin ergenekon nerede


Nazım TEKİN IP: 88.243.177.xxx Tarih : 4.10.2008 17:37:54

Aziz şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı mehmetçiklerimize allahtan acil şifalar diliyorum. Sayın Komutanlaım, Sayın yetkililer bu karakola bu 4. baskın olmuş açıkçası bu beni düşündürüyor. Acaba ilk baskından sonra o karakol daha sıkı korunamazmıydı diye düşünüyorum. Yazık bu vatan evlatlarına. Ailelerin acılarına çok yazık. Yetim kalanlara yazık. Eyy Sayın Siyasiler; Kısır çekişmeleri TBMM de kameralar önünde kısır tartışmaları bırakında terörle ilgili acil önlemler alınız. Daha fazla aile ocaklarına ateş düşmesin. Sayın Siyasiler bu karakola 4. kez baskın oluyor, dikkatinizi çekmek isterim. 15 şehit, 15 şehit 15 şehit vs. bu ne ya. Yüreğimiz hergün kan ağlıyor. İnanın tv. lerde haber dinlerken artık diken üstünde duruyorum, bugün hangi vatan evladının ocağına ateş düşecek diye kahroluyorum. Yaşım 50 olmasına rağmen silahlanıp eşkiyanın karşısına dikilmek istiyorum. Artık eli silah tutan hepimizi askere alın da topyekün bir çıpıda eşkiyanın işini bitirelim artık. Daha fazla yüreğimiz yanmasın. RAHAT UYUYUN KAHRAMAN ŞEHİT MEHMETÇİKLERİM. KANINIZ YERDE KALMAYACAK BUNDAN EMİN OLUNUZ. KAHRAMAN GAZİLERİM SİZLEREDE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM ŞEHİT MEHMETÇİKLERİMİZLE BİRLİKTE KAHRAMANCA ÇARPIŞTINIZ. İNANIN SİZİN ORALARDA BURNUNUZ KANARKEN BİZİMDE SICAK YUVAMIZDA RAHAT ETTİĞİMİZİ ZANNETMEYIN BİZİMDE İÇİMİZ KAN AĞLIYOR.ELBET BİRGÜN TERÖR BELASI BİTECEKTİR.TSK. LERİNİN BÜTÜN MENSUPLARINA VE YÜCE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERKEN KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLEŞERİNE SABIR, KAHRAMAN GAZİLERİMEDE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.


taner bozkurt IP: 88.229.47.xxx Tarih : 4.10.2008 22:04:32

allah tan rahmet dılerım bu vatan sagolsun allahım analarımıza aılelerımıze sabırlar versın NE MUTLU TURKUM DIYENE,,,,,


celal ceylan IP: 78.178.84.xxx Tarih : 7.10.2008 21:18:58

Türkiyem başın sagolsun...biz onbeşlerle yirmibeşlerle otuzbeşlerle bitmeyiz,bitmeyecegiz...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...ben birşeyi kabullenemiyorum,mantıgım zaten almıyor dokuz buçuk saat çatışma sürüyor hiç bir uçagımız helikopterimiz havalanamıyor...oysa bizdeki silah ve uçakların ignenin deliginden hedefi vurdugu söyleniyor.Ama 15 canımı kaybediyorum...mekanınız cennet olsun...BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,TOPRAK EGER UGRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...


ali ceylan IP: 78.171.186.xxx Tarih : 6.10.2008 19:49:06

tum sehıt ailelerının acılarını tum kalbımle paylasıyorum ailelerıne bassaglıgı dılıyorum bı gunde o serefsızlerın sonu gelecek allhın ıznıyle hepsını halledecz askerlıgıme daha ıkı sene var ama yemın ederım sımdı gel deseler kosa kosa gıderım hepsının ocunu alacam yemın edıyorum onlarında bı gun sonu gelecek


umut akdivit IP: 85.104.198.xxx Tarih : 4.10.2008 17:35:11

elazığlı bende arap asıllıyım senin gibi allahına kadar milliyetçiğim yazdığın yorum çok hoşuma gitti kardaş düşünceni canı gönülden destekliyorum


Ugur kaya IP: 85.98.216.xxx Tarih : 9.10.2008 09:26:57

şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum halkımıza vemilletimize alllah sabır versin


Sidoww IP: 88.251.147.xxx Tarih : 5.10.2008 09:47:21

Hepsine Allah Rahmet Eylesin... Kanlar dökülsün,evlere ateş düşsün ama Türkiye Cumhurbaşkanı hala sakin ve koltuğunda oturuyor.Bir başbakan hala hiç birşey yokmuş gibi muhalefete yükleniyor.Sizin siyasetçiliğiniz olmaz olsun...Madem Amerika yanlısısınız bari halka belli etmeyin bu kadar da 3 5 oy toplarsınız habersiz garibanlardan...Yazık,çok yazık...!


billal IP: 82.83.115.xxx Tarih : 4.10.2008 23:18:19

irakla savasalim pkk nin köküne kaziyana kadar


turan bayrak IP: 88.250.74.xxx Tarih : 4.10.2008 17:08:43

artık bu gözyaşları ne zaman dinecek. türkiye nereye sürükleniyor. körpecik vatan evlatlarını sınıra ve operasyonlara süren zihniyet bilmez mi ki karşısında yıllarca dağda canileşmiş insanlara karşı nasıl savaşacak. artık uyanmanın zamanı geldi. profesyonel ordu kurulsun biran önce. terörle mücadelede ancak böyle başedilir. 1 hafta içinde 3 kez baskın olacak hiç havadan müdahale olmayacak. bu nasıl çelişkidir. resmen kaderlerine terkedilmiş askerlerimiz. ARTIK YETER. şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. mekanları cennet olsun.


cevahir sakarya IP: 78.168.51.xxx Tarih : 8.10.2008 19:27:22

ne olur artık sehıt vermeyelım bu teror orgutlerıne bır care sehıtlere allahtan rahmet aılelerıne bassaglıgı dılıyorum bır bayan olarak bızde askere gıtmeye hazırız


Ayla Yildiz IP: 193.171.252.xxx Tarih : 6.10.2008 15:10:51

Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez


filiz mercan IP: 88.232.124.xxx Tarih : 8.10.2008 10:16:12

PKK NİN HEPSİ ALLAHINDAN BULSUN AMA YAPTIKLARI YANINA KALMAYACAK ŞEHİT OLAN ASKERLERİN HESAPLARI ELBETTE SORULACAKTIR ÇOK ÜZÜLÜYORUM BU DURUMLARA KAHROLSUN PKK ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ


