17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

2,5 trilyonu kim aldı ?

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde biletine 2.5 trilyon liralık büyük ikramiye isabet eden dördüncü talihli de çekini aldı. Turhallı olduğu belirtilen bu kişinin ismi tartışma konusu olan Volkan Ateş olmadığı kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam 5196322 numaralı çeyrek bileti Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne getirerek ibraz eden şahsa çeki verildi. Milli Piyango yetkilileri, ödeme yapılan kişinin, çekilişin yapıldığı günden bu yana kamuoyunda tartışma konusu olan Volkan Ateş olmadığını belirtirken, bu kişinin isminin açıklanmasını istemediğini ifade ettiler. Yetkililer, ayrıca ödeme yapılan şahsın Volkan Ateş ile bir yakınlığı olup olmadığının ise bilinmediğini söylediler.

Öte yandan, bileti kaybettiğini iddia eden Volkan Ateş’in, dün saat 16.30 sıralarında cumhuriyet savcılığına biletini kaybettiğini bildirdiği ortaya çıktı.
Yılbaşı özel çekilişinde 10 trilyonluk büyük ikramiyeyi paylaşan Aydın, Eskişehir ve Batmanlı talihlilerin ardından Turhal’da satılan biletin ikramiyesi de 5196322 numaralı çeyrek bileti dün akşam saatlerinde Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne getirerek ibraz eden şahsa ödenirken, aynı saatlerde Volkan Ateş’in Turhal Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, biletini kaybettiğini bildirmesi dikkat çekti.

Bileti Milli Piyango İdaresi’ne getiren ve isminin açıklanmasını istemeyen kişinin Volkan Ateş’le bir yakınlığı olup olmadığı netlik kazanmadı.

TOKAT-(İHA)
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2004 Salı 00:00:06
Güncelleme :6 Ocak 2004 Salı 14:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?