20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

13 ölü, 10 yaralı var!

İstanbul Küçükçekmece Kayabaşı yolunun 200 metre kadar alt bölümünde boş bir arazide yabancı uyruklulara ait 13 ceset bulundu.

Göçmen kaçakçıları tarafından araziye bırakılan ve bir bölümü polis tarafından bulunan yabancılardan diğerlerinin de bulunabilmesi amacıyla bölgede arama çalışması yapılıyor.Arama çalışmalarına bir polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Doğan Azat, gazetecilerin soruları üzerine, 13 yabancının havasızlıktan öldüğünün sanıldığını, bazılarının da hastaneye kaldırıldığını söyledi. 13 kaçağın bindirildikleri araçta havasızlıktan öldükleri, insan kaçakçılığını yöneten çete üyelerinin 13 cesedi kamyon ya da TIR'da bulunan arkadaşlarına taşıttırılarak araziye atıldığı sanılıyor.

10 KİŞİ DE HASTANELERDE

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, sabah saat 07.30 civarında olayı öğrenen emniyet güçleri ve savcılığın olay yerine geldiğini belirterek şöyle konuştu:

“Geldiklerinde 13 göçmenin öldüğünü tespit etmişler. Yaklaşık 10 civarında göçmenin de bitap ve halsiz oldukları görülmüş. Bunların çevre hastanelere sevk işlemleri tamamlanmış durumda. 50 civarında göçmen bölgeden toplanarak gözetim altına alındı. Bir o kadar göçmenin de havadan ve karadan aramalarla toplanmasına çalışılıyor.”

hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:30:52
Güncelleme :30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet zeki dinç IP: 85.105.79.xxx Tarih : 30.07.2008 13:36:10

YÜZ MÜLTECİ ONÜÇÜ HAVASIZLIKTAN ÖLMÜŞ....YÜZ TANE LASTİKTEN ONÜÇ TANESİ PATLAK ÇIKTI DER GİBİ BİR ŞEY.BUNLAR İNSAN !!!!,KROMOZOM SAYILARIMIZA KADAR AYNIYIZ.ARAMIZDAKİ FARK YAŞADIĞIMIZ YERLER VE İMKANLAR....ONLARI YAŞADIKLARI YERDEN İTEN NEYDİ ? VE GİTMEYE ÇALIŞTIKLARI YERDE KENDİLERİNİ NEYİN KARŞILAYACAĞINDAN HABERLERİ VARMIYDI ?BELKİ BU SON DAN BİLE DAHA BETER BİR SON BEKLİYORDU ONLARI....VATANSIZ İNSANLAR. .YAKALANANLARIN AKIBETİ BELLİ SINIRDIŞI EDİLECEKLER .BİR TANESİNE MİKROFON UZATSALARDA ; CANIM VATANIMDA ŞÜKÜRSÜZ VE ŞIMARIKÇA YAŞAYAN BU VATANA NE VERDİN ?DİYE SORULUNCA (ERKEKSE) YALNIZCA ASKERLİK YAPTIM ,(KADINSA) ASLAN GİBİ OĞLUMU ASKER ETTİM CEVABININDAN BAŞKA CEVABI OLMAYAN ,TÜKETMEYE KODLANMIŞ ,HORLANMIŞTA HIRSLANMIŞ,HIRSLANMIŞTA SİLAHLANMIŞ İNSANLARA İKİ ÇİFT LAF, ETSELER... BU VATANIN KIYMETİNİ BİL .BİLLAHİ BİN BETER OLURUZ.SENİ BENİ BIRAK BİRLİK OL .HAİNLİK YAPMA! FİLMİN SON KARESİNDE GEBEREN KÖTÜ ADAM GİBİ .......CEZANI ÇEKERSİN AMMA İŞ İŞTEN GEÇER ....ALLAH MİLLETİMİZİ KIYAMETE KADAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE, TIPKI OSMANLI RUHU GİBİ DAİM ETSİN....