MERVE IP: 88.253.173.xxx Tarih : 7.10.2008 17:20:08

ÖLÜNÜZÜ-DİRİNİZİ HER GÜN BİRİNİZİ-BİRGÜN HEPİNİZİ KAZIYACAĞIZ.KAHROLSUN PKK.!.AĞLAMAK DEĞİL GÜLMEK İSTİYORUZ SEVDİKLERİMİZLE BERABER


murat demir IP: 78.162.62.xxx Tarih : 4.10.2008 14:56:49

osmaniye osmaniye osmaniye sen ne kadar mübarek bir yersinki bu kadar şehit veriyorusn


fatih topaloğlu IP: 78.187.36.xxx Tarih : 4.10.2008 13:07:51

öncelikle türk halkının başı saoğsun ama bunların bir sonu yok böyle bir sorumsuz hükümetle daha çok şehit veririz neden olagan üstü hal ilan edim sonunu bitirmiyorlar adilerin ama nedense kimse sahip çıkmıyor vatana ama vatan diyince herkez sahip çıkıyor kara kuvvetlerine bıraksalar yapar ama bırakmazlar çünkü aziz şehitlerimizin hakkını kimse veremez ve bu hümet üzerine düşeni hungarca kullanıp arkasına sıgındıgı dini kullanarak insanlıgı sömürüyor unatmazlar sıkılmazlar hesap vereceginiz günler yakındır ordu geregini yapsın artıık siz sadece kararverin sonunu bitirelim dagdakilierin


MERVE IP: 88.253.173.xxx Tarih : 7.10.2008 17:18:48

YAKALANAN TERÖRİSTLERİ ULU ORTA HALKIN İÇİNDE BİRİSİNİ YAKMAK LAZIM Kİ BİZLERİN CANI YÜREĞİ NASIL YANIYORSA ONLARINDA YANSINLAR KORKSUNLAR ŞEHİTLER ÖLMEZ


elazığlı mehmet IP: 78.162.217.xxx Tarih : 5.10.2008 02:48:35

TÜRKİYENIN başı sağolsun şehıt ailelerine allahtan sabır ve şehitlerimizede allahtan rahmet diliyorum. sizleri unutmayacağız ŞEHİTLERİMİZ


metehan şahin IP: 78.187.36.xxx Tarih : 4.10.2008 12:58:08

bir değil beş değil bu çarpık düzene artık kim son verecek böyle vurdum duymazlık mı olur bu ne bananecilik lanet olsun


NECİP BAŞAK IP: 85.106.227.xxx Tarih : 6.10.2008 19:39:59

allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum necipbasak13@hotmail.com


sevban sür IP: 88.252.141.xxx Tarih : 6.10.2008 12:02:12

pkkalıların allah belalarını versin şerefsizler onlara kendi kanlarını içirecez saklandıkları dağlar mezarları olack bizleri korkutamazlar


salih IP: 88.236.2.xxx Tarih : 4.10.2008 13:30:52

şehitlerimeze allahtan rahmet ailelerini sabır dilerim ama o pkk lılar unutmasın ki bu vatan sahipsiz değil ..


sedef IP: 213.219.172.xxx Tarih : 8.10.2008 01:56:13

SELAMIN ALEYKUM BUTUN MUSLUMAN ALEMININ BASI SAG OLSUN ALLAH C.C BUTUN AILELERE SABIR WERSIN SEHIDLERIMIZIN MEKANI CENNET OLSUN. BOYLE BIR DURUM ABD NIN BASINA GELMIS OLSAYDI ORTALIK SAWAS ALANINA DONERDI WE TURKIYE NE YAZIKKI MUDAHALE EDERDI AMA BIZIM CANLARIMIZ YANDI WE ORTADA HALA BIR SAWAS YOK NEYI BEKLIYORUZ BIR 15 SEHID ASLANI WERMEYIMI BEKLIYORUZ BIZ YURT DISINDAN BILE BAYAN OLARAK GELMEK ISTIORUZ YETER ARTIK YETER ___BU WATAN BIZ MUSLUMANLAR WAR OLDUKCA BOLUNMEYECEK_____ SEHIDLER OLMEZ WATAN BOLUNMEZ


bekir IP: 88.245.87.xxx Tarih : 19.10.2008 23:23:16

seyit askerimiz oktay karakelle ile aynı semtendik kendisini pek tanımama rağmen görmüşlüğüm vardı cenazesinde de bulundum kahrolsun pkk bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez bizki 9 ülkeyle savaşmış ülkeyiz bunlarmı bizi durduracak türkün önünde kimse duramaz yıkıp geçeriz hepsini böcek gibi ezeriz çelik pençelerimizle


kılıçhan kılıç IP: 88.226.220.xxx Tarih : 4.10.2008 16:57:55

tüm sehit ailelerine bas salıgı allahtan rahmet diliyorum.


ahmet sezer IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.10.2008 16:03:10

sayın türk milleti sizlerin ve daha doğrusu içinde vatan ve bayrak aşkı olan tüm insanların başı sağolsun vatan sağolsun diyoruz amavatan elden gitti gidiyor bu en son hakkari tütünce karakolunda düzenlenen haince saldırı dağlıcanıntıpkı aynısı çünkü bu olayların arkasında başka şeyler var birilerin işine geliyor çünkü onlar öyle istiyor yazık değilmi bu gencecik fidanlar artık türk halkı uyandı artık her şeyi biliyor yeter artık tsk bu kadar mı aciz sovyetler birliği 2 askeri için gürcistanı nasıl vurdu tsk da 17 askeri için kuzey ırakı yerle bir ederse terör denen bir olay kalmaz ve askeri darbe şart nerde bu ülkede vatan haini varsa hemen idam edilmeli ki herkes haddini bilecek neden yapılmıyor kim engelliyor bunların hesabını kim vercek son söz olarak yeter artık diyoruz


enes IP: 78.174.222.xxx Tarih : 8.10.2008 19:43:00

şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz ailecek bunların elinde sonunda kökü kazınacak KAHROLSUN pkk şerefsizleri


