23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

800 bin ATM memuru var

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, kamuoyunda ATM memuru olarak bilinen hiçbir iş yapmadan devletten maaş alan yaklaşık 800 bin kişi olduğunu açıkladı.


Coşkun, “Çalışmadan devlete yük olmak kimsenin hakkı değil. Hatır gönülle, adama göre değil, işe göre adam alma dönemi çoktan geldi geçiyor” diye konuştu.


AA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 13:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN POLAT IP: 62.248.26.xxx Tarih : 25.03.2005 11:09:20
SAYIN BAKANIM : MADEM 800 BİN ATM MEMURU VAR SİZ NE İŞE YARIYORSUNUZ.BULUN TEK TEK İŞTEN ÇIKARIN BU ASALAKLARI. ONLAR Kİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YİYORLAR. ONLAR İNSAN DEĞİL, HAYVANDAN DAHA AŞAĞILIKTIRLAR. TÜRKİYE DE O KADAR ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞSİZ GEZERKEN BU ASALAKLARA ÖDENEN PARALAR GERİ ALINMALI VEYA VATAN HAİNİ İLAN EDİLMELİDİRLER. YAZIKTIR BU KADAR YETİMİN HAKKINI YEMEYİN BAYLAR BAYANLAR. SİZİN DE ÇOCUĞUNUZ VAR HARAM YEDİRMEYE UTANMIYOR MUSUNUZ.UTANIN SIKILIN AYIPTIR SİZE ŞAYET BİRAZ UTANMA VE VATAN SEVGİSİ VAR İSE O PARALARI BİR DAHA ALMAZSINIZ. BİRLİĞE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ OLDUĞU ŞU GÜNLER DE SİZ DE ÜLKENİZE BİR İYİLİK YAPIN VE ASALAKLIK TAN KURTULUN. HAYDİ HAYDİ HAYDİ.