19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

80'inci Yılın Altın Adamı ödülleri dağıtıldı

Ankara Grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği tarafından düzenlenen "80. Yılın Altın Adamı" ödülleri dağıtıldı. Siyaset alanında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e ’Yılın Altın Adamı’ ve Devlet Bakanı Güldal Akşit ’Yılın Altın Adamı’, medya alanında ise İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Temsilcisi Hakkı Aldoğan, ’2003 ’Yılın Altın Adamı’ ödülüne layık görüldü.

Ankara Grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin Etap Altınel Otel’de düzenlediği, "80. Yılın Altın Adamı" ödül töreni bugün yapıldı. Törende Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ’Yılın Altın Adamı’, Devlet Bakanı Güldal Akşit ise, ’Yılın Altın Adamı’ ödülü verildi. Ödülünü dernek başkanı Hasan Çağlayan’dan alan Bakan Şahin, teşekkür konuşmasını bir fıkra ile yaptı. Teravih namazını hızlı kıldıran bir imamın hikayesini anlatan Bakan Şahin, solandakileri kahkahaya boğdu.

’Yılın Altın Adamı’ ödülünü alan Bakan Akşit ise, "Bu ödülü kabinedeki tek bayan bakan olarak tüm Türk kadınları adına alıyorum" dedi.

’Yılın Altın Adamı’ ödülünü almaya hak kazanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ANFA Genel Müdürü Hilmi Gökçınar’a ise ödüllerini Bakan Şahin verdi. Başkan Gökçek, aldığı bu ödülün çalışmalarında kendisine itici güç olduğunu söyledi.

"80. Yılın Altın Adamı" ödül töreninde medya dalında, İHA Ankara Temsilcisi Hakkı Aldoğan, ’Yılın Altın Adamı’ ödülüne layık görüldü. Törene katılamayan Aldoğan adına ödülü Devlet Bakanı Güldal Akşit’ten İHA Ankara Muhabiri Yusuf Ziya Erarslan aldı.

"80. Yılın Altın Adamı" ödül töreninde siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve medya dünyasından toplam 64 kişiye ödülleri verildi.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2004 Cumartesi 11:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?