25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

77'lik turiste tecavüz girişimi!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, İngiliz turist 77 yaşındaki K.J.O. adlı kadına, kaldığı otel odasında tecavüze yeltendiği ileri sürülen 22 yaşındaki E.A. gözaltına alındı.

İngiliz K.J.O., bir süre önce 10 günlük tatil için 15 yıldır her Mart ayında olduğu gibi Marmaris'e geldi. K.J.O., geçmiş yıllarda tatil için geldiğinde tanıştığı 32 yaşındaki Ömer Coşkun'u kaldığı otele davet etti. Coşkun, otele sıhhi tesisatçılık yapan arkadaşı E.A. ile birlikte geldi. İki genç, K.J.O. ile otelin barında buluşup, içki içti. Daha sonra odaya çıkan üçlü, sohbetlerine burada devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde iki arkadaş, K.J.O ile vedalaşıp, otelden ayrıldı. Ancak, cep telefonunu unuttuğunu ileri sürüp yaşlı kadının odasına dönen E.A., iddiaya göre tecavüze yeltendi. E.A.'nın yanından ayrılmasının ardından Çarşı Polis Merkezi'ne giden K.J.O., E.A.'nın kendisine tecavüze kalkıştığını ileri sürerek, şikayetçi oldu. İfadesi alındıktan sonra Marmaris Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen yaşlı kadının ‘cinsel ilişkiye zorlandığı’ tespit edildi.

Bunun üzerine polis, Coşkun'dan adresini öğrendiği E.A.'yı evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Konya'dan 20 gün önce çalışmak için Marmaris'e geldiği öğrenilen E.A., polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyerek, kimseye tecavüze yeltenmediğini ileri sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ali Gündoğan - DHA - Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 16:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şükrü BAŞ IP: 78.186.10.xxx Tarih : 18.03.2010 08:35:20

Merak ettim, acaba bu insan hangi ilin nüfusuna kayıtlı?