19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

2 Türk öldürüldü mü?

Belçika'nın yüksek tirajlı gazetelerinden HLN, Hırvatistan maçından sonra sevinç gösterilerinde bir Türk'ün rahatsız olan bir Avusturyalı tarafından öldürüldüğünü bir Türk'ün de Hollanda'da öldürüldüğünü yazdı.

Belçika'nın yüksek tirajlı gazetelerinden HLN'nin haberinde, Milli Takımımızın, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan ile yaptığı çeyrek final maçı sonrasında Avusturya'da 18 yaşındaki bir Türk taraftarın, bir Avusturyalı tarafından başından silahla vurularak öldürüldüğü iddiasına yer verildi.

22 yaşındaki Avusturyalının, olaydan sonra yakalandığı ve Türk taraftarların bağırarak tezahürat yapmalarından bıktığı için cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği kaydedildi.

Benzer bir olayında Hollanda'da yaşandığını iddia eden gazete, Hollanda'nın Breda kentinde yaşayan 33 yaşındaki bir Türk taraftarın da kimliği meçhul kişilerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi. 

HIRVATLAR PSİKOLOGLARA KOŞUYORX

Öte yandan, Hırvatlar Türkiye yenilgisinin şokunu atamıyor. Fanatik Hırvat taraftarlar psikolojik destek almaya başladı. Hırvat gazetelir taraftarlar için uzmanlarla yapılan psikolojik destek röportajları yayınlıyor.

Hırvat gazetesi Jutarnji List, fanatik taraftar için Psikolog Mirela Vlastelica'nın ile görüşüp okuyucularının şoktan çıkması için önerilerde bulundu.

Bakın Hırvatlara verilen öneriler neler...

Mirela Vlastelica, Hırvatlara seslenerek şöyle dedi: Artık o kötü sonucun hayatınızı etkilemesinemüsade etmeyin. İşinize daha çok asılın ve sakinleştirici ilaç almaktan artık vazgeçin

Hırvatistan geleceğe bakmalı. Taraftarlar 2010 Dünya Kupası eleme maçlarına konsantre olmalı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 17:29:22
Güncelleme :23 Haziran 2008 Pazartesi 17:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?