ElSalud IP: 88.242.224.xxx Tarih : 5.10.2008 15:03:08

Onlar kendilerine ölüm kusan silahın tetiğinde sadece PKK'nın elinin değil, teröre destek çıkan Türkiye'deki tüm kürd'lerin ve yabancı dostlarımızın olduğunu gördüler. Ancak bunu söyleyemeden öldüler. Kendilerinden önce şehit olanlar da bu aymazlığı anladıklarında artık onlar için çok geçti. Oysa Türkiye bu bela ile kurulduğu ilk yıllarda da karşılaşmıştı. O günün koşullarında bile Mustafa Kemal Atatürk'ün savaştan yeni çıkmış ordusu ile doğudaki Kürd isyanlarının üstesinden nasıl geldiği yakın tarihimizde yazılıdır. Her Türkoğlu ve Türkkızının bu Türk tarihini iyi okumasını ve 200 yıldan uzun süredir bizimle savaşan düşmanımızı unutmamasını dilerim.


tayfun adıyaman IP: 88.243.163.xxx Tarih : 4.10.2008 23:57:34

allah belanıza versin.daha kac eve ateş düşecek yokmu bunu dur.diyecek bir devlet hangi cagda yaşıyoz insanın degeri yokmu.biz agladıkca şerefsizler seviniyo.EGİL KULAK VERCEDDİNE TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK KİMİN HADDİNE.vatanınımıza bölmek isteyen o itlere inat budün verdigimiz 15 şehidin ruhu icin ve kayıp olan 2 askerimiz icin bu yorumu herkeze ulaştırın.Sonunda bu mesajı oitlerede ulaşacaktır.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.Vatansızlara inat vatan sagolsun


Elazığlı IP: 78.162.217.xxx Tarih : 4.10.2008 12:12:43

Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına Sabır diliyorum mekanınız cennet olsun devletin içindeki TBMM İÇİNDEKİ PKK BİTMEDİKÇE BU TERÖR DENEN LANET ASLA BİTMEZ CUMHURBAŞKANI BAŞBABAKANLAR BAKANLAR BÜROKRASİLER DİPLOMATLAR VEKİLLER DANIŞMANLAR SİZİN OĞLUNUZ DAĞDA ŞEHİT DÜŞTÜMÜ BU ACIYI TATTINMI ŞEHİTLİK ONURDUR MERTEBEDİR SİZ EVİNİZDE RAHAT RAHAT YATIN YATLAR KATLAR ALIN BİLALLAR GEMİCİK ALSIN UNAKITANLAR FABRİKA ALSIN AKMANLAR MİLYON DOLARLIK İHALE ALSIN DİN ADI ALTINDA SÖMÜRGE YAPIN SİZ BU VATANI KORUMAK SİZİN ELİNİZDEN GELMEZ ALLAH SABIR VERSİN AİLELERİNE KURBAN OLAYIM ALLAHA ACISI ÇIKAR HERKESTEN BİR ELAZIĞLI OLARAK BİR KÜRT OLARAK LANETLİYORUM TERÖRÜ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE IRKÇILIK YAPMIYORUM KÜRT ZAZA ÇERKEZ ALEVİ LAZ HEPSİ KARDEŞDİR HEPİMİZ BİRİZ AMA IRKÇILIK YAPILDIĞI SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER KÜRDÜM AMA ALLAHINA KADAR MİLLİYETÇİYİM ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN AMİN...


Sertan Can IP: 78.163.124.xxx Tarih : 4.10.2008 16:53:01

Bu şerefsizler yemek yedikleri kaba pisliyorlar,onların sonu farelerinkine benzemeli,fareler gibi ezilip leşleri akbabalara yedirilmeli bu şerefsizlerin sonunu bana göstermeden canımı almasın rabbim,Bunlar Türkiyenin düşmanlarının maşaları onları çok iyi biliyoruz,bu ülke 7 düvelle cebelleşti,bu köpek soylarınında sonu yakın evelallah,Şehitlere Allahtan rahmet diliyorum.


kiris n IP: 81.206.105.xxx Tarih : 7.10.2008 23:30:57

DTP denen o parti bozuntularinin Turkiye buyuk millet meclisinde ne isi var? Saldiriyi kinadilarmi? Soyleyin bana. Yataklarinda umarim rahat uyuyamazlar. Allah onlara uykusuzluk cezasi verir.INSALLAH


halil vural IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.10.2008 15:47:16

B A Ş I M I Z S A Ğ O L S U N


Eskicarsi IP: 85.102.6.xxx Tarih : 4.10.2008 13:51:23

Yazık ya vallahi yazık...HALK!ın bısıler yapması lazım rtık.!!!


ihsan kuzu IP: 78.190.64.xxx Tarih : 6.10.2008 13:49:31

şehitler veriyoruz kimsenin sesi çıkmıyor be herkes rahat analar ve babalar hariç bu mu savaşmak bırakın bu türk milletini alın kazma kürek doğru şemdinliye


ZEYNEP GÜN IP: 88.246.39.xxx Tarih : 9.10.2008 12:50:42

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET AİLERİNE SABIR DİLERİM


sabandemir IP: 88.243.135.xxx Tarih : 4.10.2008 13:47:33

devlet bitmesi istemiyor askerde bunları  bir anda yok edecek güce sahip olan bi ülke neden bu kadar uzutıyor anlamıyorum şehitlere allah'tan rahmet tüm ülkeize başsağlığı diliyorum


ibrahim önder IP: 88.245.196.xxx Tarih : 4.10.2008 19:51:21

allahın belası şerefsizler şehitlerimizin kanının yerde kalmıyacagını bizim kadar sizdde biliosunuz sayın devlet büyüklerim artık bi çözüm yolu bulunsun kurtulalım şu pislikten bnde hazır askerim allah nasip ederse 2 ay içinde bnde askere gidiyorum şehit lmayı o kadar çok istiyorum kii inanın .. ama kardeşlerimizin kanları yerde kalmaz yakınlarına baş sağlıgı şehitlerimizede allahtan rahmet diliyorumm...


