18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

800 yıllık lanet!

Prenses Caroline, kocası Ernst August’tan boşanma kararı aldı

Monaco Kraliyet Ailesi’nin 13’üncü yüzyıldan beri takip eden ve uzun evlilikler yapmamasına neden olduğu söylenenen lanet yine vurdu. Prenses Caroline, bir kadın ile sarmaş dolaş yakalanan kocası Ernst August’tan boşanma kararı aldı.

LÜKS ve ihtişamın başkenti olan Monaco’nun Prensesi Caroline ile kocası Hannover Prensi Ernst August’un ilişkisi kopma noktasına geldi. Prens böyle yakalandı 

Noel tatilini karısı olmadan Tayland’da kutlayan Prens August, kimliği belli olmayan bir kadın ile paparazzilere yakalandı. 55 yaşındaki August paparazzileri fark etmeden, sarmaş dolaş denize girip sürekli öpüşürken, Prenses Caroline Noel tatilini çocuklarıyla beraber İsviçre’de kayak yaparak geçirdi.

Fuarda rezalet çıkarmıştı

Fransız Paris-Match’ın “Tayland’da Aşk Kaçamağı” başlığıyla verdiği fotoğrafları, Alman Bunte dergisinde de “Monaco’nun First Lady’si Açık Açık Aldatıldı” başlığıyla okuyucularına duyurdu. Bir süredir evlerini ayırdıklarına dair dedikodular magazin basınında gündemde olan çiftin 11 yıllık evliliklerinin sona ereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Çiftin, evliliklerinden bir oğlu bulunuyor.

Fransız ve Alman kanunlarına göre Prenses, August’un 7 milyar dolarlık servetinden de pay alacak. 11 yıllık evlilikleri süresince birçok kez sokakta sarhoş olarak görüntülenen, kavga eden, hastaneye kaldırılan August Türk kamuoyuna tanıdık bir isim. 55 yaşındaki aristokrat Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen EXPO 2000’de Türk standına idrarını yaparken görüntülenmiş daha sonra iki ülke arasında diplomatik gerginliğe neden olmuştu.

1999’da August ile evlenerek üçüncü kez dünyaevine giren 52 yaşındaki Prenses Caroline, ilk kocası Fransız bankacı Philippe Junot’tan 2 yıl sonra boşandı. Bir yıl sonra İtalyan sanayici Stefano Casiraghi ile evlendi. Caroline’in Casiraghi ile olan evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor. Casiraghi, 1990’da bir sürat botu yarışında kaza geçirerek öldü. Monako’da dillerden dillere dolaşan bir söylenceye göre, Kraliyet Ailesi, 13’üncü yüzyılda yaşlı bir kadın tarafından, “Evlilikleri uzun sürmeyecek” şekilde lanetlendi. Ailenin o günden beri evlilikleri uzun sürmüyor. Prenses Caroline 3’üncü kez boşandı. Kardeşi Prenses Stephanie ise iki kez evlendi ve boşandı.

Prens Augusth’un bu görüntüsü Prenses Caroline’i çıldırttı.

.
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 21:01:28
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 21:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?