29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

11 bileziğe 15 bıçak darbesi

Maltepe’de kargocu kılığında gelen kimliği belirsiz 1’i kadın 2 kişi, Seher Nur Saka isimli ev sahibi kadını 15 yerinden bıçakladı.

Soyguncular kadını ağır şekilde yaraladıktan sonra bileğindeki 11 bileziği alıp kaçtığı öğrenildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Maltepe'de meydana geldi. 2. katta evde oturan Seher Nur Saka’yı (49) önce telefonla arayan saldırganlar, kargosu olduğunu ve az sonra getireceklerini söyledi.

Daha sonra üzerinde bir kargo firmasına ait montla olay yerine gelen bir erkek ve bir kadın ev sahibinden bileziklerini istedi. Saka soygunculara direnmek isteyince bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırganlar, talihsiz kadını 13’i karın, ikisi boğaz bölgesinden olmak üzere 15 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, oğlunu telefonla arayarak yardım istedi. Oğlunun olay yerine gelmesi yardım çağırması sonucu komşuları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ederken hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, eve kırmızı montlu bir kadın ile bir kargo firmasına ait mont giymiş bir erkeği girerken gördüklerini ve 2 kişinin kadını bıçakladıktan sonra taksiyle kaçtıklarını söyledi.

...
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2011 Cumartesi 17:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 20.11.2011 11:01:46

Olmamasi gerekirken, olmus bir olay.  Gecmis olsun. Insallah sagligina kavusur. Olmamasi gerekirken olmus olaydan sonra olmamasi gereken olmusa hataya deginmek arzusu icimden geldi.  Maalesef hala eski hamam eski tas  usulu devam etmekte hatalar hatalari getirmekte zaman da kaybetmekteyiz.   Neden böyle devam etmekteyiz.  Buradaki hata olaydan sonra bu kisinin oglunu telefonla aramasidir. Bu ve bu gibi bir olayda ilk önce aranacak yer acil tel. veya yerdir. Sonrada oglu yakini akrabasi komsusu vs.dir. Artik eski zaman degildir. Artik imkanlar varken dogru yol  acil telefon veya yerdir. Hem kimseyi külfet altinda birakmaz hem isi bilenler tarafina isi bilene birakilmasidir. Su anda her yerde iletisim var vs. var bir eve gitsen acil telefon nr. itfaiye nr. polis nr. diye sorsan  ben sormus etmisimdir herkez aval aval birbirlerine bakiyor. cogu bilmiyor bilmiyorsada bir kösede böyle bir tel nr.lari filan da yok buna ragmen elinde evinde telefonu olmayanda yok neden bu nr.ralari bilen veya ilgilenen de yok veya cok az. Bir seferinde bir olay oldu acil yardim gerekli oldu acile telefon et dedik bir baktik polis geldi  sonradan anladik acil diye polise o kisi telefon etmis bu eden kiside üniversite bitiren kisi.  bir sürü zaman kaybedildi bereketki bir kötü sonuc bu gecikmeden olmadi Bu önemli bir kac telefon numarasini herkezin bilmesi bu zamanda gerekli her telefonun yaninda bu numaralar olmali ve ilk is oralara tel edilmeli sonrasi allah kerim denmeli. telefonda edildimi bu isi yapanlar gelmeli güvenolmali sanirim bu konuda türkiye bayagi gün almis durumda Ucak helikopterde sirada Insallah