20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

24. transfer Christian

Hollanda 2. Lig takımlarından MVV Maastricht’te forma giyen genç oyuncu bu sene tecrübe kazanması için 1 yıl kulübünde kalacak. Zafer de bugün imza atacak.

TRABZONSPOR yönetimi, sürpriz bir transfere daha imza atarak Belçikalı 20 yaşındaki Christian Brüls’e imza attırdı. Kadrosuna 23 yeni futbolcu katmasına rağmen transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor, Hollanda 2. Lig takımlarından MVV Maastricht’te forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Christian Brüls’e de imza attırdı.

Zafer dün gece geldi

Bir çok kez izleme komitesi tarafından takip edilen 1.84 boyundaki orta saha oyuncusunun özel sezleşme gereği 1 yıl daha kulübünde kalacağı öğrenildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Hollanda’da bir yıl daha tecrübe kazanacak. Ardından biz istersek bu futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu konuda gerekli imzalar atıldı" diye konuştu.

Öte yandan bordo mavili kulübün Hansa Rostock Kulübü’nden 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme yaptığı Zafer Yelen dün gece Trabzon’a geldi. Yelen ile bugün basın huzurunda sözleşme imzalanacak.

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği üzerine kadro dışı bırakılan ve kendilerine kulüp bulmaları istenilen Hasan, Jabi ve Erdinç, antrenör Cemil Canalioğlu nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

...
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 06:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?