22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

81 ilin sağlık müdürüne, Ortak Kullanım Protokolü eğitimi verilecek

Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı arasında 1 Temmuz 2003 tarihinde imzalanan ve pilot olarak belirlenen 11 ilde uygulamaya konulan "Sağlık Bakanlığı-SSK Sağlık Tesislerinin Ortak Kullanım Protokolü"nün kapsamı genişletiliyor.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelindeki bütün illerin uygulamaya dahil edilmesi için kolları sıvadı. Bakanlık, protokol ile ilgili uygulamalar hakkında çalışanları bilgilendirmek amacıyla bugünden itibaren eğitim çalışmalarına başlıyor. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Demirtaş, il sağlık müdürlüklerine gönderdiği genelgede eğitim çalışmaları hakkında son talimatları verdi. Genelgeye göre, il ve ilçe hastane baştabipleri, hastane müdürleri ile il sağlık müdürlerinin katılacağı eğitimler bugün saat 13.00’de Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Rize, Sivas ve Adana’da aynı saatte başlayacak. Genelgede illerin katılacağı bölgeler şöyle:

"DİYARBAKIR SSK BÖLGE HASTANESİ: Bingöl, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak
ERZURUM DEVLET HASTANESİ: Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Erzurum, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli, Van
İSTANBUL SSK OKMEYDANI EĞİTİM HASTANESİ: Bilecik, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova
İZMİR SSK EĞİTİM HASTANESİ: Afyon, Çanakkale, Aydın, Balıkesir, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak
RİZE TEJ-GIDA İŞ TOPLANTI SALONU: Giresun, Rize, Trabzon
SİVAS SSK BÖLGE HASTANESİ: Amasya, Kayseri, Erzincan, Ordu, Sivas, Tokat, Yozgat
ADANA SSK BÖLGE HASTANESİ: Gaziantep, Adana, İçel, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Karaman, Niğde, Osmaniye
ANKARA SSK HASTANESİ: Aksaray, Ankara, Antalya, Bartın, Burdur, Çankırı, Çorum, Isparta, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kışehir, Konya, Nevşehir, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bolu, Düzce".

KENTHABER
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2003 Salı 12:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?