23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

3 çocuk anne

İngiltere’de üç kız kardeş çocuk yaşta doğum yapınca, 38 yaşındaki anneleri okulu seksi anlatmamakla suçladı. 12, 14 ve 16 yaşlarındaki kardeşler belediye evinde bebeklerini büyütüyor.

İngiltere’de üç kız kardeş, çocuk yaşta doğum yapınca 38 yaşındaki anneleri, okulu seksi anlatmamakla suçladı. Derby Bölgesi’nde hamileliklerini annelerinden gizleyerek 12, 14 ve 16 yaşlarında doğum yapan kız kardeşler Jemma, Natasha ve Jade, anneleriyle kaldıkları belediye evinde bir yandan çocukluklarını yaşarken, bir yandan da bebeklerini büyütüyorlar.

Başına gelenlere inanamayan anneleri Julie Williams, kendisini suçlayanlara, ‘Beni suçlamayın. Ben üstüme düşeni yaptım. Aslında okullara daha çok sorumluluk düşüyor. Seksin ne anlama geldiği ve sorumlulukları çocuklara geç olmadan anlatılmalı’ diyerek kendini savundu.

BABALAR DA AYNI YAŞTA

12 yaşındaki Jemma’nın hamile olduğunu, ancak 7 aylıkken öğrenen anne, ‘12 yaşındaki bir çocuğun seks düşünebileceği aklıma bile gelmezdi. Çamaşır alırken kabinde fark ettim’ dedi. Annenin yaşadığı şok bununla da bitmiyor. Genç kadın, diğer iki kızının da hamile olduğunu öğrendi. İki kızın aynı yaştaki okul arkadaşlarından hamile kaldığı ortaya çıktı.

AJANSLAR
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 02:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?