25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

14 yaşındaki 2 kız sır oldu

Adana'da pazar günü öğleden sonra "Terziye gidiyoruz" diyerek evden ayrılan 14 yaşındaki 2 kız çocuğundan haber alınamıyor. Kaybolan kızlardan Sibel Gökçe'nin annesi Ayşe Gökçe, gözyaşları içinde kızına seslenerek, "Kızım sen benden hiç ayrılmazdın. Neredeysen, ne olur gel" dedi.

Türkiye yaklaşık bin 400 kayıp çocuğunu bulmaya çalışırken Adana'da pazar gününden bugüne 14 yaşındaki 2 kız çocuğundan haber alınamıyor. Yakın arkadaş olan 14 yaşındaki Sibel Gökçe ile Kübra Bekiz, pazar günü öğleden sonra saat 14:30 suralarında "Terziye gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı.

Kız çocuklar, akşam olmasına rağmen evlerine geri dönmedi. Aileler önce çocukları geç kaldığı için onların cep telefonunu aradı ama telefondan onlara ulaşılamadı. Ardından aileler aynı mahallede oturdukları için biraraya gelerek çocuklarını sordular. Kızların bulunamaması üzerine 2 aile hemen bağlı bulundukları polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Tam 3 gündür hem polis hem de aileler kızları arıyor. Gökçe ve Bekiz ailesi kayıp kızlarının ardından gözyaşı döküyor. Polis, ailelerin şüphelendiği ve ismini verdiği kızların birkaç tane erkek arkadaşını gözaltına alıp sorguladı ama henüz ne bir ipucu ne de kızlara ulaşılabildi.

Bir apartmanın kapıcı dairesinde oturan Sibel Gökçe'nin annesi Ayşe (55) ve babası Burhan Gökçe (60), 3 gündür kızları kayıp olduğu için perişan olduklarını söylediler. Baba Gökçe, 3 gündür gözüne uyku girmediğini, bütün Adana'yı dolaştıklarını, polise gittiklerini ancak kızına ulaşamadıklarını söyledi. Gökçe, kızının pazar günü saat 14:30'da arkadaşı Kübra ile evden ayrıldığını belirterek, "Kızım ondan sonra bir daha eve dönmedi. Onun hayatından endişe ediyorum. Bizim hiçbir sorunumuz yoktu. O ilk kez böyle evden ayrılıyor. Hiçbir yere izinsiz gitmezdi. Kızımı bir gören olursa lütfen en yakın polise bildirsin" dedi. Kızına seslenen acılı baba, "Kızım neredeysen çık gel. Bizi ara. Ne olursa olsun, hiç korkma. Yeter ki sen sağ salim gel" diye konuştu.

Anne Ayşe Gökçe ise çok üzgün olduğunu kızının kayıp ya da kaçırılmış olabileceğiniı gözyaşları içinde anlatarak, "Kızım neredeysen gel. Beni böyle merakta koyma. Hiç benden ayrılmazdın. Kızım neredeysen, ne olur gel" dedi. 2 aile de Adana'da her yere kızlarının fotoğrafını asarak onları bulmaya çalışıyor.

Kaybolan Sibel Gökçe'den geriye ise geçen yaz tatilinde yazlıkta ailesi ile birlikte çektirdiği görüntüleri kaldı. Görüntülerde ailesi ile mutlu olduğu gözlenen Gökçe, şimdi her yerde aranıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 11:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?