20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

167 gün sonra gelen özgürlük

167 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan ünlü manken Tuğba Özay, soluğu nerede aldı?

İstanbul'da düzenlenen rulet operasyonu kapsamında 167 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan ünlü manken Tuğba Özay, saat 21.15'te Antalya Havalimanı'na geldi.

Ünlü mankeni havalimanında annesi, arkadaşları ve hayranları karşıladı.

Havalimanında kısa süre ailesi ile hasret gideren ünlü manken Tuğba Özay'a sevenleri de destek çıktı.

Oldukça şaşkın olduğu gözlenen Özay, buradaki açıklamada, "Benim için beklenmedik gelişme oldu. İçeride çok iyi arkadaşlıklar edindim. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Sevenlerime beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Havalimanından arkadaşlarının kullandığı otomobil ile ayrılarak Antalya'nın Manavgat ilçesindeki çiftliğine gelen Özay, ilk olarak Zeus ve Hera isimli köpeklerini sevdi.

Köpekleriyle bol bol şakalaşan ünlü manken, daha sonra çiftliği gezerek, ağaçlara ve çiçeklere baktı. Annesi ile uzun süre sarılarak duygulu anlar yaşayan Tuğba Özay, burada yaptığı açıklamada ise, "Benim için haksız bir karar olduğunu düşünüyorum. İçerde geçirdiğim günler hayat felsefemi değiştirdi. Herkes özgürlüğünün değerini bilerek özgürce yaşamalı. Her gün bana onlarca destek mektubu geldi. Ancak televizyonlarda benimle ilgili yapılan haberleri izleyince insanların ne kadar boş işlerle uğraştığını gördüm. Bazı kişiler ben cezaevine girince meydanı boş bulduklarını sandılar. O içerinin dışarısı da olduğunu düşünemediler. Ben yine güçlü bir şekilde karşılarındayım. Cezaevinde geçirdiğim her günü anılarımı yaşadığım iyi ve kötü olayları tek tek not aldım. Cezaevinde şiirler yazdım. Okuyuculardan gelen güzel mektupları derledim. Bu bilgileri bir kitapta toplayacağım. Ancak herhangi bir ticari amaç düşünmüyorum. Podyumlara geri döneceğim konusu henüz erken. Sadece dinlenmek ve ailem ile özlem gidermek istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 11:01:04
Güncelleme :25 Ocak 2008 Cuma 18:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?