17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

2004 sanatçıların ayrılık yılı oldu

Ankara - 2004, ünlüler dünyasında "ayrılıkların" yılı oldu. Britney Spears’tan Ben Affleck’e, Jennifer Lopez’den Tom Cruise’a pek çok ünlü, 2004’te evlilik ya da uzun süreli beraberliğine nokta koydu.

People dergisine göre işte 2004 yılında kalpleri kırılan ünlü isimler:
-Ben Affleck-Jennifer Lopez: Basına tam iki yıldır malzeme olan nişanlı çift, Ocak ayının 22’sinde bir daha birleşmemek üzere ayrıldı. Düğünlerini birkaç gün kala iptal eden Ben Affleck ve Jennifer Lopez ikilisinden Lopez, 5 Haziran’da şarkıcı Marc Anthony ile hayatını birleştirirken, Affleck de birkaç aydır aktris Jennifer Garner ile görüntüleniyor.
-Usher-Chilli: Ünlü rapçi Usher ve gerçek adı Rozonda Thomas olan şarkıcı "Chilli", Ocak ayında yollarını ayırdı. Usher kısa sürede kendini başka bir maceranın içine atarak çılgın top model Naomi Campbell ile görülmeye başladı. Şükran Günü’nü Usher’ın anne ve babasıyla kutlayan ikili evleneceklerini söylüyor.
-Britney Spears: Pop müziğin çılgın prensesi, yıla 3 Ocak’ta çocukluk arkadaşı Jason Alexander ile evlenerek başladı. Spears, 55 saat sonra evliliği iptal ettirdi ve birkaç ay içinde dansçı Kevin Federline ile görülmeye başladı. 18 Eylül’de bu beraberlik evlilikle sonuçlandı.
-Paris Hilton-Nick Carter: Paris Hilton, Backstreet Boys grubundan Nick Carter ile yollarını ayırdı.
-Tom Cruise-Penelope Cruz: Üç yıl boyunca hiç ayrılmayan ikilinin ayrılığı 25 Mart’ta açıklandı. Cruise şu günlerde her fırsatta "eş aradığını" duyururken, Penelope Cruz bu arayışını noktalamış gibi görünüyor. Aktör Matthew McConaughey ile "Sahara" adlı filmin setinde tanışan Cruz, artık Cruise’u hatırlamıyor bile...
-Rebecca-John Stamos: Beş yıldır evli olan "X-Men" filminin güzel oyuncusu ile dizilerden tanıdığımız John Stamos, 19 Ağustos’ta boşandı. John Stamos, "Bir daha asla aşık olmak istemiyorum" derken, eski eşi Rebecca her davette Jerry O’Connell ile boy gösteriyor.

AA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 15:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?