29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

10 kişiyle gol şov

Turkcell Süper Lig''deki Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması, 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

İki takımın taraftarları da Ali Sami Yen Stadı'nı doldurmuş durumda. Dev maçta iki takımada başarılar diliyoruz.. 

İki takımın taraftarları da Ali Sami Yen Stadı'nı doldurmuş durumda. Dev maçta iki takımada başarılar diliyoruz..

Maça Galatasaray başladı..

Trabzonspor hızlı başladı. Umut'un ortasında Isaac kafayı vurdu, top kaleci De Sanctis'te kaldı!

Galatasaray etkili geldi, Song'un ceza sahası içinde yaptığı hatada Lincoln araya girdi, ancak bu oyuncunun pasında topu Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı. Maçta 4. dakika.. 

Sarı kırmızılılarda Hakan Balta bir sakatlık geçiriyor.. 

Trabzonspor etkili geldi. Selçuk'un ara pasında Serkan defansın arkasına sarktı, ancak kaleci De Sanctis topu Serkan'dan önce kontrol etti. Maçta 9. dakika..

Trabzonsporlu oyuncunun geri pasında Tolga'nın vuruşunda top ceza sahası içindeki Ayhan'a çarptı. Top taca çıktı.

Galatasaray'da Lincoln sarı kart görüyor.. Maçta 17. dakika.. 

Galatasaray inanılmaz bir gol kaçırdı. Arda'nın sol kanattan geliştirdiği atakta yaptığı orta sonucu Baros, ceza sahası içinde bomboş pozisyonda vurduğu kafa yandan dışarı çıktı. Maçta 19. dakika..

Trabzonspor çok etkili geldi. Selçuk'un defans arkasına pasında Umut, De Sanctis'i geçti ancak çaprazda kaldığı için orta yaptı top yandan taca çıktı. 22. dakika..

Trabzonspor'da Tayfun sarı kart gördü. 

Trabzonspor bu kez Gökhan'la etkili geldi. Serkan'ın defans arkasına attığı topta Gökhan Ünal sağ çaprazdan vuruşunda top üstten auta çıktı.

Bu kez Galatasaray etkili geldi. Sol taraftan Lincoln ceza sahasına girdi, güzel pasında topla Kewell buluştu, bu oyuncunun sert vuruşunda top defansa çarpıp kornere çıktı.

Galatasaray 1-0 öne geçiyor. Arda attı Galatasaray öne geçti! 

Arda attı, Galatasaray durumu 1-0 yaptı! Sol tarafta topla buluşan genç yıldız orta şut karışımı inanılmaz bir vuruş yaptı ve top kaleci Tolga'nın bakışları arasında ağlara gitti. Maçta 26. dakika..

Galatasaray kontra ataklarda ekili oluyor. Baros orta saha çizgisinin ordan güzel bir pasla sağ çaprazdaki Arda'yı topla buluşturdu. Genç yıldızın vuruşunda top Cale'ye çarparak dışarı çıktı.

Trabzonspor'da Serkan sarı kart gördü.. 

Galatasaray aradaki farkı 2'ye çıkardı. Lincoln'ün kullandığı köşe vuruşunda top Arda'nın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top Servet'e çarparak ağlara gitti. 32. dakika.. 

Trabzonspor'da Tayfun oyundan çıkarken Colman oyuna giriyor..

Galatasaray'da Arda belinden bir sakatlık geçiriyor..

Trabzonspor Gökhan'la gole çok yaklaştı. Serkan'ın güzel ara pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Gökhan'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı. Maçta 39. dakika

Maçın ilk yarısında 3 dakika uzatmalar oynanacak.. 

Galatasaray bu kez Harry Kewell'la gole yaklaştı. Baros'un pasıyla ceza sahasa giren Kewell'ın sağ çaprazdan sert vuruşunda top yandan auta çıktı!

Maçta ilk yarının son düdüğü çaldı! 

Trabzonspor'da 2. yarıda Yattara, Isaac'ın yerine oyuna girdi.

Galatasaray'da Servet sarı kart görüyor..

Yattara'nın kullandığı serbest vuruşta De Sanctis topu ceza sahası dışına yumrukladı. Maçta 54. dakika..

Trabzonspor gole çok yaklaştı. Yattara'nın sağ çaprazdan yaptığı ortada Umut bomboş pozisyonda topu auta attı.

Servet'in hatası sonrasında topla buluşan Yattara ceza sahası dışından sert vurdu top kaleci De Sanctis'te kaldı. Maçta 59. dakika..

Galatasaray Lincoln'le farkı 3'e çıkardı. Baros'la müthiş bir duvar pası yapan Brezilyalı yıldız topu Trabzonspor ağlarına yolladı.

Galatasaray'da Lincoln 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Galatasaray'da Aydın oyuna girerken Kewell oyundan alınıyor..

Umut bir gol daha kaçırıyor. Defansın arkasına sarkan golcü oyuncu topu De Sanctis'in yanından auta attı. Maçta 69. dakika.

Trabzonspor 'da Colman sarı kart görüyor..
 

Bordo mavili ekipte Cale oyundan çıkarken Barış Memiş oyuna girdi.

