19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Adana'da doktorun sır ölümü

ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ

Adana'nın Yüreğir Sağlık Grup Başkanı Dr. Yılmaz Yol, gece evinde pompalı silahla başından vurulmuş halde bulundu. Dr. Yol, Yüreğir Kaymakamlığı önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Yılmaz Yol (45), gece merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinin balkonunda eşi tarafından başından pompalı tüfekle vurulmuş halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, inceleme başlattı. Yol'un cenazesi, yapılan incelemeden sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Daha sonra Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Yol'un cenazesi, uzun yıllardır çalıştığı Yüreğir Kaymakamlığı bahçesine getirildi. Dr. Yılmaz Yol'un Türk bayrağına sarılı cenazesinin getirilmesiyle birlikte mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bahçeyi dolduran yüzlerce kişi doktor için gözyaşı döktü.

Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Dr. Yılmaz Yol ile birlikte çok uzun zamandır çalıştıklarını, çok dürüst bir görev adamı olduğunu söylerken, konuşmazsı sırasında duygusal anlar yaşadı. Konuşmanın ardından dua okundu. Bu sırada Yol'un arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Dualar okunduktan sonra Yol'un tabutu cenaze aracına götürüldü. Tören alanına gelen ablası Fatma Soçer, gözyaşları içinde "Seni böyle mi uğurlayacaktık. Biz seni böyle mi karşılamaya gelecektik" diyerek ağıtlar yaktı. Evli ve iki çocuk babası Dr. Yılmaz Yol'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Dr. Yılmaz Yol'un kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda belli olacağı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Doktorun pompalı tüfeği temizlerken yanlışlıkla tetiğe basmış ya da intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
ADANA'DA DOKTORUN SIR ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 13:57:05
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 14:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?