16
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

50 bin YTL ödüllü yarışmada son gün

MÜSİAD'ın üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği "Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması"na yurdun her köşesinden ilginç proje yağıyor. Başvuruları bugün sona erecek yarışmaya gönderilen projelerin sayısı 100'ü aştı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması (BİLTRONİK) ile, üstlendiği sosyal sorumluluk projelerine yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk projelerini yürüten sivil toplum kuruluşları arasında öncü konumda bulunan MÜSİAD'ın üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği bilgi teknolojileri proje yarışmasının, benzer organizasyonlar arasında örnek olması bekleniyor.

Geleceğin teknolojileri alanında gelişmeyi, başarıyı teşvik etmek ve marka oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek Biltronik'e yurdun her köşesinden projeler gönderiliyor. Son başvuru tarihi bugün olarak belirlenen yarışmanın tamamlanmasına kısa bir süre kala başvurular da artmaya devam etti. Yarışmaya şu ana kadar 100'ü aşkın başvuru yapıldı. Gençleri teşvik etmeyi ve parlak beyinleri ortaya çıkarmayı hedefleyen Biltronik projesi ile sivil toplum kuruluşları arasında zirveye damgasını vuracak olan MÜSİAD, projede dereceye giren yarışmacıları ödüllendirirken, KOSGEB de "Yeni Girişimci İş Kurma Desteği" verecek. MÜSİAD tarafından toplam 50 bin YTL değerinde ödülün dağıtılacağı yarışma ile Türkiye'nin bilgi teknolojilerinde atılım yapması hedefleniyor. Üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen en kapsamlı yarışma olarak tanımlanan Biltronik için başvurular www.biltronik.org adresinden de yapılabiliyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 04:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?