31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Açtı ağzını, yumdu gözünü!

Belçika maçı öncesinde, kamp yapılan Conrad Otel’den ayrılan Milli Takım kafilesi, tatsız bir olay yaşadı.

Millilerin otobüse bindiği sırada bir taraftar, Emre Belözoğlu’na sözlü tacizde bulununca ortalık karıştı. Hakareti duyan Emre, otobüsün merdivenlerine kadar inerek, kendisine sözlü hakarette bulunan gurbetçiyi, “Gel de o küfürü burada et” diye bağırdı. Lafın ardından otobüsten inip taraftarın yanına gitmek isteyen Emre’yi takım arkadaşları otobüse geri çekti.

Milli Takım’a gelirken farklı duygular içerisinde olduklarını belirten Emre, “Buraya gelirken neler olduğunu herkes gördü. Savcılıklara gidiyorlar. Bütün konsantrasyonumuzu bozdular. Trabzonsporlular bana ve eşime küfür ettiler. Bunları yapanlar şerefi ve haysiyetiyle gezerken ben gezmeyecek miyim? Bu süreçte bu ülkedeki insanların vicdan sahibi olmadığına inandım. Şimdi bu iddiaları ortaya atanlar rahat rahat tatile gidecekler. Ancak tüm yasal sürecin ardından ben mi daha Türk’üm onlar mı göreceğiz. Kimisi aday olamadığı partiyle hesaplaşıyor. Kimisinin başka bir hesabı var. Herkes bu hesapların farkında olmalı” dedi.

Futbolun kendisi için her zaman 2. planda olduğunu kaydeden Emre, “Kimin ne düşündüğü umrumda değil. Futbol benim için ikinci planda. Önce hep ailemi düşünürüm. Trabzon şampiyon olsaydı, onlar da hak ederek olacaktı. Geçen sene bir şekilde oynadılar ve kazandılar. O zaman bu kadar olay olmadı” dedi.
Ankaragücü oyuncusu Kağan ile yaptığı iddia edilen mesaj olayına değinen Emre, “Bu olaya kadar Kağan’la bu konuda hiç konuşmadım. Sadece 1 kere Akmerkez’de oturduk. Onda da 2-3 dakika oturup, kalktım. İsterseniz gidin ona sorun” diye konuştu.

Milli maça eşine küfür yiyerek çıktığını belirten deneyimli futbolcu, şöyle devam etti:
“Daha önce bırakacağımı söylemiştim. Ama bu insanlar inat devam edeceğim. Allah güç verdiği sürece bu bayrak için mücadeleyi sürdüreceğim. Bu yapılanlar milli maça çıkarken bilerek yapılıyor. Ben şimdi çıkıp bu açıklamaları maç öncesi mi yapsaydım.”

Milliyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2011 Cumartesi 10:00:49
Güncelleme :4 Haziran 2011 Cumartesi 10:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Azap60 IP: 94.120.171.xxx Tarih : 4.06.2011 11:07:20

Sen Her macında Küfür ediyon ya Dinime Küfür eden Müslüman olsa bari ....