19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

3 dakikada 23 erkeği öptü!

Havaların ısınmasıyla birlikte Antalya'daki otellere akın eden Rus turistlere güzel dakikarlar geçirtmek isteyen animasyon ekipleri ilginç şovlar düzenliyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Antalya Kemer'e akın eden Rus turistler animasyon ekiplerinin bir birinden ilginç şovlarıyla karşılaşıyor. Çamyukava'daki Zena Resort Otel müşterileri animasyon ekipleri tarafından gündüz havuz oyunları, çuval yarışı, dart gibi yarışmalarla akşam ise amfi tiyatroda gençlere ve yetişkinlere yönelik skeç, dans ve oryantal yarışması yapıyor.

Her gün yeni bir animasyon şov sergileyen animasyon ekipleri amfi tiyatroyu dolduran bir birinden güzel Rus kızlar arasından seçtikleri güzellerle en çok erkek öpme yarışması yaptı.Müşteriler arasından seçilen dört Rus güzel Natalia Nyvdomaya, Elena Morasova, İrina Yatsenko, Lilila Kloçkova üç dakika içinde en çok erkeği öpmek için yarıştı.

Rus kızlar erkekleri öperken erkek turistlerin eşlerinin ise kıskançlık duyması dikkat çekti. Amfi tiyatroyu dolduran turistler arasında 3 dakika 23 erkeği öpen Elena Morasova geçenin birincisi olurken gece oryantal şovla son buldu. (SÇ)

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 14:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?