29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

3 şehir, 3 kaza: 11 ölü

ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI

Pazar günü yollar yine kan gölüne döndü. Sadece Erzincan'da otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da piknikten dönen 9 kişilik ailenin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Karabük'ün Yenice ilçesinde da karı-kocanın içinde bulunduğu araç Filyos Çayı'na uçtu, sürücü olay yerinde eşi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ERZİNCAN'DA FECİ KAZA: 5 ÖLÜ

Erzincan'da bir otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Erzincan-Sivas Karayolu'nun 19. kilometresi Hürrem Palangası Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölünmüş yol çalışması nedeniyle trafik akışının tek şeritten verildiği yolda Sivas istikametinden Erzincan istikametine gelen 34 GA 2151 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen Fahrettin Demir yönetimindeki 34 TR 009 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada otomobil içerisindeki ikisi bayan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yolcu otobüsünde bulunan 11 yolcudan 3'ü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Otobüste bulunan bir yolcu, Kars'tan İstanbul'a gittiklerini, otomobilin yolda zikzaklar çizdikten sonra kendilerine çarptığını söyledi. Araçta sıkışan cesetlerin çıkarılması için İl Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Erzincan'da, 5 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Kazada otomobilde hayatını kaybedenlerin, aynı aileden Kenan (31), Yasin (54), Dilek (38) ve Fatma Avşar (51) ile Bayram Kılıç (18) oldukları öğrenildi. Ailenin, İstanbul'da bir yakınlarının düğününe katıldıktan sonra memleketleri Ardahan'a döndükleri öğrenildi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

PİKNİK DÖNÜŞÜ FACİA: 4 ÖLÜ, 5 YARALI

Şanlıurfa'da piknikten dönen 9 kişilik ailenin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozova-Şanlıurfa Karayolunun 8. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, ailesi ile birlikte piknikten dönen Cevher Göçebeler yönetimindeki 63 AR 325 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Cevher Göçebeler ile birlikte annesi Kezban Göçebeler, kardeşleri Gülistan ve Emine Göçebeler olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Zeliha, Azize ve Zeynep Göçebeler ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesi ile Şanlıurfa'da bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların 5'in de durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, otopsi için Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KARABÜK'TE ARAÇ FİLYOS ÇAYINA UÇTU: 2 ÖLÜ

Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak istikametinden Karabük istikametine gitmekte olan Alaattin Altunkaya (50) yönetimindeki 67 ZU 183 plakalı otomobil, Kuzdağ yol ayrımı mevkiinde virajı alamayarak köprünün korkuluklarına çarparak Filyos Çayı'na uçtu. Kazada araç sürücü Alaattin Altunkaya olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan eşi Döndü Altunkaya (50) ağır şekilde yaralandı. Yenice Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Döndü Altunkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Filyos Çayı'na uçan araç, olay yerine yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunan Yenice Orman İşletmesi Balıkısık Deposundan gelen traktörlerle çıkartıldı. Yaklaşık 1 saat süren araç kurtarma çalışmaları sırasında aracın ön camından sarkan ceset, köprünün korkuluklarında ezilme tehlikesi atlattı. Araçtan çıkarılan Alaattin Altunka'yanın cesedi, Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

 

ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 20:30:05
Güncelleme :26 Haziran 2011 Pazar 22:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 88.231.10.xxx Tarih : 27.06.2011 09:13:00

Allah rahmet eylesin      hiç uğruna dikkatsizlik       ölüm diye buna denir arkanızdan atlımı geliyor biraz yavaş ve dikkat  yollar ne güzel çift şerit   olduğu halde yine dikkatsiz ve kontrolsüz olursak sonumuzun böyle olacağı belli belli  azrail   iş düşüyor belli belli.bu kafayla çok genç ve yakışıklı ölürüz  azrailde bizi tanıyamaz genç yaşlı diye .yinede Allah sıralı ölüm versin Amin .