umut akdivit IP: 85.104.198.xxx Tarih : 4.10.2008 17:32:27

allah rahmet eylesin aziz cankardaşlarım ruhuhuz şad olsun bunların şerefsizlerin hakkından gelecek bir iktidar yokmu türkiyede iktidar gerekli önlemleri kanunları çıkarmazsa asker ne yapsın ki akp geldi törör azdı bunu iyi sorgulamak lazım akp'den önce törör bu kadarmıydı adamalar toplum baskısı olmazsa hiç ellerini kıpırdayatamayacak diye düşünüyorum yeter artık akan şehit kanları son bulsun anların yüreği soğun apo köpeğini asın artık


xxx IP: 88.254.214.xxx Tarih : 8.10.2008 17:46:55

ya bu kanı durdurun ya millet durduracak


Nihat Mezarci IP: 213.39.222.xxx Tarih : 7.10.2008 19:15:16

Sehitlerimize ALLAH (c.c.)rahmet eylesin, yürekleri yanan Gözleri kan aglayan Anne, Baba herkese Cenabi Haktan acil sifalar dualarimizin kabulünü dilerim. Sunu söylemek istiyorum: Bugün bir ingiliz kraliyeti tek nesilini nasil severekten gögüs gere gere afganistana harbe gönderiyorda bizimkiler daha hala rahatlarina bakabiliyorlar? Kraliyet cocuklarinin okuma imkani yokmu, yoksa? Türkiye bölünmez, Sehitler ölmez! ALLAH rahmet eylesin


DERYA KANLI IP: 85.105.50.xxx Tarih : 7.10.2008 17:35:44

ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK ÇOK ÜZÜCÜ AMA DUR DİYECEK YOK MU YETER ARTIK ÇOK CANLAR YANDI


www.terorsehitleri.com IP: 88.244.10.xxx Tarih : 4.10.2008 16:06:48

Ruhlarınız şad olsun kahraman mehmetçikler...


bitsin artık bu çile IP: 88.225.214.xxx Tarih : 5.10.2008 09:14:12

Analarım siz merak etmeyin bir mehmet gitti ama daha milyonlarca mehmet var benim kardeslerimin kanı hiç bir zaman yerde kalmadı kalmıcakta siz gönlünüzü ferah tutun butun sehit kardeslerimin mekanı cennet olsun kederli ailelerine bas saglıgı diliyorum BU GUNDE OLMEDİK ANNE...!87/3 $:42


AHMET OĞUZ IP: 88.228.161.xxx Tarih : 5.10.2008 10:07:42

sadece tek bir kelime diyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.


yusuf kaymakçı IP: 88.251.201.xxx Tarih : 8.10.2008 21:54:22

slm ben yusuf kaymakçı akyardan tüm şehitlerimize allah dan rahmet dilerim ailerine allah sabır versin


SUZAN ÖZCAN IP: 88.234.14.xxx Tarih : 4.10.2008 14:03:56

Yürekler dağlana dağlana kor oldu artık. Dün haber alınmış kalabalık  grubu görülmüş diye neden daha çok önlem alınmamış. Ordu'ya terör konusunda yetki tam verilmeli ki bunlarin kökünü kazısın. Yoksa daha çok yürekler dağlanacak çok yuvalara kor olacak...


MERVE IP: 88.253.173.xxx Tarih : 7.10.2008 17:15:50

Başta EGEMEN olmak üzere diğer askerlerimize ALLAH'ımdan rahmet ailelerine sevdiklerine peygamber sabrı versin izmir sadece EGEMEN'e değil tüm şehitlerine ağlıor HEPİMİZ EGEMEN HEPİMİZ BU VATAN UĞRUNA CAN VERİRİZ


kiris n IP: 81.206.105.xxx Tarih : 7.10.2008 23:26:40

Yazik oldu cocuklarimiza.Ulkemiz ugruna genc yasta sehit oldular. Allah onlarin mekanlarini cennet etsin. Ailelerine sabirlar diliyorum. Ey teroristler hangi halktan olursan ol. Bu vatan bizim ve herzaman boyle kalacaktir. Bu ulkeyi birinci dunya savasinda dunya dize getiremedi siz bir avuc capulcularmi dize getireceksiniz? Buradan hukumetete sesleniyorum artik af etmeyin hatta idam cezasini cikarin. Yeter artik canimizin yandigi. Askerlerimize basarilar diliyorum. saygilarimla


