24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Gandi'nin tuhaf seks hayatı!

İngiliz yazar Jad Adams'ın yeni kitabına göre, Hindistan'ın ruhani lideri Mahatma Gandi'nin 'tuhaf' bir seks yaşamı vardı.

Gandi'nin geceleri iki yanında birer çıplak kadınla uyuduğunu ancak onlara hiç dokunmadığını yazan Adams, "Sıradışı bir seks yaşamı olduğu ilk kez ortaya çıkmıyor ancak bu konuda yazılmış en kapsamlı kitap bu. Gandi'nin başka tarafları öğütleri her zaman yazıldı ancak eksik kalan yönü bu oldu" diyor.

Kitaba göre Gandi'nin önceleri normal bir seks yaşamı vardı.

13 yaşındayken 14 yaşındaki Kasturba adlı kadınla evlendi ve normal bir cinsel yaşamları oldu. Ta ki, bir gün oturma odasında uyumakta olan babasının yanına uzanıp kendi eşiyle cinsel ilişkiye girene kadar. Bu anın hemen sonrasında babasının ölmüş olduğunu gören Gandi bunun ilahi bir işaret olduğuna inandı ve bu 15 yıl eşiyle cinsel ilişkiye girmedi. 15 yıl sonra da bir çocukları oldu.

Gandi'nin cinsellikle ilgili öğütleri arasında şunlar yer alıyor: "Cinsel birleşmeyle ilgili konuşmayın, birlikte olduğunuz kişiyle yıkanın ve onunla uyuyun, eğer eşiniz dışında birini arzularsanız soğuk suyla yıkanın." Kitaba göre Gandi'nin pek çok müridi kendisiyle 'uyumak' istemiş, çoğu evli kadın onları kıramayıp teklifi kabul eden Gandi'nin yanında bulunmuş. 'Gandhi: Naked Ambition' adlı kitap şu an İngiltere'de çok satanlar arasında.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 19:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?