29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

ABD bayrağı yarıya indirildi!

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na düzenlenen saldırının ardından, konsoloslukta asılı ABD bayrağı yarıya indirildi.

3 polisin şehit olduğu saldırının ardından polis ABD Başkonsolosluğu çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, konsoloslukta asılı ABD bayrağı da yarıya indirildi.

Saldırının ardından güvenlik önlemlerinin arttırıldığı konsolosluk çevresinde 2 çevik kuvvet otobüsü de hazır bekletildi. Polisin konsolosluğun bulunduğu caddede araç geçilerine izin verdiği görüldü.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 13:04:00
Güncelleme :10 Temmuz 2008 Perşembe 13:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.SALİH ÖZBEY IP: 88.253.105.xxx Tarih : 10.07.2008 17:44:49

El oğlu Bayrakları yarıya indiriyor Bizimkiler, Tören’de olmamak için ,Kaçacak delik arıyorlar ABD'liler konsoloslukta ,BAYRAKLARINI YARIYA İNDİRİYOR" Yağcılık olsun ya her ne sebep olursa olsun yapılan gerçekten Önemli bir JESTTİR ? Bizim Başbakan, Maliki ile görüşmeye gitti CENAZE töreninden sonra Gitseydi KIYAMET Mİ kopardı ? ! Çankaya'nın  A.GÜL'Ü de Hilmi ÖZKÖK paşa ile görücek miş , O TÖREN’den sonra görüşseydi ,? , KAHRAMAN ŞEHİT ÜÇ POLİS’İN Cenaze töreninde bulunamadılar ! Sebep, çok büyük DIŞ temas,bakalım baş başa verip ne ! BİR gün yada bir saat, ŞEHİDE saygı olsun diye BAYRAKLARI yarıya indiriyor ! İşte İnsana ,Şehide SAYGI budur.! Meclis Başkanı nerede, dersiniz, Söyleyip ,Huzurunu iyiden iyiye kaçırmayalım. !? Bakın Aynı Şey AB ülkelerinden, İTALYA'DA oldu, 3 GÜN ülkede YAS ilan edildi! Biz vazgeçtik YAS.Mas’tan! Şehitlere yeteri kadar SAYGI gösterilsin yeter ! Örneğin, Hangi İl’in Sınırları içinde ŞEHİD olursa, O il en az bir gün KENDİ İL sınırları dahilinde , YAS tutulmalıdır ! Öneri işte ! Benimki , Belki GEVEZELİK,! Bir TÖREN düzenlenmesi bile ÖNEMLİDİR Onlara göre bu bile BOŞ şeylerdir ?  ŞEHİDLERİNİZİ, ALLAH RAHMET DİLER , AİLELERİNİN VE ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN MEKANLAR CENNET OLSUN !