AKIN BİROL IP: 88.232.195.xxx Tarih : 4.10.2008 23:51:18

Değerli okurlarım: Yorumuma başlamadan önce başta TSK'mızın ve akabinde tüm Şehid ailelerine sabırlar diliyorum,bu şehitlerimizle beraber tekrar ülkemizin BAŞI sağ olsun.EVET bu GÜN BURADA el Salud gibi buna benzer bir kaç arkadaşımın keskin kalemlerin yorumlarını görmedim anlyorum aslında bizler bu tür yorumları değil yapmak yazmak dahi istemiyoruz fakat ben yorumlarımda artık biraz DOZU artıracağım. sayın siyasiler : ACİL HÜKÜMETİ İSTİFAYA ÇAĞIRIYORUM yetmedimi bu kadar şehit bunun sonu nereye kadar gidecek bilelim bizler bu kürtlerle aynı sofrayı paylaşamayız şimdi artık keskim yorumun zamanı geldi evet geçmişte istiklal mahkemeleri kurulduğunu ve ve vatana hainlik yapan veya vatana görev ve hizmetten kaçanların yargılandığını bilirsiniz evet KÜRTLER mahkemelerden korktukları için mecburi savaşa gittiler fransız ve ingilizlerin himaye ve güdümünde oldular şimdilerde ise ABD nin güdümünde bu ülkeye zarar vermeye devam ediyorlar şimdi beni okumadan tarihi bilmeden yargılayan kin besleyen çok cahiller olacağı kesin ve hatta tehdit alacağımda kesin kimbilir ölüm tehditi belkide kör bir kurşun çokmu önemli yılardır vatan, devlet,sancak diye diye canımız çıkmış çokmu bende canımı versem ; keşke neyse bu işlerin bilinçli yapıldığnı ve gece gündüz demeden bu saldırılar oradaki kürt svil haltan destek almadan bu işlerin olacağını iddia eden yada inanlar tam salak yada aptal oğlu aptallardır.bu gün TBBMM çatısı altında olan tescilli PKK'LI İMRALI güdümlü VATAN HAİNLİĞİNE ÇALIŞAN SAYIN DİYEN BİR VATAN HAİNİNİN VE ONUN SEÇİLMİŞ VEKİLLERİ ACABA GÖKTEN ZEMBİLLEMİ GELEN OYLARLA SEÇLDİLER ? HAYIR BU OYLAR NE GÖKTEN NEDE ZEMBİLLE GELDİ NEDE BAŞKA YOLLA BU OYLAR PKK SEMPATİZANI OLAN İNSALARIN VE O GÖRÜŞÜ TEMSİL EDEN HALKIN OYLARIDIR BUNU ÖTESİ VE BAŞKA BİR YORUMU VE TARİFİ YOKTUR. 3EKİM 2008 TARİHİNDE BALIKESİRİN İLÇESİNDEKİ KÜRT OLAYLARINI HATIRLARSINIZ ARTIK BU İŞLER RAYINDAN ÇIKIYOR VE BUNLARI DTP Lİ VEKİLLER SÖZDE ARABULMAYA GİDİYOR NE ARABULMASI KARDEŞİM OLAYLARA GAZ HIZ VERMEYE BURALAR BİZİM SIKAR EVET ZOR YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ BÖLGE GEÇMİŞ DÖNEMLERDE SAVAŞA İLK GİDEN VATAN SAVUNMASINDA GÖREVLERİNİ YAPAN İLK SAVUNMAYI YAPAN BÖLGE VE İLLERİMİZDENDİR BALIKESİR BENİ BİZİ YORUM VE ELEŞTİRİLERE KALKACAK İNSANLARIN İLK ÖNCE TARİH HUKU SİYASET BİLMELERİNİ ÖNERİRİM BUNLARIN DIŞINDA BİZİM YAZIMIZI OKUYP KİMSE OLAYLARI SAPTIRMASIN. EVET BİLİNÇLİ BİR GELECEĞE KÜRTÇÜLÜK ADINA DOĞRU İLERLERKEN SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİNİ AÇIK VE BİLİNÇLİ OLARAK UYANDIRIYORUM VE SORUYORUM : 1: KÜTRLER NEDEN BU KADAR NÜFÜS ARTIŞINA GİDİYOR? IRAKLA NE TÜR İLİŞKİLER VAR ERMENİSTAN İLİŞKİLERİNE SON ZAMANLARDA KAYAN TERÖR OLAYLARINDA ERMENİSTANA FAZLA İYİ NİYETLER SAĞLANMAMALI HERŞEY BELGE VE DOĞRULARLA OLMALIDIR,DOĞUYA YAPILAN YARDIMLAR KISITLANMALI YASALAR TAM VE EKSİKSİZ UYGULANMALI İDAM YASASI ÇIKARTILMALI ACİL OLARAK BUGÜN KALEMİM GİDİYOR AMA İÇİM VE GÖNLÜM YAZMAYA EL VERMİYOR LÜTFEN AYYYY TÜRK MİLLETİ UYANIN BU ÜLKE BİZİM SİYASİLER SİZLERDE VERİN ARTIK HESABI YETMEDİMİ........


samsunlu IP: 88.76.241.xxx Tarih : 8.10.2008 01:49:16

sehitlerimize allahtan rahmet acili ailerine bas sagligi diliyorum biz burada yani gurbette bu haberleri duymak bizleride inanin derinde üzüyor allah bir gün belanizi verecek devletimiz neyi bekliyor daha bilmiyorum ama lütfen acilern bir care bulun yazik degilmi gencecik delikanlilara analarina babalarina eslerine cocuklarina kardes akrabalarina lütfen lütfen artik gencecik yürekler yasasin arkalarinda aci dolu insanlar kalmasin inanin aglamaktan gözlrim sisti aileler ne durumdadir belki ogullari geri gelmiyecek ama bir nebzede olsa teselli olacak ne olur sesime duyarsiz olmayin artik zamani geciyor kahrolsun pkk pislikleri sizinde kahrolacaginiz günü görmek dilegiyle tüm türkiyeye selamlar türkiyenin basi sagolsun


zeynep IP: 78.183.156.xxx Tarih : 4.10.2008 21:19:45

Cenab-i haktan cuma gunu sehitlik mertebesine erisen kahraman askerlerimize rahmet.Ailelerinede sabri cemil. Gazi askerlerimize acil sifa niyaz ediyorum.Allah c.c insaallah o akillari baslarinda olmayan Allah peygamber bilmeyenlere hidayet versin.Planlarini baslarina gecirsin..Amin Amin Amin not Bazilari yaygarayi basiyordu bakan yakinlari neden sehit olmuyor diye alin iceriniz rahatladimi?hem oksuz hem yetim hem sehit bir hasanimiz var..


melek IP: 88.232.195.xxx Tarih : 4.10.2008 13:02:36

ya bu nasıl acımassızlık yazık değil mi ailelerine.Biz üzülürken onların nasıl vicdanı dayanıyo anlamıyorum.biz bu haberleri görünce dayanamıyoruz ağlıyoruz.onlarda vicdan yok mu?ŞEHİT AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM.ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET EYLESİN.ŞEHİT AİLELERİ UNUTMASIN ÇOCUKLARININ KANI YERDE KALMAYACAK.


ali bakla IP: 78.183.17.xxx Tarih : 4.10.2008 14:31:16

allah belanızı versin terör bitsin


İLHAN MÜHÜRHANCI IP: 88.229.172.xxx Tarih : 6.10.2008 15:45:38

Allah geride kalanlara ve Yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum.İnşallah bu kaos ve illetten istifade etmek isteyenlerin dilekleri yerine gelmez.Türk milleti olarak buna benzer nicelerinin üstesinden gelmiş milletiz.Yılmadık,yıldıramıyacaklardır.Acımız çok büyük ama yine de teselli olarak Yüce Allah herkese ŞEHİTLİK mertebesi gibi yüce bir makam nasip etmez.Acılı ailelere verebileceğimiz en büyük teselli bu olsa gerek.Yine de ateş düştüğü yeri yakıyor.TEKRAR TÜM ŞEHİT AİLELERİ VE YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN DİYORUM.


mehmet ersindigil IP: 84.62.16.xxx Tarih : 4.10.2008 19:57:35

Avrupa istiyor diye af cikaranlarin ve idami ortadan kaldiranlarin bu olayda vicdanlari sizliyormu acaba. Bunu defalarca yazmistim Asker yumrugunu masaya kursun gibi vurmasi lazim.Benim görüsüm terör meclisten idare ediliyor. Asker Meclisi göz altina almasi lazim,vede telefonlarini Asker dinlemesi lazim,Ancak terör bu sekilde biter diye düsünyorum.Hirsizi uzakta degil önce yakininda ara,Tüm ölen sehitlerimize Allahtan rahmet geri kalanlarada sabirlar versin,Ates düstügü yeri yakar.