Aydın'ın pasıyla defansın arkasına sarkan Milan Baros, kaleciyi de geçti, sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Galatasaray'da sakatlanan Ayhan oyuna devam edemiyor.Yerine Volkan Yaman giriyor. 

Ve maç sona erdi. Galatasary Ali Sami Yen'de Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti

* * *


STAT: Ali Sami Yen

GALATASARAY: De Sanctis **, Emre Aşık **, Meira **, Servet **, Sabri **, Ayhan **, Kewell **, Hakan Balta **, Arda ***, Lincoln **, Baros **
YEDEKLER: Aykut, Aydın, Nonda, Serkan Kurtuluş, Volkan, Mehmet Güven, Ümit
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

TRABZONSPOR: Tolga *, Tayfun * (Colman dk. 34 *), Song **, Egemen **, Cale **, Serkan Balcı **, Hüseyin **, Selçuk **, Isaac *, Gökhan *, Umut *
YEDEKLER: Sylva, Barış, Giray, Yattara, Ferhat, Ceyhun
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Arda (dk. 26 ve 32)
SARI KARTLAR: Lincoln (Galatasaray), Tayfun, Serkan Balcı (Trabzonspor)

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan haftanın önemli karşılaşmasına ev sahibi Galatasaray tek, konuk Trabzonspor ise üç forvetle çıktı.

Galatasaray'da tek forvet olarak Baros forma giyerken, bordo-mavililerde ise forvet oyuncuları Isaac, Gökhan ve Umut ilk 11'de maça başladı. Teknik direktör Michael Skibbe, Galatasaray'da ligde bu sezon hiç ilk 11'de oynamayan Emre Aşık'ı sahaya sürerken, bu oyuncuya stoperde görev verdi. Stoperlerden Meira ise Ayhan ile birlikte ön liberoda oynadı. Sarı-kırmızılı ekipte Ümit ve Nonda yedek kulübesinde yer alırken, Trabzonspor'da ise Yattara yedek kaldı. Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Hasan, forma giyemedi.

DİLMEN İLK MAÇINDA

Galatasaray'da hafta arasında görev getirilen antrenör Burak Dilmen, bu sezon ilk maçına çıktı. Geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta pay sahibi olan antrenörlerden Dilmen, yedek kulübesinde yer alırken, Cevat Güler ise tribünde istatistik tuttu.

TARAFTARLAR STADI DOLDURDU

Galatasaray taraftarları, haftaya lider giren Trabzonspor ile oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiler. Taraftarlar tribünlerin büyük bölümünü doldurarak, takımlarını desteklediler. Trabzonsporlu taraftarlar da maçtan saatler önce kendilerine ayrılan yeri doldurdular.

ARDA'NIN AĞRISI NÜKSETTİ

Galatasaraylı Arda'nın, takımla birlikte ısınırken belindeki ağrıları nüksetti. Kulüp doktorundan ağrı kesici ilaç alan Arda, çalışmaya devam etti ve maçta oynadı.

OLYMPIAKOS TEMSİLCİSİ TRİBÜNDE

Galatasaray'ın, 23 Ekim Perşembe günü UEFA Kupası'nda karşı karşıya geleceği Yunanistan'ın Olympiakos takımının temsilcisi de karşılaşmayı izledi. Tribünde yerini alan Olympiakos istatistikçisi Bozidar Badovic, sarı-kırmızılı takımla ile ilgili notlar aldı.

SONG HASRET GİDERDİ

Sezon öncesinde Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan Song, eski takım arkadaşlarıyla maç öncesinde hasret giderdi. Song, arkadaşlarıyla öpüşürken, genç oyunculardan Aydın'a geçmişte yaptığı gibi el öptürmek isteyerek, şakalaştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kendi futbolcularının yanı sıra Song'u da tribünlere çağırıp yumruk şov yaptırdılar.

PAF LİGİ'NDE GALATASARAY GALİP

PAF Ligi'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray, Trabzonspor'u 2-0 yendi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nden oynanan maçın 18. dakikasında Murat Akça'nın golü ile 1-0 öne geçen Galatasaray, 83. dakikada Mert Afyon ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

İKİ TAKIM ARKA ARKAYA STADA GELDİ

Galatasaray ve Trabzonspor kafileleri arka arkaya stada geldi. Ev sahibi ekip maçtan 1,5 saat önce stada gelirken, hemen ardından da Trabzonspor kafilesi stada ulaştı. Galatasaraylı taraftarlar, stat yolunda toplanarak takımlarını alkışlarla karşılarken, daha sonra gelen Trabzonspor'u ise ıslıkladılar

TRABZONSPOR TARAFTARLARINDAN KÜFÜR

Trabzonsporlu taraftarlar, maçtan önce Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundular. Konuk ekip taraftarları, Galatasaray taraftarlarına da sataşırken, fazla karşılık bulmadılar. Maçtan önce iki takım taraftarları da "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırdılar. Galatasaray sahaya "Kalbini sev kırmızı giy" yazılı pankartla çıktı.

 

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 18:48:40
Güncelleme :19 Ekim 2008 Pazar 23:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?