23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

ABD’yi sarsan iddia: Hillary lezbiyen

ABD’nin eski başkanı Bill Clinton’ın eşi Hillary ile ilgili yazılan bir kitap ortalığı karıştırdı. ’Hillary Hakkındaki Gerçekler’ adlı kitapta eski First-Lady’nin lezbiyen olduğu ve bacak kıllarını traş etmediği iddia ediliyor.

’Hillary lezbiyen’

Yazar Klein’in satışa çıkan ’Hillary Hakkındaki Gerçekler’ kitabı ABD’yi sarstı Kitapta, Hillary’nin lezbiyen olduğu ve bacaklarını traş etmediği yazıyor.

Uzmanlar, kitabın, Bayan Clinton’ın başkan adaylığı için büyük tehlike olduğunu belirtiyor.

ABD’nin yeni gündemi yine Clinton ailesi... Ancak bu defa, ABD eski Başkanı Bil Clinton değil, eşi Hillary ülkenin en çok konuşulan ismi oldu. New York Times’ın eski muhabirlerinden olan ve yazdığı kitaplarla ünlü bir yazar haline gelen Edward Klein’in son kitabı "Hillary Hakkındaki Gerçekler" deyim yerindeyse eski First Lady Hillary’yi yerden yere vuruyor.

OLAY YARATTI...
Yaklaşık 10 gün önce, "Bill Clinton’ın, 1979 yılında Hillary’ye tecavüz ettiğini ve bu olaydan 9 ay sonra Chelsea’nin dünyaya geldiği" bölümü basına veren Klein, daha o günlerde bu kitabın olay yaratacağını kanıtlamıştı. Önceki gün satışa sunulan ve anında bestseller olan kitabın ikinci bölümünde, Hillary’nin lezbiyen olduğunu, bacaklarındaki tüyleri almadığını anlatan ifadeler var. İşte kitaptaki Hillary:

* Hillary’nin yakın dostlarının çoğu eşcinsel ve politikaları da 1960’larda okuduğu Wellesley Üniversitesi’ndeki ’lezbiyenlik kültürü’ ile şekilleniyor.

* Bir heteroseksüel ilişkisi olan Hillary, aynı zamanda çoğunlukla aseksüel yaşadı. Lezbiyenlik kültürü Hillary için bir dönem, yaşam kaynağı oldu.

* Hillary, bacaklarını uzun süre traş etmezdi. Erkek bacağından farksız bir şekilde okula gelirdi. Ancak okulun gösteri takımına seçilince, Hillary bacaklarını tıraş etmek zorunda kaldı.

* Hillary, Bill’le birlikte olmaya başladıktan sonra, küçük
kaçamaklar yaptı.

* En yakın arkadaşlarına bile kazık atan Hillary, bir dönem okulda yalnız kaldı.
Takvim
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 09:33:43
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 20:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Amerikada Çalışan Türkiyeli IP: 193.140.158.xxx Tarih : 24.06.2005 15:09:46
Güzele her çamur atılır bu nedenle atılan çamurlara katlanırlar güzeller.Şöyle 4.cihan harbini yaşatalım diye çok dolaştık çamur olmak için ama olmadı işte kismet ne diyelim.