yigitkantürk IP: 91.45.23.xxx Tarih : 5.10.2008 12:00:10

yazik askerlerimize bu kaos ortamini yaratan kansizlar yüzünden gencecik bedenleri topraga giriyor asil topraga girmesi gereken bedenler terörist denen kansiz ceteyi yaratan adiler bunun icinde herkes var allah hepsinin cezasini verecek ölen askerlerimizin ailelerine bas sagligi diliyorum ama bir sartla yavrularinizin hesabini sorun kansizlardan hergün sehit vermeyelim artik herkes birlik olsun hesap sorulsun dur denilsin bizim yüregimiz hergün aglayacigina kansizlarin kökünü kaziyalim biz gurbetciler bir emirde türkiyedeyiz allah bize onlari yok etme cesaretini fazlasiyla vermis yeterki gercek türkler vatan evlatlari olaya el koysun devleti satanlari allah rizasi icin desifre edin hangi konumda olursa olsun


nuh kahveci IP: 85.110.184.xxx Tarih : 7.10.2008 09:50:46

türkiyenin başı sağ olsun şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum


özer beyazıt IP: 85.104.13.xxx Tarih : 4.10.2008 13:56:47

ALLAH rahmet eylesin.Ne mutlu TÜRKÜM diyene.


emel apaydın IP: 78.173.189.xxx Tarih : 5.10.2008 11:26:45

Allah cezalarını versin o şerefsizlerin.ŞEHİTLERİMİZEDE ALLAH RAMET EYLESİN.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.


Ali Demir IP: 78.166.126.xxx Tarih : 4.10.2008 13:43:13

şehitlere allahtan rahmet ailelerine ve Türk milletine sabır yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. yeter artık bu kanı durdurun TBMM ye gönderdiklerimize seslsniyorum artık cevabını verelim


Mehmet Emin Yanbeyi IP: 85.98.106.xxx Tarih : 4.10.2008 14:01:13

Türkiyem Başın sağolsun.


bünyamin zengin IP: 88.225.182.xxx Tarih : 7.10.2008 16:06:12

şehıt aılerıne allah dan sabır dılıyorum uzulmesınler kı kanları yerınende kalmayacak bende 2 ayda askere gıdecegım gıdecegım ıcınde cok mutluyum


Mehmet Emin yanbeyi IP: 85.98.4.xxx Tarih : 6.10.2008 19:49:58

Allahdan şehitlerimize rahmet Tüm TÜRKİYEYE baş sağlığı dileriz.Allahım başka şehit acısı yaşatmasın bizlere.


ali IP: 85.106.233.xxx Tarih : 4.10.2008 16:28:49

arkadaş bunlara dur diyebilecek yok mu? evlere ateş düşüyor analar yanıyor allah aşkına şunlara dersini verin. Sınır ötesi Operasyonu hemen yapın.


Gönül Aydemir IP: 85.102.168.xxx Tarih : 6.10.2008 12:44:12

Beceriksiz politikacılar.Yemeciler,dolandırıcılar.Sömürücüler,emperyalizmin işbirlikçileri.Vatan hainleri.Satılmışlar.Katil sürüleri.Maşalar.Eroin baronları.Silah tüccarları.İnsan tacirleri. Bu babaların,anaların,gelinlerin,çocukların acıları ile bizi korkutarak,bu ülkeyi istediğiniz yere çekeceğini sanıyorsanız,yani korktuğumuzu sanıyorsanız,çocuklarımız öldürülürken sindiğimizi,sızdığımızı sanıyorsanız,yanılıyorsunuz. Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi,hepinizi pis kuyruklarınızdan tutup,dışarı çıkartıp,layık olduğunuz cezayı size vereceğiz.Hepiniz pis oyunlarınızın içinde boğulacaksıznız.Çouklarımızın kanları ile daha fazla beslenemeyeceksiniz.


şeyda karakaş IP: 78.163.118.xxx Tarih : 9.10.2008 20:21:32

yazık değilmi şu abilere ya yazık değilmi onlar bizim için şehit oluylar oysa biz günümüzü gün ediyoruzz şehit ailelerin başı sağ olsunn


VANLI IP: 88.231.196.xxx Tarih : 4.10.2008 13:06:10

HEP AYNI ACI HABERLER.YAZIK BU ŞEHİTLERİMİZİN ANALARINA BABALARINA.BU LANET TERÖRE BİZ DAHA COK ŞEHİTLER VERİRİZ BU GİDİŞLE.DEVLET İLK ÖNCE MECLİSTEKİ PKK LILARI TEMİZLESİNLERDE SONRA DAĞDAKİLERE GECSİNLER.PKK LI VEKİLLER ÖLEN TERÖRİSTLERİN AİLELERİNE BAYRAMLAŞMAYA GİDİYO.BU NE REZİLLİK BU NE KUSTAHLIK.BUNLAR YAPILIRKEN BU GARİBAN AİLE COCUKLARI ASKERLERİMİZ ŞEHİT EDİLİYO.BİZ BU ŞEKİLDEMİ MUCADELE EDİYOZ PKK YLA.HEPSİ YALAN.LEN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR VERSİN....


akçakaleli IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.10.2008 15:52:21

ARKADAŞLAR SUÇ TERÖRİSTLERDE DEĞİL SUÇ HÜKÜMETTE O KADAR İÇİMİZ YANDI VE HALA GEÇERLİ Bİ ÇARE BULUNAMIYORSA HÜKÜMET PASİF DEMEKTİR.VE KOR ATEŞİ DÜŞMEYE DEVAM EDECEKTİR.VE DAHA YAŞI GÖZÜNDE BEKLEYEN ÇOK ANAMIZ VAR ARKADAŞLAR BU İŞ BÖYLE GİTMEYECEK TURK DEVLETİ BU DURUMUN KARŞISINDA SAECE KINIYORUZ DEMEKLE KALMAMALI.....ALLAH SABI VERSİN


pınar öztürk IP: 88.248.9.xxx Tarih : 9.10.2008 10:02:58

Allah belalarını versin o köpeklerin. benim kardeşimde gazi bu köpeklerin tuzakları yüzünden ama bu ülkenin evlatlarının kanı yerde kalmayacak. çok büyük acı Allah hepsine sabırlar versin yaşamayan bilemez...


kamil berber IP: 88.236.5.xxx Tarih : 4.10.2008 11:55:50

Teröristlere af yasası çıkaran, cezaevinde rahat rahat oturtan,terörist cenazesinde provokasyon yapanlara ses çıkarmayan zihniyete ne demek lazım canlar yanıyor bu hainlere hala insan muamlesi yapıyorlar bu dinsiz imansızlara neden devlet anlayacağı dilde muamele yapmıyor... Bu canilere nasıl muamele yapacağınızı İrana bakında öğrenin artık.


