25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Adana-Ceyhan yolu kan gölü!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 112 Acil Tıp Teknisyeni Elif Durmuşcan'ın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.


Kazada ağır yaralı olarak Yüreğir Başken Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 112 Acil Tıp Teknisyeni Elif Durmuşcan, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, Osmaniye'nin Kadirli İlçe Kaymakamı Abdulrauf Ulusoy, Kadirli Belediye ve Başkanı Ömer Tarhan ve Emniyet Müdürü Andaç Çelebi öğle saatlerinde Ceyhan Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Ulusoy, kazanın meydana geldiği Kadirli-Adana kara yolunun çok dar ve tehlikeli bir yol olduğunu belirterek, "Bugünkü gibi üzücü kazaların önüne geçebilmek için bu yolun bir an önce duble yol haline getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kazada yaşamını yitirenlerin ailelerine baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum'' dedi.

Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Musa İnal ise hastanede şu anda 7 yaralı olduğunu ve bunların hayati tehlikesinin olmadığını ifade ederek, 4 kişiyi de ayakta tedavi ettikten sonra taburcu ettiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 11:07:31
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?