20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

10'uncu Noter hakkında soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 10'uncu Noteri İsmet Büyükkılıç hakkındaki iddialara ilişkin soruşturma açtı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 10'uncu Noter İsmet Büyükkılıç hakkında basına yansıyan iddialara ilişkin haberleri ihbar kabul ederek, resen soruşturma başlattı.

İsmet Büyükkılıç hakkında, Türkiye Noterler Birliği Yönetim Kurulu ile CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan suç duyurularının da bu soruşturmanın evrakına ekleneceği bildirildi.

Almanya'daki Deniz Feneri davasında ceza alan Mehmet Gürhan'ın yurt dışında tutuklu bulunduğu dönemde, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'a İstanbul 10'uncu Noterliği aracılığıyla "genel vekaletname" verdiği, dolayısıyla bu vekaletnamenin sahte olduğu iddia ediliyor.

ajanslar
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 20:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kiptaş mağduru IP: 78.188.16.xxx Tarih : 28.09.2008 17:32:37

Bu adam belasını buldu.Bende bu adamın mağduruyum fakat ispatlayamıyorum.Dava açaçağım gücüm yetmiyor.Kiptaş hadımköy kuralarındada bana kurada şaibeli çekiliş yaptı bana sonucu telefon etmeme rağmen söylemedi.Şimdi belasını bulacak inşallah