Kemal AKGÜL IP: 88.253.189.xxx Tarih : 4.10.2008 13:17:05

tek söylencek bişe var VATAN SAĞOLSUN !!! MEKANLARI CENNET OLSUN


kurdum ve kendimle grur duyuyirum IP: 213.179.236.xxx Tarih : 9.10.2008 16:54:01

tum sehit ailelerine simdiye kadar sehit olan tum abileri me saygi deger insanlara bas sagligi diler ailelerine sabir dilerim.ben 19 yasinda sirnak ta oturuyorum univeristreye hazirlaniyorum.


cengız IP: 88.251.162.xxx Tarih : 4.10.2008 15:33:16

allah belanızı versın


seda IP: 78.163.147.xxx Tarih : 4.10.2008 11:53:29

allah belanızı versin şerefsizler.. şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilerim..


oktay yoldaş IP: 88.247.67.xxx Tarih : 7.10.2008 12:41:55

selamlar, gerçekten yaşanan bu olaylar insanının kanını donduruyor, bu nasıl iştir, birilerinin artık yeter dur demesi lazım, şehit olan askerlerin resimlerini, ve ailelerinin perişan hallerini gördüm, allah rahmet etsin, ama ateş düştüğü yeri yakıyor, artık türk kürt diye bir kavram kalmadı, kimse kimseyi düşman etmesin, bizler tarih boyunca beraber yaşadık, artık üsttekilerin de bunları görmesi bir şeyler yapması lazım, allah rahmet eylesin askerlerimize, bunları yazmak bile zor...


fatma IP: 88.252.209.xxx Tarih : 9.10.2008 14:30:33

Allah belanızı versin pkk örgütleri adınızı duyunca bile içime ürperti geliyo hiçmi içiniz yanmıyo o askerleri vururken hiçmi mideniz bulanmıyo o askerlerin aileleri 20 sene 21 sene onları büyütmüş o aileler duyunca fenalaşmazmı kötü olmazmı bnmde abim askerde İzmir/Gaziemirde Allah sizi kahretsin diyorum askerlerimiz sizi her yerde bulurlar. Allah büyüktür Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağşığı diliyorum...


Ömer Ergün IP: 88.254.148.xxx Tarih : 4.10.2008 13:27:49

Şehitlerimize ALLAH (C.C.)'dan Rahmet yaınların sabir dilerim. Sen hala haini affetmek ve ona yardım etmek için Devletin tüm imkanlarını seferber et, oda sana işte böyle cevap versin. Herkim benim hakkımı bu teröristlere yediriyorsa ALLAH onun bintürlü cezasını versin ve onun çoluğundan çocuğundan çıkarsın inşallah. Ya kardeşim hala anlamadınızmı bu insanların hepsinin (ister içerde ister dışarda bunların hepsi aynı) kökünü kazımadıkça bu işin sonu gelmez. Aynı olay müttefikiniz abd'nin başına gelseydide görseydiniz bakalım bu itleri yaşatırmıydı, hiç mi ders almıyorsunuz.


Muhammed ÖZBUDAK IP: 88.247.227.xxx Tarih : 4.10.2008 14:19:47

Şehitler ÖLMEZ.Bu kanı ya durdurun ya da durdurun yoksa millet durduracak.Sayın siyasiler siz hiç şehit verdiniz mi?Hiç oğlunuz askerden bayrağa sarılı tabutla döndümü?Ben 17 yaşındayım.Ama bir yetişkinden fazla bu konular kafama takılıyor.Nasıl bu hainler temizlenemez.MİT , jandarma , Bordo bereliler istese TSK bunların bir ayda kökünü kazır ama neden hala şehit veriyoruz.


Fakir Yılmaz IP: 85.110.48.xxx Tarih : 4.10.2008 13:25:12

Sloanlı nutukları bırakında bu ülkenin yaşadığı bu önemli sorunu kafanızı iki elinizin arasına alında bir derin düşünün, nereye gidiyoruz diye .. 30 yıldır aynı sloganlarla şehit yolcu etmekle sorun çözülmüyor ..


OKAN KILIÇ IP: 78.169.156.xxx Tarih : 4.10.2008 18:28:50

Aslanlarımız siz yerinizde rahat uyuyun. Şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin. Kimse ağlamasın PKK'yı sevindirmeyin.Kimse ağlamasın onlar güzel bir mertepedeler. PKK'ya şöyle bir sözüm var. Bu vatanda yaşıyorsak birimiz gideriz ama binimiz geliriz. Ezanlar Dinmez, Al Bayrak Göklerden inmez, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez.


mustafa çaliş IP: 88.226.70.xxx Tarih : 6.10.2008 19:46:31

allah hepınıze sabır versin bu vatanı kımse bolemez bu vatan bızımdır hep bole kalcak mersınlı musto


ali IP: 85.106.233.xxx Tarih : 4.10.2008 16:34:36

yeter artık şu teröristleri güldürmeyin.Anaların ciğerini yakmayın.Biraz duyarlı olun artık.


türkan YILDIRIM IP: 88.228.171.xxx Tarih : 4.10.2008 18:18:46

şehitlerimiz ölmedi o şerefsizlerin kökü kazınacaktır.muhammet aydemir benim akrabam iki evladı yetim kaldı bunun hesabını kim verecek gözü yaşlı annelerin hesabı sorulacak allahınızdan bulacaksınız.


