17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

3 takımımızın kuraları çekildi

Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.

Kurada seribaşı olarak yer alan Fenerbahçe, Romanya'nın FC Vaslui takımıyla eşleşti. Sarı-lacivertli ekibin, 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turundaki rakibi 10 Ağustos'ta belli olacak.

3. ön eleme turunda ilk maçlar 31 Temmuz-1 Ağustos, rövanşlar ise 7-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Kanarya, Rumen rakibi karşısında ilk karşılaşmayı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak.

GRUPLARA KALMAK İÇİN İKİ ÖN ELEME

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için 2 ön eleme turu geçmesi gerekiyor. İlk turda elenmesi halinde, Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

ES ES'E ZOR, BURSA'YA KOLAY RAKİP 

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcilerimiz Bursaspor ile turu geçmesi halinde Eskişehirspor'un rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunda rakibi ilk belli olan kulübümüz Eskişehirspor oldu. Es-Es, 2. turdaki rakibi St Johnstone'ı elemesi durumunda Fransa'nın dev kulüplerinden Marsilya ile eşleşecek. Eskişehirspor dün oynadığı ilk maçta İskoç rakibini 2-0 mağlup etmişti.

Bursaspor ise 3. ön eleme turunda İsrail'in Maccabi Netanya ile Finlandiya'nın KuPS Kuopio eşleşmesinin galibi ile oynayacak. 2. tur eşleşmesindeki ilk maçı Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio, deplasmanda 2-1 mağlup etti.

...
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2012 Cuma 15:00:50
Güncelleme :20 Temmuz 2012 Cuma 15:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?