30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

'3. Dünya Savaşı çıkar'

Adnan Polat: “Tunca pişmanlık duyulacak bir şey mi yaptı? Bir bardak suda fırtınalar kopartılıyor. Bize gelen her ihbarı kafaya takarsak, savaş çıkar.”

G.SARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Ç.Rize-F.Bahçe maçı sonrası yaşanan ‘hakem şaibesi’ nedeniyle suçlanan yönetici Tunca Hazinedaroğlu’na sonuna kadar sahip çıkarken, F.Bahçe yönetimine ’ince göndermelerde’ bulunmadan duramadı. Polat “Bir bardak suda fırtınalar koparılmaya çalışılıyor” diyerek, şu açıklamayı yaptı: “Rize’deki olaylar sonrası, Tunca Hazinedaroğlu ile konuştum. Onunla ilgili olarak ne yapılmaya çalışılıyor anlayabilmiş değilim. Tunca, pişmanlık duyacak bir suç mu işledi? Sonuçta, arkadaşı olan Ç.Rize Başkanı Abdülkadir Çelik’i arayarak, karşılaşmadan önce iyi şanslar dileğinde bulunmuş. Bu arada da maçın hakemi ile ilgili endişesini dile getiriyor. Bir bardak suda fırtına kopartılmaya çalışılıyor.

‘AKLISELİM AĞIR BASMALI’

BEN de biraz önce Trabzon Başkanı Sadri Şener’i arayarak, A.Gücü maçı öncesinde iyi şanslar diledim. Ama aramızda hakem konusu geçmedi!.. Bu kesinlikle büyütülecek bir olay değil. Artık futbolun başında yep yeni bir federasyon görev yapıyor. Herkes çok daha aklıselim bir şekilde davranmalı. Artık ligin tansiyonu daha da yükselecek. Başkanlar ve yöneticiler daha dikkatli davranıp, tansiyonu yükseltmemek için elinden geleni yapmalı.

‘YILDIRIM’A HİÇ YAKIŞMADI’

TUNCA, hiç de kötü bir harekette bulunmadı, bu nedenle kendisine yapılan hiç de hoş değildi. Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Bey’in, Tunca ile yaptığı konuşmayı da öğrendim ve hiç de şık olmadığını düşünüyorum. Yapmamız gereken kavgasız, gürültüsüz fair-play kuralları içerisinde, Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek. Bize de öyle telefonlar geliyor ki, bunu kafaya takacek olursak 3. Dünya Savaşı çıkar.”

Vatan
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2008 Pazartesi 05:53:35
Güncelleme :18 Şubat 2008 Pazartesi 05:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?