ilhami KARAGUL IP: 195.174.27.xxx Tarih : 6.10.2008 18:27:38

Vatan Sağolsun demekten başka bırsey gelır mı dılımızden bilmem ama anlamadığım tek sey var tukursek bogacagımız ınsanları neden bıteremıyoruz... ASlın hepımızı askere ve gıdelım bıtırelım asalım ıkı tanesını taksımde ınonu heykelınde... vatan sagolsun ruhunuz sad olsun kardeslerım bızde sızın gıbı sehıt olcvagımız gunu ıple cekıyoruz.... buradan ndevlet buyuklerıne seslenıyorum ONLAR YATMADI KANLARININ SON DAMLASINA KADAR SAVASTI Allahtan rahmet aılelerıne başsağlığı diliyorum


kutluhan IP: 78.167.177.xxx Tarih : 8.10.2008 22:27:03

BÖYLE Bİ SACMALIK OLAMAZ 3 5 CAKAL ELINI KOLUNU SALLAYARAK TÜRKİYENIN DAGLARINDA GEZİYO TEKNOLOJIYI KULLANSALAR ISIYA TİTREŞİME VE SESE DUYARLI SANSORLER UYGULANIP O KÖPEKLERİ BULABİLİRLER BENCE PKK ÖRGÜTÜ BİRİLERİNİN EKMEGİNE YAG CALIYOR VE BU YUZDEN 70 MILYONLUK TURKIYEDE 10 ASKER 1OO ASKER GİTSE NE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORLARR SAGILARIMLA DÜŞÜNMEK LAZIM


emrahUnaloglu.tr.gg KARS IP: 78.160.179.xxx Tarih : 4.10.2008 21:56:12

YANDI YÜREKLER YANDI YAGAN KAR İLE SÖNMEZ.......


ismet kaç IP: 81.214.155.xxx Tarih : 4.10.2008 21:56:38

BU KADAR ŞEHİT VEREN MEMLEKETE ALLAH SABIR VERSİN ARTIK NEREYE KADAR GİDECEK BİLEMİYOM BU İŞİN SONU KÖTÜ YE GİDİYOR TÜRKİYEM


Kadir KILIÇ IP: 78.167.178.xxx Tarih : 4.10.2008 19:00:40

yarın unuturlar yine yetti artık bu yapılanlar ALLAH ailelerine sabırlar versin mekanları cennet olsun


mücahit kır IP: 78.160.48.xxx Tarih : 6.10.2008 13:20:49

şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına Sabır diliyorum mekanınız cennet olsun devletin içindeki TBMM İÇİNDEKİ PKK BİTMEDİKÇE BU TERÖR DENEN LANET ASLA BİTMEZ CUMHURBAŞKANI BAŞBABAKANLAR BAKANLAR BÜROKRASİLER DİPLOMATLAR VEKİLLER DANIŞMANLAR SİZİN OĞLUNUZ DAĞDA ŞEHİT DÜŞTÜMÜ BU ACIYI TATTINMI ŞEHİTLİK ONURDUR MERTEBEDİR SİZ EVİNİZDE RAHAT RAHAT YATIN YATLAR KATLAR ALIN BİLALLAR GEMİCİK ALSIN UNAKITANLAR FABRİKA ALSIN AKMANLAR MİLYON DOLARLIK İHALE ALSIN DİN ADI ALTINDA SÖMÜRGE YAPIN SİZ BU VATANI KORUMAK SİZİN ELİNİZDEN GELMEZ ALLAH SABIR VERSİN AİLELERİNE KURBAN OLAYIM ALLAHA ACISI ÇIKAR HERKESTEN BİR ELAZIĞLI OLARAK BİR KÜRT OLARAK LANETLİYORUM TERÖRÜ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE IRKÇILIK YAPMIYORUM KÜRT ZAZA ÇERKEZ ALEVİ LAZ HEPSİ KARDEŞDİR HEPİMİZ BİRİZ AMA IRKÇILIK YAPILDIĞI SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER KÜRDÜM AMA ALLAHINA KADAR MİLLİYETÇİYİM ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN AMİN...


mutlu IP: 78.173.201.xxx Tarih : 4.10.2008 13:05:00

Türkiye'de Türk'ün sabrı taşmasın...


samet ertem IP: 81.213.155.xxx Tarih : 9.10.2008 14:53:59

gerçekden çok uzuldum pınar abını tanımak çok ısterım sana ulasabılecegım bır adres varsa sevınırım abınlede sohbet etmek ısterım yanı ben niğdeden samet


yusuf koçgürbüz dınarlı IP: 88.248.48.xxx Tarih : 9.10.2008 12:01:23

hepımız bırlık olalım daglardA SIYASET DEGIL SILAH KONUSUR GEREKIRSE MEHMETCIGE DESTEK ICIN TURK MILLETI CAN VERMEYE HERZAMAN HAZIR VATAN ELDEN GITTIKTEN SONRA ZATEN YASAMANIN BIR ANLAMI KALMAZ AMA CIKARINI DUSUNEN NAMUS ONUN ICIN OYUNCAK OLMUSSA ANINDA VATANI SATAR,EVET ATEŞ DUSTUGU YERI YAKAR FAKAT AGLAMAK BIZE YAKISMAZ CUNKU BILIRIZKI SEHITLER CENNETE GIDER ALLAHIM TUM SEHIT YAKINLARINA SAGLIK SIHHAT VERSIN ALLAH RAHMET EYLESIN ÖNCE ICIMIZDEKI ŞEREFSİZLERİ BİTİRMEMİZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYALIM ÖNCE VATAN SONRA ANA VE YAR DIYE BOSUNA SOYLENMIS BIR SOZ DEGILDIR TUM SEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA VE TUM TÜRKİYE``YE ALLAHU TEALA SABIR VERSIN


sedat IP: 88.227.197.xxx Tarih : 4.10.2008 16:29:03

PKK YI DAĞDA ARAMAYA GEREK YOK TBMM YE GİR ORDA DOLU


melih IP: 85.107.171.xxx Tarih : 8.10.2008 19:38:44

yazık ,çok yazık. Bir evlat nasıl yetişiyor ne emekler veriliyor.Böyle kahpece şehit edilmeleri ağrıma gidiyor.Ailesinin ve Milletimizin başı sağolsun. BAŞIMIZDAKİLER UTANSIN


asyam IP: 78.169.238.xxx Tarih : 8.10.2008 19:41:28

söyleyecek hiç bir şey yok bizim içimiz yandı şehit ailelerni tahmin bile edemiyorum ne mutluki size şehit anası ve babasısınız allahdan sabır ve metanet herkese nasip olmaz şehitlik yeter demeli artık büyüklerimiz biran evvel yok etmeli şu şerefsizleri mekanınız cennet olsun yigitler