23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

4. talihli de ortaya çıktı

Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişinde 5 trilyon lira (5 milyon YTL), çeyrek bilet sahibi Fethiyeli Soner Büyüksolak isimli işçiye çıktı.

4 yıl önce askerden gelen ve bekar olan Soner Büyüksolak, Muğla’nın Fethiye İlçesi Patlangıç Mahallesi’nde babası ve annesiyle birlikte yaşıyor. Seyyar bir bayiden aldığı 0821918 numaralı çeyrek bilete 5 trilyon lira isabet eden Soner Büyüksolak’ın 1 trilyon 250 milyar lirayı almak üzere Ankara’ya gittiği öğrenildi. Taşyaka Mahallesi’nde bir markette işçi olarak çalışan ve ayda 300 milyon lira maaş alan Büyüksolak’ın yılbaşında aldığı 4 çeyrek Milli Piyango biletinden birine 5 trilyon isabet ederken, iki biletine de amorti çıktı.

6 kardeşi olduğu öğrenilen Soner Büyüksolak’ın annesi Ferize Büyüksolak (67) ve babası Abdurahman Büyüksolak (68), "Şimdiye kadar namusumuzla çalışarak kazandığımız parayla geçindik. Kimsenin malında, parasında gözümüz olmadı. Kazanılan para bütün ailemizin. Çocuklarımın hepsine birer ev yapacağız. Sonra da Soner’e güzel bir iş kurup evlendireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2005 Salı 22:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?