27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Veli gezisi faciaya döndü!

Veli gezisi ikisi öğrenci 3 kişinin sonu oldu

İzmir'in Sasalı beldesinde, bir ilköğretim okulunun velilerinin düzenlediği yemeğe katılmak üzere yola çıkan beş kişinin bulunduğu otomobil dere yatağına düştü. Kazada, iki birinci sınıf öğrencisiyle bir veli hayatını kaybetti, iki kişi de hafif yaralandı.

Tuzla Çamaltı Tekel İşletmesi Sosyal Tesisleri'nde, Selçuk Yaşar İlköğretim Okulu 1-B sınıfı velileri dün kaynaşma yemeği düzenledi. Yemeğe katılmak için yola çıkan Ege Üniversitesi'nde sekreter olarak çalışan Mine Köç (33) yönetimindeki 35 CTF 21 plakalı otomobille sosyal tesisleri geçip yanlış yola girdi.

Kuş Cenneti yoluna giren Köç, iki kilometre ilerledikten sonra önüne çıkan taşa çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil su kanalına uçtu. Kazada, sürücü Köç ve Öykü Akgül (14) kendi imkanlarıyla suya gömülen otomobilin içinden çıkıp yardım istedi. Yaralıları gören çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri, otomobil içinde bulunan sürücü Köç'un birinci sınıf öğrencisi kızı Ecem Yurga (7), hasta bakıcı olarak çalışan Nurgül Tunca (30) ve Şevval Kınay'ın (7) cesetlerini çıkarttı.

Ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Köç ile Akgül tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınarak Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Köç'ün, ilk ifadesinde yoldaki taşa çarpmamak için direksiyonu kırdığını söylediği öne sürüldü. Sürücü Köç'ün alkollü olup olmadığının yapılacak kan testinin ardından belirleneceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 11:14:16
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 11:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 85.98.150.xxx Tarih : 1.06.2009 20:15:47

ölenler benim okulumdan ..çok üzücü bir durum .yakınlarına çok çok gçmiş olsun....