19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

5 gündür haber alınamıyor!

Gaziantep'te 'İş aramaya gidiyorum' diyerek evden ayrılan genç kızdan 5 gündür haber alınamıyor. Gen kızın ailesi, kızlarından gelecek umutlu haberi bekliyor.

6 gün önce sekreterlik yaptığı şirketten ayrılan Havva Yaşar (26), 5 gün önce iş aramak için evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Genç kızın ardından ise ailesiyle ve yalnız çekindiği fotoğrafları kaldı. Havva'nın kaydedilen neşe dolu görüntüleri ailesinin yüreğini burkuyor. Acılı aile, gözyaşları içinde çekilen bir video görüntüsünde yakınının esprileriyle kahkahalara boğulan Havva'nın neşeli görüntülerini izliyor.

Kızları ortadan kaybolan aile, genç kızın telefonuna da ulaşamadı. Kızının yokluğunda perişan olduklarını söyleyen 67 yaşındaki anne Ayşe Yaşar, "Kızım sabah saat 9'da çıktı ve iş görüşmesine gideceğini söyledi. Daha sonra kendisinden hiçbir haber alamadık. Akşama kadar bekledik, gelmeyince polise müracaatta bulunduk. Ağabeyleri ve yakınlarımız kendisini aramaya çıktı ama hiçbir sonuç alamadık" dedi.

Olanları anlatırken gözyaşlarına boğulan anne Yaşar, "Kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu. Benim kızımın bugüne kadar hiçbir olumsuz hareketi de yoktu. Bütün kapı komşularımız bilir ve onlarda şu anda ağlıyor. Komşularımız da bizler gibi merak içinde, Havva'nın dönmesini veya bulunmasını istiyor. Kızımın birileri tarafından kaçırıldığını sanıyoruz. Çünkü ben hasta bir insanım ve bana kızım bakıyordu. Mutlaka gideceği yerle ilgili beni haberdar ederdi" diye konuştu.

Havva'nın ablası Fatoş Yaşar ise, kardeşinin evden kaçacak bir kişiliğe sahip olmadığını ifade ederek, "Biz hiç birimiz ihtimal vermiyoruz ki kendiliğinden kaçsın. Çünkü o öyle bir insan değil ve çok uysal bir insan. Ailesine çok düşkün bir insan. Kendiliğinden gitmiş olsa mutlaka birimize haber verirdi. Biz onun sesini duymak istiyoruz. Kendisi gittiyse bile mutlaka bizleri arasın ve kendinden haber versin istiyoruz" dedi.

Havva'nın diğer ablası Gizem de, kız kardeşinin bir an önce bulunmasını ve sesini duymak istediğini söyledi. Acılı aile, Havva'yı görenlerin veya yerini bilenlerin mutlaka polis imdat 155 hattına haber vermesini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 11:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?